Gå til sidens hovedinnhold

Gedigen V75-omgang med Unionstravet på Färjestad

Internasjonal V75-omgang hvor du kan vinne voldsomme 24 millioner! Svært spennende omgang med et gedigent potensial! Du tar vel rygg på våre oppdaterte V75-vurderinger i jakten på storcashen?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenLerum med meget sterke V65-tips i Årjäng - Kr.1 200 ble til Kr.38 540
Undertegnede knallet til med meget solide V65-tips til lunsjomgangen i Årjäng 17. september! Bongen til Kr.1 200 fikk en femmer i den uløselige V65-omgangen, og denne femmeren betalte altså ut feite Kr.38 540,-. På Eksperten ble det en femmer på totalt fem bonger, og bongene kostet fra Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300) til Kr.2 000 (fire andeler a Kr.500). Følgende info ble servert på et par av nøkkelhestene:

V65-1 : 1 Faste Jerva – Havnet i en elendig rygg sist, men spurtet positivt nedover oppløpet, og på klokken stod det 23,5 s 300m. Glem heller ikke at sist den møtte 4 Hauan Mina (12.6.2021) så stod den 20m bak det som blir storfavoritten i innledningsløpet… Er dessuten sikret et bra opplegg fra sitt fine spor, og vi plukker den med på alt.

V65-4 : 6 Ståle – Dukket opp i ny regi sist, og den er altså kommet inn på stallen til Liv Haslie. Avslørte form direkte, og var ikke tom etter sene luker. Har ganske bra kapasitet, den er trolig ytterligere forbedret med det løpet i kroppen, og må være spillbar i et billig løp som dette. Kan åpne, sporet passer, og vi roper et stort varsko.

Sendingen begynner klokken 13.45 / V75-1 er i gang klokken 16.20

Lørdag er det duket for en meget spennende V75-omgang fra Sverige. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andelslag på Eksperten. Her finner du andelslag fra Kr.50 per andel, og helt opp til Kr.2 000

Färjestad knaller til med en INTERNASJONAL V75-OMGANG lørdag, det kommer ut flere hester med vinnersjanser fra Norge, og dette er et av høydepunktene i året. Omgangen som venter er ikke lettløst, og vi blir alt annet enn overrasket om det blir millionutbetaling. Bankeren som vi landet på bestemte vi oss tidlig for, og må bare tro MYE på 4 Missle Hill (V75-3). Står i det beste sporet man kan ha på Färjestad, den er lynrask fra start, og vi håper på tidlig tet og slutt. Ta rygg på våre fyldige tips:

V75-1 : 3 Ingo – Innledningsløpet er svært jevnt, og her skiller det lite. Vårt sistevalg, 9 Counterfeightr, satt for eksempel bom fast som fulltanket i sitt siste løp… Teten er GULL verdt på en bane som Färjestad, og spesielt om det blir fine forhold. Ingo er lynrask fra start, den står i et meget bra spor, og vår klare feeling er at den spinner til tet. Spurtet klart bra i kulissene sist, og formen er slett ikke verst. En kjapp sprint trives den på, og den gjør seg ikke bort her om den leverer på topp. SPILLES!

11 Golden Dream M.E. – Når denne har startet i Sverige så har den stortsett vært ute mot de beste i årgangen. Dvs Don Fanucci Zet, Brother Bill, Aramis Bar, Admiral As osv. Har flere ganger gjort klart bra innsatser mot slike hester, og det er altså betydelig bedre hester enn hva som venter på lørdag. Formen har dessuten sett ordentlig bra ut i noen billige løp på Leangen, og feelingen er at den ikke blir enkel å stå i mot om det bare blir tempo. Skal gå skoløs på alle fire nå, og det har den ikke gjort ofte tidligere. Skreller? 7 Mas Capacity – Var knallgod i nederlaget mot Admiral AS nest sist, mens den spurtet råsterkt etter et passivt opplegg i Finland sist. Viste da 07,8 s 800m med krefter igjen. Kan «ALT» på en god dag, og selv fra et dårlig spor får den stå som en klar outsider. 2 Sandsjöns Enzo – Har egentlig ikke vist veldig mye, men i finalen på denne banen tredje sist var den helt uvirkelig god. Lekte da med monsteret Born Unicorn, og bare dundret unna på 10,7/2140m. Leverer den noe slikt her så vinner den enkelt, men har altså ikke vært like god i etterkant.

