Gå til sidens hovedinnhold

Gedigen V75-millionomgang på Åby - du kan vinne 29 millioner

Internasjonal V75-omgang med gedigen omsetning! Vi byr på flere tenkbare sjokk, og jakter storcashen! Du går vel ikke glipp av våre oppdaterte V75-vurderinger?

Lerum med V86-fest på systemene og flere siste info bonger 24. februar
Vår faste tråd på Nettavisen fikk kun 7-riktige da vi dessverre hadde bankerspilt 4 Gardner Shaw (V86-6) der. Det ble imidlertid en SOLID opptur for de som kjøpte seg en andel i våre systemer på EKSPERTEN, og samtlige systemer suste inn. Systemene var som følger:
Fire andeler a Kr.1 500 betalte ut Kr.60 174,-
Fire andeler a Kr.1 000 betalte ut Kr.57 680,-
Ti andeler a Kr.400 betalte ut Kr.57 680,-
Tjue andeler a Kr.200 betalte ut Kr.57 680,-
Tjue andeler a Kr.300 betalte ut Kr.60 174,-

Undertegnede fikk også inn SYV SISTE INFO bonger med åtte riktige, og de kostet fra Kr.200 til Kr.750 per andel. Utbetalingene her ble fra Kr.41 071 til Kr.43 558,-.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Sendingen begynner klokken 13.00 / V75 er i gang klokken 16.20


Åby står for lørdagens STORE HØYDEPUNKT, og her venter altså en gedigen V75-omgang hvor du kan vinne voldsomme 29 millioner kroner! Vi har brukt store deler av uken på disse løpene, og jobbet frem MYE snadder til deg. Bankeren som vi landet på kommer ut i V75-4, og det løpet taper ikke 10 Lucky Truc om alt går riktig for seg. Har en voldsom kapasitet, og er mye bedre enn grunnlaget sitt. ALL IN!

Her er lørdagens V75-tekst til Åby:

OBS! V75-1 er oppdatert klokken 07.00 lørdag.

V75-1 : 12 Spickleback Face – Etter å ha «sovet» litt på ranken natt til lørdag så velger vi å gjøre om i V75-1. Etter å ha lagt ned ytterligere jobb med denne omgangen så kan vi ikke gjøre annet enn å varsle SKARPT for Spickleback Face. Var egentlig tapper på Vincennes sist, og var også klart bra nest sist. Har møtt BETYDELIG bedre hester enn dette (også i Sverige), og kan ikke få en billigere oppgave når det gjelder motstand. Ser ut til å gå veldig under radaren, og det mener vi er FEIL. Vi gjør altså om her, og dette er nå vårt førstevalg. 10 All Star – Innledningsløpet er veldig jevnt/åpent, og dette er alt annet enn et tøft sølvdivisjonsløp. En av våre ideer virker nesten «umulig» å sveive inn, men leverer den på sitt beste, og går feilfritt, ja, da kjemper den med garanti om seieren. Er MILEVIS bedre enn raden, og gikk igjen solid etter galopp sist (12,6/1900m). Blir ikke tatt på alvor med en svak rad, men er altså god nok å sjokke. OBS! 7 Beartime – Avgjorde sikkert etter et perfekt opplegg sist, og den fortsetter sin flotte utvikling. Jepson fra springspor pleier å bety tet, og fra tet/eventuelt rygg leder kan dette bli dønn riktig igjen. Motbudet.

6 Mr. Clayton J.F. – Er jevngod med Beartime, og fullførte fint i samløp med nevnte hest sist. Står i et perfekt spor, den er ikke så verst fra start, og kan vinne fra tet/rygg leder. 1 Felix V.M. – Er en annen tenkbar skrell i innledningsløpet. Gikk fullt godkjent i kulissene mot Mr Clayton J.F./Beartime sist, og formen er ikke så verst. Står langt bedre til nå, man velger å rykke skoene foran, og den er dessuten kjapp fra start. Smyger trolig med i rygg leder/tredje innvendig, og kan overraske om den leverer på sitt beste.

Vår rangering : A : 12-10 B : 7-6-1-8-5-3 C : 9-2-4-11

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag til lørdagens V75-omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 995.

V75-2 : 5 Lyckans Cash – VIDÅPENT HOPPELØP, eller er det bare slik at Kihlström tar det med favoritten? Lykkans Cash har ikke gjort mange feil på slutten, og avgjorde sikkert sist etter å ha viste 11 s 800m med krefter igjen. Tillegg på en kjapp bane trekker ned, og sporet er heller ikke optimalt. Vi nøyer oss derfor med å sette den først, og avstår fra et bankerspill.

