Gå til sidens hovedinnhold

Gedigen V75-omgang på Bjerke i kveld

I kveld er det Bjerke travbane som er vertskap for V75 Julebonanza, og det er en kanonfin omgang vi har foran oss.

Bjerke travbane byr opp til en strålende V75-omgang onsdag kveld. Det er nest siste omgang i V75 Julebonanza og således internasjonal omgang. Fjorårets omgang omsatte for drøye 22 millioner kroner og overraskelsene stod i kø dengang og kun en kupong kom helskinnet gjennom og utbetalingen for sju rette landet på 5 818 295 kr. Lettløst er det definitivt ikke denne gangen heller, jeg nøyer meg med en banker i omgangen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75 onsdag har spillestopp kl 19.30, mens en internasjonal V4-omgang som også inneholder de to første V75-løpene har spillestopp kl 18.38. Når det gjelder V5-spillet innledes dette i V75-3 og har spillestopp kl 20.15. Min V75-banker blir ganske stor favoritt i sitt løp og starter i V75-4.

Jakter sin tredje strake i regi Heidi Moen
Det handler om seiersmaskinen 8 Torben som har vært strålende i to strake seiersløp i regi Heidi Moen. Magnus Teien Gundersen er fast kusk og i sin siste start ledet hesten et V75-løp fra start til mål på Biri. Var meget god i det seiersløpet og slo gode hester den dagen. Selv fra åttendespor tror jeg Teien Gundersen sitter tidlig i tet. Nestfavoritten 1 Frier Birk fikk det verst tenkelige sporet og slik Torben så ut sist i seiersløpet, tror jeg det er strålende vinnersjanse igjen. 8 Torben i V75-4 blir min V75-banker på Bjerke onsdag, og også min V5-banker.
Rangering V75-4/V5-2: A: 8 B: 1-9 C: 6-10-5-7-4-2

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-1 - Varmblodshester. Hoppeløp. 2100 meter autostart.
Det er klart skille på hestene i V75-1 og jeg står på tre hester på samtlige V75-forslag.

10 Sofies Case blir stor favoritt. Hamre-hoppa "sviktet" som spillefavoritt i V75-finalene på Bjerke for snaue to uker siden. Ledet i det lengste da, men klarte ikke å svare ut en brenngod Almond Paste. Selv fra bakspor, synes jeg fireårshoppa til Frode Hamre er en motivert favoritt.

4 Independent Baby radet opp med kanonprestasjoner i sommer og vant fem løp på seks starter, inkludert tre V75-løp. Trakk seg litt fra tet i et V75-løp på Bjerke tredje sist i september og endte fjerde da. Galopperte seg bort i comebacket på Bjerke i samme V75-løp som Sofies Case for snaue to uker siden. Står nydelig til i fjerdespor bak bilen onsdag og er den klare tetkandidaten. Hadde vært ett opplagt førstevalg for meg om hun hadde levert sist. Nå blir hun mitt andrevalg. 8 Corona galopperte i siste sving i samme finaleløp for to uker siden og hadde trolig vært fjerde/femte uten. Kapasitet finnes i rikt monn, men fra åttendespor blir det alltid litt sjanseartet. Jeg tror disse tre hestene gjør opp om seieren i V75-1.
Rangering V75-1/V4-3: A: 10 B: 4-8 C: 9-7-2-1-6-3

V75-2/V4-4 - Kaldblodshester. 15 bak bilen. 2100 meter autostart.
Ujevn klasse er det på V75-2, der jeg spiller fem hester på samtlige V75-forslag.

11 Drivjerven blir min favoritt. Så lekker ut i rygg på vinneren Nelson Sandra på Bjerke i i sitt første løp etter tre måneders pause for to uker siden. Fikk aldri sjansen da og passerte mål med krefter på lager. Var god i flere seiersløp i sommer og møter klart overkommelig motstand her.

4 Åsa O.K. blir trolig spillefavoritt. Hun er ujevn i prestasjonene denne Åsajerven-dattera, men toppnivået er høyt. Ikke som best sist på Sørlandet, men desto bedre i seiersløpet på Klosterskogen nest sist. 15 Horg Mio gjør sin 22 andre start for året og er stadig med i fremste rekke. Har møtt bedre hester enn dette i flere av sine foregående løp og løser det seg fra en litt kinkig utgangsposisjon kan vallaken ta årets fjerde seier.

2 Tako Ø.K. hadde jeg kanskje satt først om det hadde vært sprint. Vallaken er ikke bøs på 2100 meter og skal helst ha det litt mer servert da. Viste uansett oppadgående form igjen sist etter startgalopp og kom flott tilbake til tredje. 10 Tangen Marte var sensasjonelt god toer bak storfavoritten Spang Ole femte sist, men har klart å følge opp den prestasjonen. Klaffer det for hoppa, synes jeg ikke hun er sjanseløs her. Det blir min femte og siste hest på V75-forslagene.
V75-2/V4-4: A: 11 B: 4-15-2-10 C: 8-1-6-7-14-3-12-13

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-3/V5-1 - Varmblodshester. Bjerkepokalen. 2100 meter autostart.
Til tross for et litt sjanseartet sjettespor bak bilen, synes jeg 6 Rushmore Face må tåle et tungt favorittstempel i dette eliteløpet. Har gjort tre starter i regi Per Oleg Midtfjeld og så dunderfin ut i målgangen sist på Bjerke da åpningen kom altfor sent. I min bok er Rushmore Face en bankerkandidat.

