Lerum med ny V4-fest 20. september - Kr.960 ble til Kr.54 841
V4-tipsene til undertegnede satt igjen svært godt i lunsjen til Sverige. Steindype Mellby Ivy (3,5%) ble trukket frem som en tenkbar skrell, og sjokket Danilo H.B. (4,6%) stod først på ranken. DD ble ranket ut på TO rekker, og oddsen ble saftige 277,06! V4-bongen til Kr.960 satt som den skulle, og her ble utbetalingen hele Kr.54 841,-. På Eksperten ble det totalt levert tretten bonger, og seks av disse betalte ut Kr.54 841 hver seg. Omsetningen var 9 000, og totalt spilte vi inn 329 046,-

Gikk du glipp av følgende? :

V4-3 : 2 Bahia – Har falt tung som storfavoritt i årets to første løp, og sist så den heller ikke noe bra ut. Blir igjen hardt betrodd, men før denne viser seg frem igjen på sitt beste så avstår vi fra et bankerspill. Sjokket i løpet kan 9 Mellby Ivy være. Er nemlig bedre enn raden, og viste 10,8 s 800m sist. PASSES!

V4-4 : 7 Danilo H.B. – Gikk fullt godkjent i debuten for sin nye trener sist, men hadde nok også godt av det løpet, og kan ventes ytterligere forbedret nå. Får dessuten på seg en BIKE, og det er kun et pluss. Kommer ut i et jevnt løp, og kan vinne dette om det bare klaffer litt nedover startsiden. SE OPP!

Lørdag venter en av de største jackpotomgangene gjennom tidene. Det ligger altså voldsomme 66,5 millioner ekstra i sjuerpotten på Solvalla. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.3 750.

Lerum med V4-fest i Årjäng 16. september - Kr.960 ble til Kr.55 222
Det ble særdeles vrient i Årjäng denne fredagen, og ingen greide hverken V65 eller V4. I V4-spillet satt dog undertegnede sine tips bra, og det ble noen solide treere for de som tok rygg på den store bongen til Kr.960. Steindype Slotts Anna (0,9% - odds 56,61) var nemlig med på kun tre hester, og det må kalles et solid lås. Vi røk på to hester i V4-3, og det ble dermed to treere på bongen til Kr.960. Utbetalingen ble storfine Kr.55 222 for disse to treerne. På Eksperten ble det levert åtte V4-bonger, og tre av disse (fire andeler a Kr.300 / fire andeler a Kr.250 / fem andeler a Kr.200) betalte ut Kr.55 222 hver seg.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

Lerum med V86-fest i Sverige - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 13.00 / V75-1 er i gang klokken 16.20


OBS! Det er GULLJACKPOT I V75-SPILLET fra Varig Orkla Arena klokken 20.00 lørdagskveld. De tipsene blir lagt ut ca 10.00 lørdagsmorgen.

Lørdag venter en av tidenes største V75-jackpotomganger, og det ligger altså helt spinnville 66 525 615 ekstra i sjuerpotten. I slike omganger skal det svært lite til før utbetalingen skyter i været. Dessuten : i slike omganger gjelder det bare å få inn bankeren, og "verdibankere" er ikke smart i slike omganger med så store penger i spill. Vår banker taper ikke om alt går riktig for seg, og vi må bare tro knallhardt på tet og slutt for 4 Hail Mary (V75-3). Kan ikke få en finere oppgave enn dette, den kommer med superform, og dette ser svært riktig ut på forhånd. Ellers vrimler det av snadder i denne omgangen, og våre fyldige tips er som følger:

V75-1 : 3 Under Armour – Det pleier å bli kjøring i finalene, og det vil passe perfekt for vår ide. Leverte en TUNG avslutning sist, var ikke tom over mål, og på klokken stod det 09,4 s 800m. Virker å være på vei mot superformen, og fra et nydelig spor bak bilen burde fakta dette bli riktig. Kommer på lette bein nedover oppløpet, og slår til som en godbit? SE OPP! 1 Santos De Castella – Er lynrask fra start, og den har en god tetsjanse selv om innersporet ikke er optimalt. Dog er innersporet bedre på Solvalla kontra Åby, og nest sist så holdt den innersporet enkelt på Åby. Formen er dessuten knallbra, og den var rett og slett imponerende god fra tet sist. Jogget 12,5/2640ma, og den fikk et stort pluss i kanten av oss. Fra tet blir den ikke enkel å ha med å gjøre, og det er denne vi frykter mest. Motbudet.