4 Lorelei Marie –
Er bra fra start, den utvikler seg strålende, og er en av flere outsidere som må tas på alvor. Kom til mål med krefter igjen i finalen sist, mens den vant enkelt via 11,3 s 300m nest sist. Vil sitte fint på det her, og er tidlig på vår rank. 10 Fighter Lady (denne ble strøket lørdag) – Har fått to løp i kroppen etter den skiftet trener, og så helt strålende ut sist. Avgjorde som en lek, og var fulltanket over mål. Volte er usikkerhetsmomentet, men går den biten bra så skal Fighter Lady bli spennende å følge. PASSES! 15 Amazon Font – Var strålende opplagt, og knallgod i nederlaget sist. Blir nå solid kuskeplusset med Magnus Djuse, det blir skorykk for andre gang i karrieren (vant sist den gikk skoløs), og er en tenkbar skrell om det bare løser seg litt fra en dårlig utgangsposisjon.

11 Hillbilly Woodland –
Gikk OK i kulissene etter galopp sist, og den holder formen. Har stor fart i kroppen sin, den står i en bra rygg på startsiden, og kan komme fint gjennom. Duger på sitt beste, og også denne er en tenkbar skrell om det først skulle klaffe.

Vår rangering : A : 5 B : 4-10-15-11 C : 2-9-8-3-6-1-13-14-12-7

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag til lørdagens V75-omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 995.

V75-3 : 9 Baron Gift – Er feltes beste hest, og den gjør en spennende start etter et ganske langt avbrekk. Fjoråret ble ikke som ønsket, og den slet med overtreningssymtomer da. Fikk derfor en ordentlig pause etter det siste løpet, før den igjen har blitt trent inn mot denne oppgaven. Motstandsmessig kan den ikke få en bedre oppgave, og med tanke på at Rickard Svanstedt melder den rett i V75’en, ja, så må den ha trent riktig så fint. Står i ryggen til hurtige Slide So Easy, og dette kan fort bli veldig riktig. Prøves direkte!

1 Slide So Easy –
Var meget god til seier sist, og den har et høyt toppnivå. Har gått med sko de siste gangene, og er klart best når den får gå skoløs som på lørdag. Her blir det tet/dårligst rygg leder, og den er selvskreven i a-gruppen. 6 Floris Baldwin – Har vært i en ekstremt god form over en lang periode nå, men var ikke som best sist. Vi er dessuten noe usikre på hvor den vil havne til på startsiden, og den vinner ikke dette løpet fra dødens. Blir TUNGT SPILT i Norge, men i våre øyne er dette mer en outsider enn noen favoritt.

3 Pacific Face –
Gjør sitt første løp over 1640ma, og det er normalt for kort. Selv med superform er den mer trippel enn seiersaktuell. 5 Nobel Amok – Er Bergh litt opp på, og den er også noe bedre enn raden. Kan blande seg inn i trippeldiskusjonen om det klaffer på startsiden.

Vår rangering : A : 9-1 B : 6-3-5-7 C : 4-2-8-10

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag til lørdagens V75-omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 995.

V75-4 : 10 Lucky Truc – Har MYE inne, og grunnlaget som den har på konto er altfor lavt. Feilet som helt klink på oppløpet nest sist, mens den sist jogget 13,9/2140ma til en enkel seier. Distansen viste den nest sist at ikke er et problem, og vår klare feeling er at den runder en svært overkommelig gjeng. Johan Untersteiner har vunnet de to siste løpene han har kjørt med denne, og håndterer den svært bra. Lar seg rett og slett ikke slå om den skikker seg?

12 B.G. Arne – Kan være skrellen, og en hest som må tidlig på ved gardering. Satt bom fast med masse igjen nest sist, mens det ble feil sist, og også da gikk den over mål med krefter igjen. Er den vi frykter mest, og den er tidlig på vår rank. 2 Violette Face – Gikk en bunnsolid sluttrunde til seier sist, og vi likte det vi fikk se. Har fått tre løp i kroppen etter pause, den utvikler seg fint, og må med om løpet først garderes. Outsideren. 4 Cassius Ima – Er bedre enn raden, og feilet med krefter igjen sist. Vi tror at det var banen som «felte» den da. Har en passende oppgave foran seg nå, og også denne er aktuell om man først bruker noen hester.

Vår rangering : A : 10 B : 12-2-4 C : 5-6-1-7-8-9-11

V75-5 : 1 Billi Time – Dette er et fantastisk felt når det gjelder KLASS EN, og ett av de løpene vi virkelig gleder oss til på lørdag. Billi Time er en KANON i grunnlaget, og har aldeles for lite penger på konto. Når den vant på Åby tredje sist så dundret den til tet runden igjen, og da ble første 1000m passert på 12,1! Bare jogget unna med masse krefter igjen, og en såpass god hest som Oxidizer var helt sjanseløs. Gikk da med sko på alle fire, og er BETYDELIG bedre på lørdagens balanse. Har gjort to løp i Danmark i år, og vunnet sprettlett ved begge anledninger. Er kjapp ut, men greier muligens ikke å svare 5 Pere Ubu, og da kan sporet bli en felle. Vi holder uansett denne såpass høyt at vi tror den vinner om den ikke havner feil på det.

