Gå til sidens hovedinnhold

Gedigen V75-omgang med kaldblodsfest på Biri

Du kan vinne voldsomme 12 millioner kroner! Ekstremt fin omgang med SYV KALDBLODSLØP! Vi byr på fyldige vurderinger, og skal virkelig kjempe om V75-kronene lørdag! Du går vel ikke glipp av våre oppdaterte vurderinger?

Lerum med nye topptips - Kr.960 ble til Kr.25 836 på Biri 1. oktober!
Tipsene sitter veldig bra for tiden, og på Biri fredagskveld var det igjen duket for en saftig opptur. Undertegnede anbefalte et bankerspill på Fantasio De Cuy (2-valg), og den holdt ikke uventet lekestue mot en svært overkommelig gjeng. Gliding Sun (3-valg) innfridde dessuten som en ordentlig godbit i monteløpet. Bongen til Kr.960 suste inn, og betalte ut knallfine Kr.25 836,-. På Eksperten ble det fullklaff for totalt 16 bonger (kun 29 bonger fikk seks riktige denne fredagen), og prisene på disse var fra Kr.960 til Kr.3 000,-. Bongene betalte ut fra Kr.25 836 til Kr.27 824,-.

Lerum med supertips i V86-spillet 29. september - Kr.835 525 innspilt!
Undertegnede serverte SVÆRT sterke V86-tips til den gedigne jackpotomgangen fra Sverige, og det ble en solid opptur for mange av de som tok rygg. Sashay Kemp (2-valg), Gio Cash (1-valg), Fröken Fräken (1-valg / vår banker), Zarenne Fas (2-valg), Unico Broline (3-valg), og Imhatra AM (2-valg) sto alle først på ranken. Samtlige V86-systemer satt som de skulle, og det gjorde også en rekke av de flate bongene på Eksperten.

Totalt omsatte Nettavisen for ca 116 000 på Eksperten til onsdagens V86 på Solvalla/Jägersro. 36 andelslag gikk inn med 8 rette, mens det også ble litt penger inn på de øvrige andelslagene. De 36 andelslagene som gikk inn kammet med seg hele Kr.770 478. Totalt spilte Nettavisen inn formidable Kr.835 525 onsdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenSendingen begynner klokken 13.00 / V75-1 starter klokken 15.00


Biri byr på en forrykende V75-omgang lørdag, og det blir kun "kaldingene" som dukker opp i V75-spillet. Vi klemmer til med to bankere, og en av disse var ingen favoritt når vi la ut våre tips. 2 Jerven Junior (V75-4) har smellfine betingelser foran seg, og vi tror MYE på at den ikke lar seg fange fra tidlig tet. Var kun et andrevalg når vi la ut våre tips... 3 Todin (V75-7) har sett helt spinnvill ut på slutten, og selv om det er tøffere i mot så må sjansene være store.

Våre fyldige tips til lørdag er som følger:

V75-1 : 6 Grisle Odin G.L. – Derbyvinneren gjorde comeback etter et lengre avbrekk sist (stått i avl), og gjorde det fullt godkjent etter en sluttrunde i dødens. Tapte kun knepent for kapable Tekno Jerven, og på klokken vår stod det 22,4 s 1000m. Så fin ut, men var tung. Har garantert gått MYE frem med det løpet i kroppen, her er det overkommelig i mot, og et lite felt er dessuten et stort pluss. Da betyr nemlig tilleggene mindre. Runder alt om den leverer som den skal, og det er snakk om en svært motivert tipsener. 7 Voje Piril – Er et like naturlig andrevalg, selv om den var under pari sist. Er fikset på etter det løpet, og den ventes klart forbedret til lørdag. Er ikke veldig mye dårligere enn favoritten, og den må med om løpet først garderes.

3 Mellem Tyr –
Ble det feil for i Sverige sist, og det er ikke slike opplegg denne skal ha. Er soleklart best når den får smyge med, for deretter spille ut speeden til slutt. Kan overraske om den har dagen, og det klaffer med løpsopplegget.