5 Bo C. –
Kommer ut etter et skadeopphold, men blir altså meldt rett i V75’en, og da har den nok trent meget sterkt. Er grunnkapabel, og må med om man først begynner å gardere dette løpet.

Vår rangering : A : 3 B : 11-7-2-5-10-1 C : 6-4-8-9

Lørdag er det duket for en meget spennende V75-omgang fra Sverige. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andelslag på Eksperten. Her finner du andelslag fra Kr.50 per andel, og helt opp til Kr.2 000

V75-2 : 6 Blue Frontline – Er litt spesiell med volte, men skulle Mikael J. Anderson greie å ta seg til tet fra sitt perfekte spor, ja, da kan fakta dette løpet være over. Sist satt den fast mot BETYDELIG bedre hester enn hva den møter nå, og så ordentlig bra ut. Har egentlig spart seg opp til en seier igjen, og mot dønn riktig motstand må den bare prøves. 1 Sara K.M.E. – Er ingen stjerne, men den har gradvis forbedret seg, og sist fikk den altså ikke helt fritt frem. Travet da knallsterke 11,5/1640ma. Er god ut med volte, den har trukket vinnerloddet i sporlottoen, og plukkes tidlig på som en tenkbar skrell.

2 Mister K.O.Z. –
Har vunnet to strake, og har bra kapasitet i forhold til det grunnlaget den har på konto. Sporet nå trekker ned, og denne gangen må den gjøre mye jobb for å vinne løpet. Vi nøyer oss derfor med å plassere den på outsiderplassen. 12 Kenzoki Boko – Er trolig den beste hesten på ren kapasitet, men har altså trukket et kaldt spor. Dog er sporet bedre med volte enn når det er auto. Blir meldt rett i V75 etter et lengre avbrekk, og dermed har den trent sterkt. Må absolutt med om man bruker noen hester. 7 Perfect Score Ås – Har gjort to sterke løp fra dødens, og kommer til Färjestad med flott form. Er kun helt OK fra start, og vi er derfor usikre på om den greier å komme seg foran. Vårt 5-valg.

5 Emperor –
Fikk trykk i omganger sist, og holdt klart godkjent. Er flink med volte, og sporet håper vi den takler. En kjapp sprint er intet minus, og den skal med på gardering. 3 Constant Caviar – Satt bom fast på Klosterskogen sist, men var da billig ute. Er nå knallhardt meldt, og er mer trippel enn veldig seiersaktuell.

Vår rangering : A : 6 B : 1-2-12-7-5 C : 3-11-10-4-9-8

Lørdag er det duket for en meget spennende V75-omgang fra Sverige. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andelslag på Eksperten. Her finner du andelslag fra Kr.50 per andel, og helt opp til Kr.2 000

V75-3 : 4 Missle Hill – Når listene kom så var det denne våre øyne falt ned på direkte, og at den skulle være lørdagens beste banker. Spor fire på Färjestad er det beste sporet over mellomdistanse, og man får en klart større fart der kontra spor langt inne bak bilens vinger. Bør altså ha en bra sjanse på tidlig tet, og siden tror vi bare dette er over. Vi ser nemlig ingen som kommer å «plager» Kihlström der fremme, og dette kan bli billig. ALL IN! PS. Reden vurderer å kjøre den i vanlig vogn igjen da man ha tanker rundt Frankrike i vinter…

1 Disco Volante –
Er blitt 8 år, og hester trenger ofte noen løp i kroppen etter pause når de drar på årene. Innersporet er dessuten ikke helt optimalt, og selv om denne er lynrask fra start så er vi klart inne på at man uansett vil være fornøyd med ryggen til Missle Hill etter oppholdet. Fra rygg leder skal sjansene være gode for å bli nummer to. Bak der ranker vi 6 Graeth Boko som stadig er noe bedre enn raden, men som fra et «kaldt» spor ikke er veldig het for oss. Er uansett en outsider om det skulle bli kjøring.

