Gå til sidens hovedinnhold

Gedigen V86-jackpot med 8,2 millioner ekstra

Bankeren har smellfine betingelser foran seg! Storfavoritter i trøbbel! Vi jakter den ekstra "jackpotdeigen" med spennende ideer i kveld! Du blir vel med på moroa?

Sendingen begynner klokken 18.00 / V86-1 er i gang klokken 20.30

Bergsåker og Solvalla står for kveldens V86-omgang, og det er altså JACKPOT med over 8,2 millioner ekstra i potten for alle med riktig V86-rekke. Verdt å merke seg er at det er meldt STORE MENGDER med nedbør over Solvalla i kveld, og der skal det altså kjøres fire Margareta Tidiga Unghästserie-løp. Veldig mange av disse unge talentene vil få problemer på en slik bane, og det kan være smart å sjekke ut varmingene før bongene stemples. Omgangen er veldig spennende, og spesielt V86-6 er av det åpne slaget. Der kan fakta samtlige vinne... Vi tror MYE på 5 Mindyourvalue W.F. (V86-1), og her må man tenke på at Stall Bergh hadde lyst å være med i Paralympiatravet på lørdag. Det fikk de ikke lov til, men da regner vi med at de plukker med seg dette løpet som en "trøst". Denne bankes på de flate bongene.

Sjekk ut våre fyldige V86-tips:

V86-1 : 5 Mindyourvalue W.F. – Har en utrolig fin oppgave foran seg i innledningsløpet, og normalt dreier dette seg om tidlig tet og slutt. Vi tror nemlig ingen ønsker å svare denne når Rikard Skoglund sender fra start, og det kan fort bli svært billig for favoritten. Fullførte fint mot MYE bedre hester enn dette sist, nå har den fått en blåser i kroppen etter pause, og det pleier å gjøre godt for hester som kommer ut fra Robert Bergh sin stall. Er en veldig motivert favoritt som også vi tror MYE på. 3 Queer Fish – Gikk helt greit sist, formen er OK, og den pleier å hevde seg i omgivelser som dette. Vi liker dessuten kuskeplusset til Mats Djuse, og det er Queer Fish vi frykter mest. 2 Order To Fly – Kjørte Per Lennartsson et strålende løp med sist, og det ble da en andreplass bak kanonen Who’s Who. Er sikret et bra opplegg fra et fint spor, og den må med om man først begynner å gardere løpet.

Vår rangering : A : 5 B : 3-2-4-1 C : 7-6-8

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang fra Sverige. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500,-

V86-2 : 3 Mister Hercules – Var svak på Åby sist, og selv om den fikk dødens den siste runden, ja, så kan den ikke få godkjent. Var vel også kun OK i årsdebuten selv om det ble seier der. Blir enormt hardt betrodd i kveld, og er altså meldt skoløs. Vær dog litt OBS på at det er meldt mye regn i Stockholm i dag, og det kan bli litt spesielle baneforhold på Solvalla. Vi blir derfor ikke overrasket om balansen på veldig mange hester kan bli endret fra skoløs til sko. Mister Hercules er en veldig motivert favoritt, men vi tør ikke å gå ALL IN på den før den viser litt ordentlig form. 6 Hector Sisu – Har fått to løp i kroppen etter pause, og denne utvikler seg strålende. Avsluttet enormt etter altfor sene luker i seiersløpet til Mister Hercules sist, og WOW hvor bra den så ut da. Er dessuten kjapp i vei om man velger å ladde med den, og denne må passes i kveld. 5 Henry Flyer Sisu – Utviklet seg ordentlig bra i fjor, og ble tredje i Kriteriet. Kommer nå ut etter at vintertreningen er gjort unna, og Nurmos melder at dette er en traver som har lagt på seg en hel del muskler i vinter. Trenger fort noen løp i kroppen før toppformen er der, og den vil heller ikke gå optimalt utstyrt i kveld (vanlig vogn). Vi nøyer oss derfor med å plassere den på outsiderplassen.

Vår rangering : A : 3 B : 6-5-2-12-4 C : 9-7-10-11-1

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang fra Sverige. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500,-

V86-3 : 8 Albert Zonett – Klaffet det ikke for sist, men den spurtet fint, og kom til mål med krefter igjen. Gangen før feilet den som helt klink i den siste svingen. Dette er en knallgod hest i grunnlaget, den har stor fordel av distansen, og rapportene på den etter pause er gode. Kusken er dessuten bra, og den skal ha en god sjanse i et løp som dette. SPILLES! 6 Kaj Di Quattro – Har gjort tre løp for sin nye trener, og var enormt bra i V75’en sist. Kriget da om seieren mot vel så gode hester som dette. Minuset i kveld er at den er meldt med sko på alle fire, og det trekker noe ned. Motbudet. 11 Silver Bullit – Gjorde flere meget gode løp før den fikk seg en pause, og dette er en hest som duger svært godt i grunnlaget sitt. Kommer ut med gode rapporter i ryggen etter pause, og den blir dessuten rigget til for å vinne (skoløs + bike). Outsideren!

Vår rangering : A : 8 B : 6-11-5-7 C : 13-4-9-1-3-10-12-2

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang fra Sverige. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500,-

V86-4 : 3 Daven Port – Feilet på den første svingen sist, men da ble det kjørt langt under 10, og det er fort for en fersk 3-åring. Det vi dog ikke likte var at den feilet igjen like etter mål, og den er ikke helt 100%. I kveld blir det trolig spesielle baneforhold, og det skal bli spennende å se hvordan denne håndterer det. Fra tidlig tet, og om den takler banen, ja, da vinner den dette. Vi tør dog ikke å banke. 9 Mustang Racer – Avgjorde enkelt fra dødens etter pause sist, og på klokken stod det 13,4 s 800m med krefter igjen. Er ganske sikkert forbedret med det løpet i kroppen etter pause, og den duger her om favoritten skulle røre det til for seg. 8 Carl Halbak – Galopperte fra seg en plass blant de to beste sist, mens den avsluttet veldig fint nest sist. Utvikler seg riktig bra for tiden, og selv om sporet trekker ned så er denne såpass bra at den kan vinne. Outsideren.