5 Pere Ubu – Ble ikke kjørt med fra start sist, og det var tydelig at Peter Untersteiner kun skulle ha en blåser i kroppen på sin springer etter pause. Avsluttet imidlertid helt enormt, og på klokken stod det faktisk 07,5 s 400m med krefter igjen. Er ekstremt kjapp fra start når man ladder med den, Peter velger å rykke skoene bak, og på en perfekt bane trenger ikke denne bli enkel å fange. Motbudet!

2 Nouba Mom – Er fersk, men talentfull. Bløffet hjem løpet sist, og vant da etter en rask sluttrunde. Vær litt OBS på at dette er en hoppe som er meldt mot hingster/vallaker, og her er det knallhardt i mot. Er uansett såpass bra at vi plasserer den på outsiderplassen fra et perfekt spor. 7 M.T. Oscar – Feilet som helt KLINK i V75’en nest sist, og det kostet en spiller et betydelig millionbeløp (alenevinner med den hesten). I finalen sist satt den bom fast, og kom fulltanket til mål. Er mye bedre enn raden, og absolutt en tenkbar skrell med klaff. Dette er virkelig en hest som fortjener en opptur! 9 Kurri Jari Boko – Er en veldig lovende 4-åring som avslørte stort talent som 3-åring. Det kommer dog viktigere løp senere i år, og Veijo ønsker vel ikke å tømme den direkte i årsdebuten? Er trolig mer trippel enn seiersaktuell, men god nok om Veijo kjører for fullt på lørdag.

Vår rangering : A : 1 B : 5-2-7-9 C : 4-6-12-8-3-10-11

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-6 : 6 Follow My Lead – Har vært ute i V75’en tre ganger på rappen, og det har blitt feil hver gang. Er MYE bedre enn raden, og det skal bli spennende å se den skoløs på lørdag. Det kan fort løfte den ytterligere, den er ikke så verst på sitt beste, og fra dette sporet burde den dessuten få en OK start. Skreller? 14 Ultra Bright – Var ikke helt på topp etter pause sist, og likte ikke at den måtte gå med pigger i skoene. På lørdag blir det skoløs, og på ren kapasitet er denne normalt i særklasse i et løp som dette. Kihlström sitter seg dessuten opp, og sjansene er meget gode om den leverer på sitt beste. DOBBELT A-VALG!

1 Garca – Spurtet fint via siste indre sist, og tapte ikke med mye. Kan muligens velge å svare tet nå, og får Jepson lure unna en runde så trenger den ikke bli enkel å fange. Outsideren. 4 Teton Sweet Lindy – Vant enkelt i debuten for Markus B. Svedberg, mens den avsluttet bra sist via 11,6 s 700m. Sporet trekker ned, men denne er veldig på riktig vei i ny regi, og må med om løpet først garderes med noen hester.

8 Just Make It – Er en annen som utvikler seg fint, og den spurtet bra etter sene luker sist. Kan muligens få løpet bak Garca, og da kan dette bli veldig riktig. Er en av flere som må ned om løpet garderes. 13 Dontlooseallmoney – Spurtet OK i kulissene sist, og formen er nok ikke så verst. Speeder noe voldsomt når den først har dagen, og på lørdag vurderer Jim Oscarsson å teste den skoløs for første gang… Kan SJOKKE på en maks dag.

Vår rangering : A : 6-14 B : 1-4-8-2-13 C : 15-5-7-12-10-11-3

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-7 : 4 Dark Roadster –
Har fått to løp i kroppen etter pause, og den har funnet storformen nå. Ble sittende bom fast som fulltanket sist, og så helt lysende ut i målgangen. Kommer nå ut på sin beste distanse, den er lynrask fra start, og fra dette sporet er nok Oskar J. Andersson på tetjakt. Blir dessuten rigget til med skoløs + BIKE, og vi føler at dette er en motivert favoritt i et ellers ganske jevnt oppgjør. 2 Exclusive Matter – Gikk bra i kulissene etter startgalopp sist, og holder flott form. Til denne starten blir det på med en BIKE, og skoene blir også rykket av. Dette er normalt et stort pluss. Kan sitte fint på det i andre/tredje utvendig, det oser stor fart, og da er det aldri feil å komme bakfra med sparte krefter. OBS! 1 Zaffiro Jet – Gikk greit sist, men var ikke på topp. Er egentlig en knallgod hest, og femte sist jogget den altså 13,5/2140ma etter en 09-åpning. Går nok en 11-tid på en kjapp sprint, og et stort pluss vil det også være at den får gå uten sko på alle fire. Dette er løpets klare outsider.

Bak der ranker vi brennkvikke 6 Zlatan Knick som holder toppform, men det vil koste å komme til tet, og da blir den mør til slutt? Er derfor mer trippel enn veldig seiersaktuell.

Vår rangering : A : 4 B : 2-1-6-10-11-8 C : 9-3-5-7-12

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.