3 Goldstile setter jeg nærmest. Vallaken til stall vinnerbongen trives klart best når han står gunstig til spormessig og fra tredjespor kommer hesten til å få et fint løp her. 1 Patent Leather var elendig sist fra tet, men Frode Hamre tror at hesten kan lede løpet hele veien. Er tatt hjem til Larvik siden siste start og på sitt beste, har femåringen et gaveløp foran seg. Jeg tror mest på disse tre, men tar med formsterke 4 Jet Voice på det største V75-forslaget. Spurtet strålende til andre etter å ha fått ett skreddersydd opplegg sist og med lignende løp igjen er det ikke helt umulig med seier.
Rangering V75-3/V5-1: A: 6 B: 3-1-4 C: 7-5-9-8-2

V75-5/V5-3 - Varmblodshester. 15 bak bilen. 2600 meter autostart.
Også varmblodshestene har sitt 15 hester bak bilen-løp i onsdagens V75, og i likhet med kaldblodsløpet i V75-2, er det et ujevnt felt. Jeg står på fem hester på de to største V75-forslagene.

Til tross for bakspor, synes jeg favorittspilte 13 Sassy May er en motivert favoritt i løpet. Femårshoppa til Trond Gjervan har hevet seg ytterligere etter at Gunnar Austevoll har blitt brukt som kusk i de tre siste løpene. Jeg tror ikke 2600 meter er noe spesielt minus for henne og motstandsmessig er det klart overkommelig.

5 Call Me Fox var naturligvis sjanseløs mot kapasitetshesten og storfavoritten Garth Vader sist på Bjerke, men gjorde et flott løp til andre. Ble toer også tredje sist, også i det løpet het vinneren Garth Vader. Har dog blitt disket for galopp både fjerde sist og nest sist, så det er galopprisiko. Uansett et klart andrevalg. 3 Sophia Frecel ble kjørt i rygg sist og speedet voldsomt til seier når luken kom midt på oppløpet. Nå er distansen 500 meter lengre og motstanden litt skarpere, men får hun et lignende løpsopplegg kan hun vinne igjen .

6 Briansfantasie A.H. er i strålende form og kommer seksåringen rett på det underveis, skal han kunne duge her. Sammen med svært lite spilte 2 Memphis Tennesee E.P. (som er i form og står nydelig til spormessig) får han plass på de to største V75-forslagene.
Rangering V75-5/V5-3: A: 13 B: 5-3-6-2 C: 11-7-1-10-12-8-4

V75-6/V5-4/DD-1 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Et herlig sprintløp venter i V75-6/DD-1 og jeg står på fire hester på samtlige V75-forslag.

Jeg setter favoritten 2 High Into The Sky først på min rangering. Hamre-traveren er den klare tetfavoritten og har vist at han trives fantastisk bra i tet i sprintløp. Møter dog flere formsterke konkurrenter og kommer ikke til dekket bord. 5 Dream Builder gjorde et strålende løp til andre bak en usedvanlig opplagt Bianca Sisa på Biri sist og holder kanonform. Andrevalget.

3 Alpha Scarlett R.R. gjorde ett toppløp til andre bak storfavoritten Ecurie D. i Axel Jensens minneløp og er også i kanonform. Flott startspor onsdag og utfordrer om seieren. 9 Sam The Man har tatt alle sine fire seire i år fra tet. Nå er det bakspor og tøffe konkurrenter. Har fått ett løp i kroppen etter pause og var strålende til seier da. Blir min fjerde og siste hest på forslagene i V75-6.
Rangering V75-6/V5-4/DD-1: A: 2 B: 5-3-9 C: 6-4-7-10-1

V75-7/V5-5/DD-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Et herlig spilleløp avrunder onsdagens V75 på Bjerke og slik sporene ble trukket, synes jeg to hester skiller seg litt ut.

6 Rossini Diamant er den soleklare tetfavoritten og Rune Flaskeruds fine vallak blir min klare favoritt. Jeg satte også hesten først på min rangering i V75-finalen på Bjerke tredje sist (14. november). Da trodde jeg HC satt på løpet inn i siste sving, men han trakk seg ørlite mot mål da og endte femte. Kanskje var distansen 2600 meter litt for lang? Slo tilbake med seier nest sist og var kanongod i et monteløp i sin siste start, der det ble målfototap mot seiersmaskinen Eldorado Gracieux. Jeg tror på topp vinnersjanse onsdag og i DD-spillet velger jeg å bankerspille 6 Rossini Diamant i DD-2.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

5 Tayno Destrier var tilbake som en strålende vinner på Biri nest sist, da han lett pluket ned ledende Key To Happen fra dødens. Sist ble det galopp i angrep på siste bortre. Tåler som kjent å gjøre løpene sine selv og er det klare motbudet til min favoritt. Jeg velger å stå på denne duoen på de fleste V75-forslagene, men tar med meg tøffingen 10 Orlando G.M. på det største. Vallaken til Alexander Heisholt skuffet kanskje ørlite i V75-finalen som ble vunnet av Strong Pepper for snaue 14 dager siden, men motstandsmessig er det et lite knepp denne onsdagen.
Rangering V75-7/V5-5/DD-2: A: 6 B: 5-10 C: 12-3-9-1-4-8-11-2

Kommentarer til denne saken