Søndag er det stor V75-omgang på Bro Park med Stockholm Cup, der er det også jackpot med hele 3 496 547 SEK til fordeling i premiepotten. Søndag kveld er det internasjonal V65 med jackpot på Leangen. Hele 715 900 SEK ligger ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen er det nettopp Leangen det heretter skal handle om. Det er hele 11 løp på Leangen i kveld og de seks første løpene utgjør kveldens hyperinteressante V65-omgang der det altså er hele 715 900 SEK ekstra i sekserpotten. Det kommer til å bli skyhøy V65-omsetning på Leangen i kveld. V5-spillet innledes i V65-4 og har spillestopp kl 19.15, mens V4-spillet først innledes i det sjuende løpet og ikke har spillestopp før kl 20.40. Når det gjelder kveldens V65-omgang, er den slett ikke lettløst, selv om det finners flere bankerkandidater. Jeg valgte til til slutt Borea del Circeo i V65-1.

Har vært strålende i regi Blekkan
Den italienskfødte fireåringen har vunnet fem av ti løp i regi Jomar Blekkan, etter at han fikk hesten i trening fra Frode Hamre i mars. Har imponert ved en rekke anledninger. Måtte riktignok nøye seg med tredjeplass sist mandag, men satt da langt bak underveis og rakk ikke frem til stallkompisen Bijou og ledende Jazmine B.R. Andre forutsetninger i kveld med kun sju hester til start og jeg synes det ser ut som en veldig bra vinnersjanse. 6 Borea Del Circeo blir min V65-banker.

Bra sjanse for Liv i V65-2
22 år gamle Liv Marie Hansen har fortsatt tilgode å vinne løp i Norge, men hun tok karrierens første seier da 8 Arja Oda vant i Bollnäs for to uker siden. Samme Arja Oda var også en hårsbredd fra å vinne nest sist på Leangen, men ble tatt ned av gode Bekke Stjernen helt oppunder mål. Har en passende oppgave foran seg i V65-2 og er en klart motivert favoritt i sitt løp.

Seiersmaskinen blir stor favoritt
V65-3 er et eliteløp der seiersmaskinen 4 The Last Ticket gjør et minicomeback etter å ha skuffet i sine tre siste løp. Eier og trener Bjørn Nyhus vurderer å melde hesten til neste lørdags V75 på Leangen og varsler et defensivt opplegg. Så får vi om kusk Inge Melby er med på det. Fra fjerdespor skal det være gode tetsjanser uansett. Men usikker form og formsterke konkurrenter, gjør at jeg garderer i V65-3.

Fantastisk god sist - men....
8 Jan Livar var rett og slett fantastisk bra i seiersløpet på Leangen for tre uker siden og landet på 23.6/1609 meter. Seiersmaskinen Vestpol Lodin var helt sjanseløs på å rekke fram. Vallaken er meget kapabel og feilfritt er det snakk om flott vinnersjanse igjen. Men galopprisikoen er fortsatt høy og han skal hente 20 meter på 2 Snonsøy Balder som også imponerte i sitt seiersløp sist. Jeg syner den store favoritten og tar også med meg 5 Stensvik Lars på gardering i V65-4/V5-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Yngst - men best?
Fint spilleløp venter i V65-5/V5-2/DD-2, der treårshoppa 6 Kvåles Nightmare blir min favoritt. Anna Dahlshaug's Yarrah Boko-hoppe er eneste treåring i løpet, men jeg tror hun er best på kapasitet. Kunne ikke rå på kapasitetshesten Casartelli i V65-4 på Leangen mandag, men gjorde et solid løp til andreplass. 6 Kvåles Nightmare blir min DD-banker på Leangen i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Solhus har vinneren i V65-6?
Bra klasse er det på V65-6/V5-3/DD-1 til tross for at kun åtte hester stiller til start. Det er sprint og voltestart og fire av hestene starter fra strek. 3 Alonso Sol er blant dem og hun har en flott oppgave foran seg i kveld. Kunne ikke utfordre Vestpol Lodin og Hafell Bris på mandag, men støter ikke på slike konkurrenter i kveld. 3 Alonso Sol blir min favoritt i V65-6.

Bankerfritt i V4
I og med at V4-omgangen først starter i det sjuende løpet, tar jeg med noen linjer om denne. Jeg spiller bankerfritt, og låser V4-2 på hestene 5 Leonardo Di'Vici, 7 Tearsofthesun og 6 R.M.G. Dancing Queen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.