5 Born To Run – Avgjorde på en meget bra måte sist, og virker å ha funnet storformen. Nå er det dog ikke Goop som skal kjøre, men Gocciadoro, noe som er et minus. Det «stinker» dessuten at den må vinne dette fra dødens, og det er aldri enkelt i finaler. Favoritten for mange blir derfor kun en outsider for oss. 7 Charliebrown Effe – Var helt fantastisk tidligere i år, men har ikke vært som best på slutten. Vant sist, men fungerte elendig, og vi er fakta litt usikre på denne knallgode hesten.

Vår rangering : A : 3 B : 1-5-7-4-8 C : 11-12-9-10-2-6

Lørdag venter en av de største jackpotomgangene gjennom tidene. Det ligger altså voldsomme 66,5 millioner ekstra i sjuerpotten på Solvalla. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.3 750.

V75-2 : 3 Global Crossover – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og fullførte bra sist selv om den var noe seig i takene. Hadde fått hard trening før den oppgaven, men har fått det billigere inn mot denne finalen, og man håper at det vil gi en formoppsving. Får på seg en BIKE for første gang i karrieren, kusken er brenngod, og her må man være på vakt. Slår en svært overkommelig gjeng? 4 Roll Control – Er meget kjapp fra start, og renner fort til tet. Var overlegen i et billig løp nest sist, mens den fikk maks mot tøff motstand sist. Leder nok lenge, og den må med på en tidlig gardering.

2 Fat Rabbit – Er ingen stjerne, men den gjør det bra når den dukker opp i løpsbanen. Avgjorde sikkert fra dødens sist, mens den gikk helt greit fra dødens nest sist. Står i et bra spor, den er sikret et bra opplegg, og får stå som løpets outsider. 1 Babsans Bankir – Fløy inn til seier sist, og den er meget bra på sitt beste. Innersporet var nok det man ikke håpet på da den hittil i karrieren har vært dårlig fra start. Selv om det blir første BIKE kan den ikke bli noe mer enn et 4-valg for oss.

Vår rangering : A : 3 B : 4-2-1-6-8-10-9 C : 5-7-11-12

Lørdag venter en av de største jackpotomgangene gjennom tidene. Det ligger altså voldsomme 66,5 millioner ekstra i sjuerpotten på Solvalla. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.3 750.

V75-3 : 4 Hail Mary – Har en helt skreddersydd oppgave foran seg på lørdag, og dette skal dreie seg om tet og slutt om hesten er frisk og fin for dagen. Åpnet 05,1 f 200m på Åby nest sist, men løp der inn i veggen på oppløpet. Holdt dog bra, og tapte kun for «monsteret» Moni Viking. Sist var det tidlig tet, og det ble billig. Rapportene på den før denne oppgaven er veldig fine, og ikke noe er negativt. MÅ BARE SPILLES! 2 Missle Hill – Er i toppform, og ordentlig god på sitt beste. Er dessuten flink fra start, og fra dette sporet kan det tenkes at Sjöström ønsker å være med litt innledningsvis. Svarer nok ikke sin stallkompis, men er sikret et bra opplegg, og kan bli toer. Skal med om Hail Mary garderes.

5 Brother Bill – Spurtet sterkt sist, den holder toppform, og er en av flere som kan skrelle om Hail Mary ikke har dagen. Får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 4 B : 2-5-1-7-6-3-9 C : 10-8

Lørdag venter en av de største jackpotomgangene gjennom tidene. Det ligger altså voldsomme 66,5 millioner ekstra i sjuerpotten på Solvalla. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.3 750.

V75-4 : 2 Bonneville W.I. – Er en lillesøster til mer kjente Rihanna W.I., men denne mener Nurmos skal være enda bedre. Avgjorde sitt forsøk på en sikker måte, og viste 10,4 s 800m. Til denne starten blir det på med en BIKE og man rykker også skoene rundt. Begge disse endringene skjer for første gang i karrieren. I tillegg så vurderer Nurmos å feste på et helstengt hodelag. Slår disse endringene positivt ut, ja, da kan plutselig denne være 40m forbedret, og da er den fort helt klink. Dog vil vi se at endringene slår positivt ut før vi går ALL IN. Er dog en klar tipsener. Den som så finest ut i forsøket var 4 Queen Belina. Bare blåste rundt feltet, og kom alene til mål. Gikk 09,5 s 800m, og vi likte den altså skarpt. Utvikler seg sterkt, og skal med på en tidlig gardering. Skrellen i løpet kan

9 Joy Sisu være. Er nemlig helt fantastisk når man rykker skoene rundt, og det gjorde man i forsøket sist. Avgjorde da sikkert via sjettesporet mot oppløpet, og på klokken stod det 11,2 s 800m. Kommer ut på sin beste balanse lørdag, den kan få det sydd opp fra smygsporet, og er løpets store outsider. Ellers er denne finalen svært jevn, det skiller lite, og ingen bør bli overrasket om det skreller til.

