Lerum med nye topptips i Bergen - var du med på moroa 18. mars?
Det ble igjen servert meget sterke tips fra undertegnede i Bergen, og det ble en saftig opptur i både V65 og V5-spillet. Den store V65-bongen til Kr.1 728 betalte ut Kr.11 799, mens V5-bongen til Kr.480 betalte ut Kr.9 788. Glem heller ikke at vi tømte lukene i Bergen den 17. februar, og da betalte vår V65-bong til Kr.1 800 ut Kr.54 402, mens V4-bongen til Kr.1 080 betalte ut Kr.28 606.

Lerum med V75-suksess 14. mars - Kr.1 728 ble til Kr.31 849
Undertegnede var på HUGGET denne søndagen til Eskilstuna, og det ble en solid opptur for de som tok rygg på den største V75-bongen til Kr.1 728. Den satt nemlig som spikret, og Bikila som supersjokket i finalen var med på kun fire hester. Utbetalingen ble smellfine Kr.31 849 for den store bongen. Vi vil også nevne at Lilja le Soleil (V75-5 - 1,6%) var med på bongen, og den ble altså toer bak storfavoritten...

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Sendingen starter klokken 17.00 / V75-1 er i gang klokken 20.00

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag til lørdagens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 995,-.


Biri byr på en helt fantstisk V75-omgang lørdag, og her er det SOLID kvalitet på løpene. V75-1 begynner såpass sent som klokken 20.00, men det er verdt å vente på når vi har GULLJACKPOT å glede oss til i V75-spillet. Lørdagens beste V75-banker kommer ut i V75-3, og vi spekulerer ikke i mot verdens beste "kalding". 8 Odd Herakles dukker nemlig opp, og vi forventer at han gjør kort prosess igjen. ALL IN!

Gå ikke glipp av våre fyldige V75-vurderinger:

V75-1 : 11 Vitro Diablo – Innledningsløpet er jevnt, og her er fakta ikke mange helt sjanseløse. Vår ide har trent på sterkt i vinter, og blir altså meldt rett i V75. Erik Killingmo tror på sin traver, og blir det bare litt kjøring her, ja, da blir ikke denne enkel å svare til slutt. Hadde et meget sterkt fjorår, og vi blir alt annet enn overrasket om den utvikler seg videre i år. SPILLES!

5 Hat Trick – Må trolig vinne dette løpet fra dødens, og det tror vi ikke den greier. Er derfor en favoritt som fort kan være i trøbbel. Fikk bløffe hjem løpet sist, og det ble enkelt til slutt. Her tror vi altså bestemt at det blir tøffere, og nøyer oss med å sette storfavoritten inn som et 2-valg. 1 Le Rapide – Holdt knepent unna etter pause sist, og da gikk det i 08-fart nedover oppløpet. Det løpet i kroppen har nok gjort veldig godt, og den vil selge seg dyrt fra tet lørdagskveld. Er løpets klare outsider. 10 Goodman B.R. – Er i toppform, og ble sittende bom fast som fulltanket sist. Gjør seg ikke bort med tempo, og den er en av flere som kan skrelle i dette flotte innledningsløpet.

Vår rangering : A : 11-5 B : 1-10-7-3-4 C : 9-2-6-12-8

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag til lørdagens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 995,-.

V75-2 : 11 Golden Vici – Er en hest vi holder HØYT på kapasitet, og vi regner med at «Oleg» har ting ordentlig på stell etter pause. Når den jogget rundt feltet på 14,4/2100ma fjerde sist, ja, da viste klokken 13,1 s 1000m. Var ikke på topp sist, og fikk seg en liten pause etter det løpet. Her skremmer ikke motstanden, og vi tror på en meget god sjanse om Golden Vici leverer på sitt beste etter denne lille pausen. MÅ BARE PRØVES TIL FLOTTE ODDS I LUKENE!

9 Cash D.E. – Galopperte seg bort direkte sist, og varmet heller ikke noe bra. Er meget god når den fungerer, og det er denne vi frykter klart mest. Disse to skiller seg noe ut i et ellers svært jevnt oppgjør. 4 Ian B.R. – Gikk en bra sluttrunde på Färjestad sist, og kommer til start med toppform. Er over middels fra start, og her vil nok Østre være offensiv nedover startsiden. Kan vinne om den havner riktig på det. 1 OZ – Falt virkelig med flagget til topps sist, og var helt enorm i nederlaget mot en såpass kapabel hest som Cicero T.G. Nå trekker sporet veldig ned, og her er det en stor fare for at den havner feil på det. Er god nok, men pga sporet ranker vi den en bit ut…

Vår rangering : A : 11 B : 9-4-1-5-8 C : 6-3-2-7-12-10

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag til lørdagens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 995,-.

V75-3 : 8 Odd Herakles – Har fått noen nødvendige blåsere i kroppen etter pause, og det har normalt kun gjort veldig godt. Lekte hjem seieren sist, og da avsluttet Odd Herakles i 14-fart den siste biten. Kommer normalt fykende direkte, ingen svarer, og vi tror på relativt tidlig tet og slutt. Er naturligvis en motivert storfavoritt i et løp som dette.

Velger man å spekulere så er det 11 Lome Brage man skal se litt opp for. Var ordentlig bra etter pause sist, er trolig ytterligere forbedret til denne starten, og dette er hesten vi frykter mest.