Vår rangering : A : 4 B : 1-6-9-3-7 C : 2-10-8-5

Lørdag er det duket for en meget spennende V75-omgang fra Sverige. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andelslag på Eksperten. Her finner du andelslag fra Kr.50 per andel, og helt opp til Kr.2 000

V75-4 : 6 Mystic Mom – Fullførte meget bra nest sist, og det løpet ble altså vunnet av Oracle Tile. Nummer to var Maestro Crowe… Sist fikk den aldri sjansen, og ble sittende bom fast med masse krefter igjen. Står nydelig inne i løpet på lørdag, og vi tror på en flott mulighet. 5 Ornello – Hadde vi stor tro på sist etter at den var strålende i prøveløpet nest sist. I selve løpet sist ble det tidlig tet, og siden vant den utrolig enkelt. Er mye bedre enn grunnlaget som den har på konto, og den er tidlig aktuell på vår rank.

3 Born Winner – Var svak sist, men passerte mål med krefter igjen både nest sist og tredje sist. I etterkant av løpet sist så viste det seg at den var syk, men det skal den ikke være på lørdag. Den er god fra start, den er kuskeplusset med Kihlström, og dette kan kanskje dreie seg om tidlig tet og slutt. OBS! 12 Dream Builder – Hadde et gratisløp i Bergen sist, og innfridde også som vår banker. Glem ikke at den ble nummer fire i NM, og gikk meget bra mot eliten da. 40m er aldri enkelt i Sverige, men denne er såpass god at det kan gå. Skal med på gardering.

4 Crazy First Love – Går nok en del til på da Robert Bergh skal rykke skoene på den. Når Bergh gjør slikt på avkom etter Love You så pleier det å slå svært heldig ut. Vi liker dog ikke at den står i et trangt spor her, for den har vært ustabil med volte tidligere. Sjansene for galopp er absolutt til stede, og vi ranker derfor denne et stykke ut.

Vår rangering : A : 6 B : 5-3-12-4 C : 13-10-8-2-7-9-11-1

V75-5 : 2 Bugatti Miles – Blir kolossalt hardt betrodd her, og den kan naturligvis vinne dette om den leverer på sitt beste. Har dog aldri vært 100% å stole på, og hvor havner den egentlig fra start? Har nemlig vært usikker når man har laddet med den tidligere… Knep seieren på streken sist, og viste da 11,3 s 1000m. Motivert favoritt, men den blir altså for tungt betrodd etter vår smak.

4 Mandela Zon –
Kommer ut etter en lengre pause, men blir meldt rett i V75’en, og det betyr at den har trent sterkt. Pekka Korpi (22% seire i 2021) pleier dessuten å ha hestene sine klar etter opphold. Mandela Zon var helt enorm fra dødens i nederlaget mot knallgode Cash Cowboy nest sist, og var i samme løp langt foran storkanonen Chiru. Når den vant finalen fjerde sist så gikk den med samme utstyr som den skal gjøre på lørdag. Er dessuten kjapp fra start, og Janne Korpi er fort på tetjakt fra drømmesporet på Färjestad. MÅ PASSES! 5 Loveexplosion H.C. – Rykket man skoene på sist, den var utrolig bra, og kommer dessuten til start med sterke rapporter i ryggen på lørdag. Også denne er kjapp fra start, og Christoffer Eriksson vil nok klemme til direkte. Kan få tet om man velger rygg med Mandela Zon. Dette er løpets outsider. 6 Forever Shadow – Fullførte godkjent i Derby sist, og har utviklet seg bra i år. På lørdag fester Untersteiner på et helstengt hodelag, og dette for at man skal være bedre med fra start. Skal med om man først bruker noen hester.

