Alma Prins og Jomar Blekkan blir blant de største favorittene i søndagens V75-omgang i Østersund, der også Thomas Mjøen er på plass for å kuske Bestbyarsenal. Spillestopp i Østersund er kl 15.00. Søndag kveld venter en gedigen internasjonal V65-omgang på Klosterskogen med jackpot og hele 864 399 SEK ekstra i sekserpotten. Det var også jackpot med internasjonal V65 i Harstad lørdag kveld og V65-omsetningen landet på knallsterke 3,65 mill kr. Det blir neppe dårligere omsetning på Klosterskogen i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Og det er nettopp Klosterskogen det skal handle om heretter i denne artikkelen. Med hele 864 399 SEK ekstra i sekserpotten, er de spillemessige forutsetningene ypperlige. Sportslig er det variable saker vi tilbys, jeg går på en ganske fersk hest i V65-3 som min banker.

Har imponert og vinner igjen?
Det handler om 2 Evander som har innledet karrieren strålende med en andreplass og to strake seire. Ble forkjølet og satt på en penicillinkur etter det siste seiersløpet på Jarlsberg i slutten av november og derfor strøket fra en tiltenkt start i midten av desember. Trener og eier Maria Andreassen melder om flotte treningsjobb og er hesten i nærheten av prestasjonene fra de to siste seiersløpene, er det normalt ikke snakk om saken. Kuskes igjen av stødige Adrian Solberg Akselsen. 2 Evander blir min V65-banker på Klosterskogen søndag kveld.

Storfavoritten garderes i V65-1
Mange vil nok gå på 2 Spang Ole som sin V65-banker i kveld. Men jeg synes ikke det sprudler av den Geir Kihle-trente vallaken for tiden. Fikk alt sydd op som stor favoritt i et V65-løp på Jarlsberg nest sist, men klarte ikke å ta seg forbi Anima. Fikk også et fint løp underveis i Ask Leos seiersløp i V75-7 på Jarlsberg forrige lørdag, men fikk maks som femte da. Ingen tvil om at Spang Ole er en motivert favoritt i V65-1, men jeg dekker opp med 6 Trø Yr og 5 Tako Ø.K. på samtlige V65-forslag.

Se opp for Tengsareid
1 N.Y. Satyagraha og 4 My Red Dream blir en ganske klar favorittduo i et uoversiktlig løp i V65-2 og begge kan naturligvis vinne. Førstnevnte fungerte dog ikke sist og mistet travet mot mål, mens 4 My Red Dream fikk helmaks som tredje sist på Bjerke. Jeg trekker heller fram en hest fra dypet. 11 B.R.U.N får Åsbjørn Tengsareid opp som kusk i kveld og det er spennende. Denne fireårshoppa er bra og satt bom fast sist og avsluttet flott til tredje i et V75-løp på Klosterskogen nest sist.

Anette best blant de nest beste
V65-4/V5-1 er kun åpent for amatører, rekrutter og stallansatte og velkjørende Anette Frønes sitter opp bak den beste hesten i 6 Ask Titan. Bork Odin-sønnen har sett veldig fint og stabil ut, men overrasket med å galoppere fra start sist. Feilfritt skal det være topp sjanse for Anette Frønes og 6 Ask Titan i V65-4/V5-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Viktige strykninger i V65-5/DD-1
Flere av forhåndsfavorittene er blitt strøket i V65-5/DD-1 søndag formiddag og verken 1 Lobella eller 11 Bøgdis O. kommer til start. Det betyr at 3 Champs Elysses kommer til å ende som ganske klar favoritt. Har vist strålende form på slutten med to strake andreplasser. Skal ha gode vinnersjanser nå etter strykningene. 3 Champs Elysses blir min DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Åpen V65-finale
6 Moen Thor blir spillernes favoritt i V65-6/V5-3/DD-2 og det er nok i mangel av andre gode kandidater. Moen Thor imponerte ikke i sine siste løp før pausen og har usikker form etter pause. 11 år gamle 5 Lins Above har kun vunnet tre løp på 76 starter og ikke vunnet løp siden august 2019. Men har vist flott form den siste tiden og møter svært begrenset motstand i kveld. Jeg tar med hesten på samtlige V65-forslag.