Vår rangering : A : 2 B : 4-9-5-7-1-10-3-8 C : 6-12-11

V75-5 : 10 Underbarosåfin – Det blir tempo i denne finalen, og da blir vår ide livsfarlig. Spurtet voldsomt sist, men kom akkurat for sent da. På klokken stod det 10,3 s 800m. Er en knallgod hest i et løp som dette, og den må opplagt tas på alvor. 2 Viva La Vida Face – Blir hardt betrodd, og den har vært god de siste gangene. Dog kan vi styre vår begeistring på hester som ruser avgårde i tet. Sist så den dessuten stum ut til slutt, og slike hester som dette pleier ikke å holde superformen lenge. Leder nok lenge, men i en finale kan det bli langt til mål…

1 Special Topmodel – Fikk maks mot nevnte Viva La Vida Face sist, men var uansett helt OK. Har nå fått to løp i kroppen etter pause, her vil den få rygg leder, og slike hester er alltid skumle når de smyger med bak en ruser. Glem ikke at den på Solvalla 28. mai travet 11,6/2140ma, og var da ikke veldig langt bak en såpass god hest som L.A. Boko over mål. Møter ikke en slik en her, og vi ranker denne inn som løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 10 B : 2-1-3-4-12-9-7-11 C : 5-8-6

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-6 : 1 Bedazzled Sox – Mange spillere vil nok prøve å felle denne i jakten på de feite jackpotkronene, og det trenger absolutt ikke være feil. Vil imidlertid få tet, og koster bare ikke første 1000m for mye så har den en fin sjanse å renne unna. Vant sprettlett sitt forsøk, og var ikke tom over mål. Settes først, men vi går ikke ALL IN. 5 Bengan – Delte seieren med 9 Mister Jupiter i sitt forsøk, og var knallgod fra dødens. Er under en rivende utvikling, og vi liker skarpt at man rykker skoene bak på en hest etter Django Riff. Kan fakta heve seg en hel del på den nye balansen, den er sterk, og rankes tidlig inn som en tenkbar skrell.

11 Xanthis Harvey – Er det store skriket denne lørdagen, og den hesten som synker mest på oddsen hos bookmakerne. Havnet utvendig Bedazzled Sox i sitt forsøk, og var ikke i nærheten av å kunne slå den da. Det man skal ligge merke til er at det er Kihlström sitt valg i løpet, og han stod på fire hester for Reden. Han tror altså mye på sin springer, og den får stå som løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 1 B : 5-11-3-8-10-6 C : 7-4-9-2-12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-7 : 13 Amalencius B.B. – Er vi inne på at kan være helt klink i det som blir en jevnspilt finale. Glemt er ikke løpet den gjorde i Harper fjerde sist, og leverer den noe tilsvarende her, ja, da blir det ikke jevnt i mål en gang. I det nevnte løpet dro den med seg hestene i tredjespor ca 1100m fra mål, og fullførte helt utrolig sterkt. Møter ingen Diable De Vauvert som den dro med seg da… Etter pause sist var den litt rar i oppførselen da den plutselig stoppet noe opp i tet. Gjorde det på siste bortre, men kom siden tilbake, og satt bom fast som fulltanket. Nå har den fått det løpet i kroppen, og man har nok siktet litt på denne oppgaven med hele 300 000 i førstepremie. Vi liker dessuten skarpt at Magnus Djuse får sjansen, og er altså inne på at den blåser disse om den leverer som vi tror. SPILLES!

15 Oracle Tile – Spurtet strålende i Åby Stora Pris sist, og den var utrolig bra i tøffe omgivelser da. Skal ut i SM om kun to uker, og det er mulig at Malmin ikke ønsker å «tømme» sin springer på lørdag. Får uansett gratis kontakt med tilleggene her, og er alltid tung til slutt. Motbudet. 1 Laredo Boko - Hadde man egentlig satt opp for Derby, men det var før man oppdaget at den ikke var meldt der… Er i toppform, den står spennende til på strek, og får stå som løpets outsider. Mye spill vil det bli på 11 King Cole, men den har tjent raske kroner, og er tøffere ute nå. Blir kun en bitteliten outsider for oss.

Vår rangering : A : 13 B : 15-1-11-3-6-9-5-4 C : 14-2-7-10-12

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.