Gå til sidens hovedinnhold

Gedigen V75-omgang på Solvalla

Storløpene står i kø i søndagens V75-omgang på Solvalla.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken.

En fantastisk flott trav- og galoppsøndag står foran oss. Det er jackpot i V64 fra Jägersro galoppbane med 362 425 SEK ekstra i sekserpotten og søndag ettermiddag er det duket for gedigen V75-omgang fra Solvalla med blant annet kvalifiseringer til UET Grand Prix for fireåringer. Søndag kveld byr Biri travbane på internasjonal V65-omgang og med hele ti løp på menyen er det også både V5 og V4 på Biri.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om Solvalla og søndagens strålende V75-omgang. Det er stor sport på Solvalla søndag, to av V75-løpene er uttagningsløp til UET Grand Prix og varmblodseliten skal ut i STL Open med hele 750 000 SEK i førstepremie. Spillestopp i V75 er kl 15.00. Rolf Lerum har en velfortjent friuke og det er Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken som er tipsansvarlig for de svenske travløpene denne uken. Snoken som hadde fantastisk suksess med sine systemspill både til fredagens V65-lunsj i Boden og fredagens V64Xpress på Jägersro/Bergsåker.

Kjempeklaff for Snoken i fredagens V65-lunsj i Boden
Det var stor jackpotomgang i fredagens V65-lunsj i Boden og kun ett førstevalg vant. Det var vår banker 5 Mindyourvoice W.F. i V65-5. I V65-6 vant ellevtevalget 13 So Chic og seks rette betalte ut voldsomme 186 321 kr. Vårt systemspillEksperten med fire andeler a kr 1000 suste rett inn og betalte tilbake formidable 203 846 kr.

Også i V4-spillet ble det bra utbetaling i og med at det smalt slik i V4-4 med superoverraskelsen 13 So Chic. Vårt V4-forslag på Nettavisen med innl. pris på kr 468 kr satt klokkerent og betalte tilbake flotte 7 086 kr.

Herlig systemklaff i V64Express fredag 24. september
Også i fredagskveldens V64Xpress på Jägersro/Bergsåker, ble det herlig systemklaff. Vår V64-banker Hafell Bris innfridde som ventet i V64-2, men ellers vant kun ett førstevalg. Med 6. valget 11 Bellfaks som vinner i V64-6, endte utbetalingen for seks rette på flotte 25 395 kr. Tre systemspill på Eksperten, alle med fire andeler a kr 750 gikk inn med seks rette og betalte tilbake herlige 34 530 kr.

Du ser alle V75-løpene fra Solvalla gratis på Nettavisen. Sendingen starter kl 12.00

Når det gjelder søndagens V75-omgang på Solvalla, spiller Snoken med to bankere og de bankerne kommer ut i de to uttagningsløpene til UET Grand Prix for fireåringer og det handler om vinneren av Svensk Travderby og tredjehesten i Svensk Travderby.

Nurmos kanon vinner igjen
Det er sjelden man ser slike prestasjoner som det Calgary Games gjorde i Svensk Travderby. Tross dødens hele veien på kanonhesten Önas Prince, lenset hesten unna til overlegen seier på kruttsterke 11.7/2640 meter. Det var hestens sjuende start i karrieren og den sjuende strake seieren. Blir dunderfavoritt i V75-3 søndag og møter blant annet norske 1 Cicero T.G. Det blir garantert tidlig tet for Calgary Games i dette løpet og normalt er det en klink vinner. 6 Calgary Games blir vår hovedbanker i søndagens V75-omgang på Solvalla og blir også vår V5-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Goop's tøffing vinner
I det andre kvalifiseringsløpet til UET, blir 7 San Moteur stor favoritt sammen med sin trener og kusk Bjørn Goop. Denne har kun startet elleve ganger og gjorde ett toppløp i Svensk derby, men måtte likevel nøye seg med 3. plass til tross for knallsterke 12.1/2640 meter. Møter verken Calgary Games eller Önas Prince søndag og må være en meget motivert favoritt i V75-4. 7 San Moteur blir vår andre V75-banker på Solvalla søndag.

Herlig eliteløp i vente
Hele 750 000 SEK venter vinneren i Frances Bulwaks/Olle Anderssons lopp i V75-6/DD-1. 2 Milligan's School har radet opp med sterke prestasjoner også denne sesongen og står endelig bra til igjen spormessig. Møter formsterke motstandere i 7 Very Kronos og 5 Milliondollarrhyme, men feelinger er likevel at Melanders mangemillionær, kan ta hjem seieren i dette løpet. Vi lanserer 2 Milligan's School som vår DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Herlig oppgjør i Stoeliten innleder V75-omgangen
V75-omgangen innledes med ett oppgjør for Stoeliten, der oppkomlingen 6 Kali Smart trolig blir favoritt. Fra sjettespor er det klar vingelrisk for Kolgjini-traveren og vi anbefaler å ta med noen hester i V75-1. Norske 10 Miracle Tile stod med tre strake seire, før hun trakk seg litt fra tet sist på Jägersro. Søndag blir det ryggløp for Malmin-hesten og hun er blant vinnerkandidatene i et veldig fint løp i V75-1.

Kihlström avslutter?
Tradisjonsrike Walter Lundbergs Memorial avslutter søndagens V75-omgang og vinneren kan kvittere ut hele 300 000 SEK. Distansen er velvoksne 3140 meter. 11 Digital Dominance blir vår favoritt. Den Jørgen Westholm-trente vallaken har levert det ene kanonløpet etter det andre den siste tiden og trives utmerket med Ørjan Kihlström som kusk. Det er kvalifisert motstand i både 13 Coin Perdu, 8 Maestro Crowe og 10 Algot Zonett, men rutinerte Kihlström har en solid vinnerjanse med 11 Digital Dominance i V75-7.