Vår rangering : A : 6 B : 7-3 C : 4-5-2-1

En ny herlig V75-omgang venter lørdag. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.2 000,-.

V75-2 : 2 Valle Gulla – Er MILEVIS bedre enn raden, og den må passes nå. Den feilet seg vekk på siste bortre nest sist, men kom strålende tilbake i kulissene. Sist ble det tidlig galopp, men den så utrolig bra ut bak feltet, og vi hadde 22,7/1000m på den etter galoppen. Har en stor sjanse i dette løpet om den skikker seg, og vi liker skarpt at Høitomt igjen får sjansen. Nå har «MESTER» fått kjenne på den, gjør kanskje noen justeringer, og vips så kan denne være «klink». SPILLES! 10 Borkmira – Var svært lovende som unghest, og vi har ikke glemt den råsterke avslutningen til tredje i Hoppe Derby (2019). I 2020 fikk den det ikke til, og har vel heller ikke imponert mye i 2021. Vi likte den dog svært godt etter pause sist, og den avsluttet da voldsomt ute i banen på oppløpet. På klokken stod det faktisk 21,1 s 300m, og den kom til mål med krefter igjen. Skal passes, og den kan vinne om den leverer slik igjen.

7 Hopp Karoline – Har alltid hatt fin kapasitet, og feilet altså fra seg en mulig plass på pallen i årets Hoppe Derby. Var da på vei til å gjøre et meget sterkt løp før galoppen kom. På lørdag er den meldt skoløs på alle fire (gikk med sko i Derby), og det kan fort løfte den ytterligere. Selv om den møter eldre hopper så er denne såpass bra at den ikke må glemmes. Dette er vår outsider.

Vår rangering : A : 2 B : 10-7-9-3-8 C : 6-4-1-5-11

En ny herlig V75-omgang venter lørdag. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.2 000,-.

V75-3 : 11 Uberg Lisa – Så veldig formsterk ut etter galopp nest sist, mens den var overlegen på en meget solid måte sist. Som flere andre i dette feltet så har man siktet mot denne oppgaven med hele 125 000 i førstepremie, og den står altså dønn riktig inne i løpet. Har tidligere stått likt med 14 Briskeby Anna, og den har stått både likt og 20m foran 15 Stas Eldi. Leverer vår ide på sitt beste så er sjansene for seier store. 14 Briskeby Anna – Er egentlig 20m for tøft ute nå, men så smellbra ut i hendene til Bjørn Steine sist, og vi likte den skarpt for den talentfulle kusken. Er grunnkapabel, og om den nå har funnet superformen så gjør den seg ikke bort. Må regnes tidlig.

9 Lyngås Alfa – Har gjort jevne OK løp på slutten, men kanskje uten å være som aller best. Vær dog litt OBS på at den har gått med sko tre ganger på rappen, og er desidert best uten. Er meldt med sko på lørdag, men vi blir fakta litt overrasket om ikke Killingmo kjører den uten, spesielt med tanke på den høye førstepremien. Ellers er det jevnt blant flere her, og en bred gardering kan vise seg å være smart.

Vår rangering : A : 11 B : 14-9-15-7-8-10-13 C : 1-12-6-4-2-3-5

En ny herlig V75-omgang venter lørdag. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.2 000,-.

V75-4 : 2 Jerven Junior – På ren utregning er denne «klink». Salen har tydeligvis allerede glemt at den på Leangen fjerde sist stod likt med 10 Langlands Høvding, og at den hadde kjempet om seieren uten galoppen i siste sving da. Er nå 40m billigere ute kontra det som fort kan bli favoritten, den var dessuten behandlet før løpet sist, og er meldt uten sko på alle fire. Gikk med en slik balanse nest sist, og da så den egentlig ordentlig sterk ut. Vant enkelt sist, og stod da likt med 7 Mjølner Rønner/8 Galant. Lar seg rett og slett ikke fange fra tet? SPILLES! 10 Langlands Høvding – Fikk maks i Derby sist, men hentet seg en feit premiesjekk. Har en veldig tøff oppgave på lørdag, og skal den hente 40m på vår ide, ja, da må den levere karriere beste. Har uansett en såpass fin toppfart i kroppen sin at den naturligvis skal med om løpet først garderes.