Vår rangering : A : 3 B : 9-8-5 C : 6-7-4-2

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang fra Sverige. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500,-

V86-5 : 9 L.Q. Widde – Konkurrerer mest mot seg selv her, men fungerer den, ja, da er den helt overlegen. Fungerte gjorde den ikke etter pause sist, og da så den fakta veldig dårlig ut. Vant uansett på en 28-tid. Til denne starten blir det endringer i balansen, og Jörgen Westholm mener at den vil fungere som den skal i kveld. Er brennkvikk fra start, og det blir gratis tet om alt går riktig for seg på startsiden. Er en svært motivert favoritt som vinner dette om den fungerer. 13 Ängsbrage – Er knallgod, og lovende. Her kan fakta Jan Ove Olsen ha noe for de større løpene. Ble plukket ned av Wolt den siste biten nest sist, men Wolt er en svært god 4-åring, og det var ingen skam. Sist galopperte Ängsbrage på startsiden, men kom voldsomt tilbake, og avsluttet helt strålende. På klokken stod det faktisk 23,4 s 400m med full spenst over mål… Skulle favoritten røre det til for seg, ikke være på topp, ja, da er det Ängsbrage som burde ha en knallfin mulighet. Motbudet. 2 Lillans Maggen – Har fått to løp i kroppen etter pause, og gikk sterkt etter galopp sist. Blir solid kuskeplusset med Ove A. Lindqvist i kveld, og dette kan være storskrellen om favoritten ikke er som best.

Vår rangering : A : 9 B : 13-2-14-12-3 C : 8-1-4-11-6-5-7-10

V86-6 : 2 Global Celebrity – Dette er et «HÅPLØST» løp å ranke, og samtlige kan fakta vinne dette. Vi snakker altså om veldig urutinerte hopper, og de skal ut på en våt/tung bane. En bred gardering anbefales, og vi plukker med oss samtlige på de litt større bongene. Vår ide så vi i varmingen før løpet nest sist, og der varmet den som en vinner. Dessverre gav Mattias Djuse bort det løpet til favoritten, ellers hadde den vunnet det. På klokken stod det 12,6 s 600m. Sist ble det svært enkelt i et billig løp. Står bra til nå, og vi iler til med tipsnikken. 1 Blue Jay – Er vel ingen traver man sperrer øynene opp for når den dukker opp i banen, men den er bra, og utvikler seg fint. La inn 13 s 800m sist, og det ble veldig enkelt. Innersporet er interessant, og fra tet/eventuelt rygg leder så dukker den nok opp på foto. 7 Breeze – Var BETYDELIG bedre enn for eksempel 12 Lacille Boko sist, og mange prøver seg nok med Breeze i kveld. Blir dessuten utstyrt med en BIKE, og havner den bare ikke helt feil på det så duger den.

Vår rangering : A : 2 B : 1-7-12-6-10-9-11-5-8-4-3 C : -

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V86-7 : 6 Swagger – Er en 5-åring som vi holder SVÆRT HØYT. Har vært fin i årets to første starter, men det har vært billige løp, og her er det langt tøffere i mot. Er dog en ordentlig topphest i grunnlaget, nå rykker man skoene, og den kan åpne bak bilen. Har en fin sjanse selv om den skulle havne utvendig leder, og vi iler til med tipsnikken. 1 Balder D.K. – Kommer å «trende» veldig utover dagen, og trolig blir dette en av dagens tyngste favoritter når alt spill er levert inn. Var enorm når den vant fra dødens sist, men det løpet må ha kostet. Har ikke hatt mange dagene å hente seg inn på, og har tidligere ikke vært som best når den starter tett. Er veldig kjapp fra start, og på sitt beste kan den lede hele veien. Blir uansett kun et 2-valg for oss. 3 Ester Wibb – Bommet Oskar J. Andersson starten med sist, mens den spurtet knallbra i kulissene nest sist. Vi trodde at dette skulle bli en av de beste hoppene i årgangen, og nå står den altså med fem «smultringer»… Er bedre enn raden, og feelingen er at den vil levere et toppløp i kveld. Løpets klare outsider med lovende Anders Eriksson i «jolla».

Vår rangering : A : 6-1-3 B : 2-10-8-7 C : 9-4-11-5

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V86-8 : 1 The Primerose –
Vi prøver oss med en frekkis i finalen, og er litt inne på at Goop kan lure samtlige om han bare greier å forsvare innersporet. Gjorde nettopp det nest sist, og det enkelt. I årsdebuten sist jogget den inn til en veldig enkel seier, og den så fin ut. Har MYE inne, den utvikler seg fint, og det er neppe uten grunn at Goop vil teste den i et såpass stort løp som dette. SPILLES! 4 No Business – Avgjorde enkelt med draskylappene oppe sist, og kom til mål med krefter igjen. Gikk da med treningsutstyret, mens i kveld blir det skoløs + BIKE. Er kjapp i vei, og Adielsson vil nok teste den mot tet. Motbudet. 9 Marion Faouty Bon – Har tjent svært raske kroner, men er også veldig bra. Møter her bedre hester enn noen gang, den må avgjøre dette bakfra, og vi føler at storfavoritten er sårbar. Blir kun en outsider for oss.

Vår rangering : A : 1 B : 4-9-2-5-10-7 C : 3-11-12-6-8

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.