Vår rangering : A : 8 B : 11-9 C : 3-10-1-7-5-6-4-2

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag til lørdagens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 995,-.

V75-4 : 8 Oracle Tile – Er en storkanon i grunnlaget, og selv om det ikke ble seier sist var den knallgod etter en ganske grov galopp. Kristian Malmin kan fort gå på «KNOCK» her, og da blir vi faktisk overrasket om noen tør å svare. Vinner dette om den skulle bli sluppet til tet, men får den svar, ja, da er det ikke helt grønt lys.

10 Jackson Avery – Er «ALLTID» brenngod etter pause, og selv om distansen ikke er et pluss så gjør den seg ikke bort med ryggløp. Er nemlig ekstremt speedig, og bli livsfarlig her om storfavoritten skulle få svar. Motbudet. 6 Euklid A.T. – Kan muligens kjøre seg til tet her, og da skal det bli spennende å se hvordan «Oleg» vurderer dette når storfavoritten kommer. Har levert to meget gode løp på slutten, og kommer med toppform til Biri. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 8 B : 10-6-9 C : 12-5-2-1-11-4-7-3

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-5 : 12 Encore Un Sisu – Har fått to løp i kroppen etter pause, og var brenngod til tredje sist. Kom via sporene ca 1200m fra mål, gikk så på via fjerdesporet i den siste svingen, og fullførte fantastisk bra. Er nok matchet mot denne oppgaven, og fra første omvendt burde den også få en OK start. SPILLES! 8 Mega Classic – Var meget tapper direkte etter pause sist, og den fullførte bunnsolid fra dødens da. Inntrykket var meget bra, og det er tydelig at den har tatt til seg treningen som den har fått i vinter. Er fort ytterligere forbedret til denne starten, og må regnes svært tidlig. Løpets storoutsider! 13 Royal Baby – Pleier å prestere direkte etter pause, og rapportene på den før årsdebuten er også i år knallfine. Er en selvskreven gardering i et løp som dette. Disse tre hestene tror vi klart mest på. Bak der ranker vi 1 Raja Ravina, men er den virkelig tøff nok mot hopper som dette? 6 Callas – Har trent 18/2000m, og Frode Hamre er forsiktig optimist. Vi vil dog se denne i noen løp før vi ranker den høyere opp.

Vår rangering : A : 12 B : 8-13-1-6 C : 10-5-9-4-15-11-2-7-3-14

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-6 : 8 Floris Baldwin – Var helt enorm når den jogget en 10-tid på Åby sist, og har faktisk utviklet seg i en alder av 9-år. Sporet på lørdag er ikke det beste, og det er også grunnen til at vi avstår fra et bankerspill. Vi tror nemlig ikke den vinner dette fra dødens, men med flyt på veien er den naturligvis HET! 2 Red Bar – Er det store objektet her, og hesten vi har en god feeling for. Kommer ut med sterke rapporter i ryggen etter pause, Wolden har stor tro på sin springer før 2021, og fra et nydelig spor bak bilen vil det ikke bli gitt ved dørene. Her er det full gass som gjelder, og Red Bar kommer å sprinte fort på lørdag. DOBBELT A-VALG! 6 Gigant Invalley – Er ekstremt bra når den først har dagen, og den skal bli spennende å se igjen i banen etter at vintertreningen er gjort unna. Imponerte noe voldsomt når den gikk 12,0/2140ma femte sist, og den «eksploderte» når den ble testet første gang skoløs da. Vi vet ikke balansen på lørdag, men skulle man rigge den ordentlig til direkte, ja, da duger denne alle dager i uken. Løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 8-2 B : 6-10 C : 1-3-5-7-9-4

V75-7 : 5 Admiral Knick – Tidlig tet og slutt? Mange forventer et slikt løpsopplegg, og tror på dacapo fra løpet sist. Har fått tre løp i kroppen etter pause, og skal normalt bare bli bedre og bedre fremover. Skal stå først, men vi banker ikke da det finnes spennende motbud. 10 Bestbyarsenal – Skuffet i debuten for Stall Gundersen, og plutselig mistet spillerne troen på at denne ville bli en HIT for den svært dyktige stallen. Vi er dog langt fra like sikre på akkurat det, og blir alt annet enn overrasket om vi får se en forbedret utgave på lørdag. Er mer enn god nok på ren kapasitet, og den kan utmerket godt skrelle om den leverer på sitt beste. 8 Dream Builder – Gikk et løp under pari sist, og var rett og slett ikke som best. Har nå fått ladet om batteriene, og tilbake på sitt beste er den spennende i finalen. Er dessuten OK fra start når den blir gasset med fra start, og her har vel rett og slett ikke Høitomt noe valg? Løpets outsider! 9 Sam The Man – Gjør bare gode løp, og rader opp i stor stil. Står i en sjansebetont rygg fra start nå, og her må Magnus Teien Gundersen være både litt heldig/dyktig for å havne riktig på det. Må dog med om løpet garderes. 6 Harley D.E. – Får disse tøffe reisene gang etter gang, og den er hard i skallen sin. Havner fort utvendig igjen, og da må den være helt på topp for å vinne. Disse fem hestene skiller seg klart ut i finalen.

Vår rangering : A : 5 B : 10-8-9-6 C : 3-2-11-12-1-4-7

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.