9 Tattoo Avenger –
Avgjorde på et imponerende sett sist, og var utrolig bra til seier. Er en god hest i grunnlaget som må med på gardering fra et fint smygspor. 10 Gaylord AM – Var mer spilt enn Tattoo Avenger sist, men var da kun helt OK. Nå er den meldt uten sko, og det kan fort gi den et bedre kick i steget. Er en av mange som kan vinne, og den skal med om man går bredt ut.

Vår rangering : A : 2 B : 4-5-6-9-10 C : 11-1-8-12-3-7

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-6 : 4 Søndre Jerkeld – Så helsemessig ordentlig fin ut på Forus sist, men var noe tung, og en oppjaget sprint er heller ikke et pluss for denne. Nå har den fått det løpet i kroppen, den vil ha stor fordel av å ha pisken med seg, og distansen er dessuten et pluss. Er den beste norske om den leverer på topp, og det tyder de siste rapportene på at den vil gjøre på lørdag. Burde ha vært favoritt, og da må den bare prøves.

5 Tangen Haap –
Er nok ikke like modig lengre, og ble spurtet ned helt oppunder mål etter en reise i dødens sist. Gangen før satt den bom fast bak Odd Herakles, og var også foran Månprinsen AM i mål… Dukker opp på foto om det bare klaffer litt underveis. 3 Åsrud Vilja – Var indisponert nest sist, og det samme var den sist. Flyr trolig til tet, og leder dette svært lenge i en frisk utgave. Dette er løpets klare outsider. 1 Kleppe Fanden – Kommer med toppform, og har vel knapt nok vært bedre enn dette noen gang. Får fort rygg leder her, og da kan dette bli dønn riktig… 7 Troll Solen – Dukker opp i nygammel regi på lørdag, og er altså tilbake hos Stall Hamre. Er fikset på siden det siste løpet, og det skal bli spennende å se om denne hingsten tenner på alle sylindre igjen når den er tilbake hos Hamre.

6 Våler Nikolai –
Kommer med sterk form, men møter eliten, og da må det virkelig klaffe skal det rekke til seier. Er mer trippel enn veldig seiersaktuell.

Vår rangering : A : 4 B : 5-3-2-7-6 C : 8-9-10

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-7 : 2 Oracle Tile – Starter ikke så ofte, men når den først dukker opp i banen så kjemper den stort sett om seieren. Var meget solid sist, selv om det også ble noe turbetont da. Står i et OK spor bak bilen nå, den vil havne i tredje/fjerde utvendig, og den blir ikke enkel å stå i mot i sluttrunden. Er en veldig motivert favoritt i en ellers svært jevn finale.

11 Starbec’s A. To Z. – Dette kan være supersjokket i lørdagens V75-omgang, og vi ranker den tidlig på. Har tidligere møtt 2 Oracle Tile (24. juli), og var da slått med tre tideler av den. På lørdag kjører Carl Johan Jepson, og det er et voldsomt kuskepluss. Distansen er dessuten også et pluss, og vi holder fakta denne traveren HØYT. Er mye bedre enn hva mange tror, og vi kan ikke gjøre annet enn å varsle skarpt for denne mulige godbiten. 6 Gogobet Sisu – Er ikke stabil, men på kapasitet er den utrolig god. Dette er en traver som vi vet man holder SKYHØYT fra stallen, og det er ikke uten grunn. Tredje sist gikk den et helt voldsomt løp etter en elendig start, og den kan alt på en god dag. Dette er løpets klare outsider. 1 Mister Donald – Gikk helt OK etter galopp sist, men gikk da med sko på alle fire. Er best skoløs, og den balansen blir det på lørdag. Goop er opp på sin springer, den står perfekt til for å smyge med, og skal ikke undervurderes for mye. Må med om løpet garderes.

4 Hands Down D.E. – Er satt opp for dette løpet, og var klart bra også sist selv om den kun ble toer da. Har stor fordel av distansen, og med klaff er den ikke ueffen. 7 Deal Done Zet – Er bra, men den er ny i denne klassen, og med tanke på at den blir en hel del spilt så ranker vi den litt ut. Er en garderingshest, men heller ikke noe mer.

Vår rangering : A : 2 B : 11-6-1-4-7-5-10-3-8 C : 9-12

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.