11 Grisle Tore G.L. – Så småskummel ut i den siste svingen i Derby sist, men ga så blaffen på oppløpet. Er nok ikke veldig mye dårligere enn Langlands Høvding, og også denne må med på gardering om man bruker noen hester.

Vår rangering : A : 2 B : 10-11-1 C : 7-8-3-4-6-5

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-5 : 15 Monster Merete – Vant Hoppe Derby sist, og gjorde det på en solid måte. Var toppet til det løpet, og det skal bli spennende å se hvordan det står til med formen etter en liten pause. Er BEST, men 60m tillegg på en bane som Biri, og med kanskje ikke toppform i kroppen, ja, det kan fakta bli slitsomt for favoritten. Vi avstår derfor fra et bankerspill.

6 Langlands Spika – Utvikler seg fint, og gjør nesten bare solide innsatser. Rakk frem til seier sist etter en avslutning i 26-fart. Kan nok 28 på distansen, og skal helt klart med på en tidlig gardering. 8 Lesja Prima – Var ikke på topp i Derby sist, men da stod den altså likt med Monster Merete. Kommer her ut etter en liten pause, den er billigere ute, og får stå som løpets klare outsider. Ellers er dette et småskummelt løp hvor det kan være smart å bruke en del hester.

Vår rangering : A : 15 B : 6-8-1-2-13 C : 7-9-12-5-11-14-10-4-3

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-6 : 4 Brenne Odin – Slet med sykdom i Kriteriet sist, og var dermed langt under pari. Stod da til 1,5 i odds, mens den på lørdag knapt nok er favoritt. Rapporteres å være frisk/fin i jobbene, det blir trolig skorykk bak, og den leder dette løpet lenge. Tilbake på sitt beste er det hesten å slå. 7 Tangen Minto – Var en fortjent vinner av Kriteriet, og det er snakk om en kanon i klassen. Må trolig vinne dette fra dødens, og det kan fort bli betydelig tøffere enn hvordan det så ut i Kriteriet. Er uansett det klare motbudet.

Bak disse er det flere aktuelle bud som kan skrelle. 2 Holter Odin - Blir stadig bedre, og perfekt utgangsposisjon. 9 Trø Kasper - Syk sist, men ikke mye dårligere enn de beste, og Tjoms sitt valg bak Tangen Minto. 8 Teknograbben - Iskald oppgave sist med 40m tillegg på 6 Smedheim Braut. Pigg avslutning i Svenskt Travkriterium. Tenkbar skrell med SOW. 5 Tangen Ove - Bra etter galopp i Kriteriet. Ny kusk nå, og ikke ueffen med smyg/speed.

Vår rangering : A : 4 B : 7-2-9-8-5 C : 6-3-10

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-7 : 3 Todin – Har fått en ny vår, og det ser nesten ut som den går på «FLYBENSIN» hos Killingmo. Wow, hvor bra den har sett ut, og sist pullet den altså i mål over 3160mv… Erik Killingmo er en meget god trener, og her viser han igjen mestertakter. Nå går Todin opp en klasse, men ser den ut som de siste gangene så kommer det normalt en ny seier. Har nemlig sett helt uslagbar ut. Er en veldig motivert favoritt i finalen. 12 Søndre Jerkeld – Gikk 19,5 s 800m i Sverige sist, og holder sin sterke form. Har en passende oppgave foran seg her, og distansen er intet minus. Motbudet.

11 Pave Faks – Har også en passende oppgave foran seg, men den opptrer dessverre veldig ustabilt. Galopperte som godtgående på siste bortre sist, og det er slik denne kan være. Løpets outsider er nevnt.

Vår rangering : A : 3 B : 12-11-14 C : 5-4-7-10-1-8-9-2-13-6

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.