Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over...
Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Jägersro og Solvalla. Andelsprisene er f ra Kr.50 til Kr.1 580

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 17.00 / V86-1 er i gang klokken 20.30

Vi har en helt fantastisk JACKPOTOMGANG I V86-SPILLET i vente, og det blir ikke mye bedre enn dette. Hovedbankeren er favoritten til å vinne Prix D'amerique, og vi kan naturligvis ikke spekulere mot superstjernen 7 Calgary Games (V86-2). Den står alene på ALT som selges via ANDELSTORGET i kveld.

Våre komplette tips er som følger:

V86-1 : 11 Love No Pain – Har vært ordentlig god etter den kom inn på stallen til Tomas Malmqvist, og selv om det ikke ble seier sist så gjorde den en fin sluttrunde mot gode hester. Nå møter den kun hoppene igjen, den er sylvass på speed, og i dette lille feltet blir den ikke enkel å stå i mot til slutt. Sko på alle fire er ikke noe problem, og den har faktisk vært blant de to beste i 16 av 34 starter på den balansen. Lar seg rett og slett ikke stoppe? 1 Cascabella – Kommer ut fra formstallen til The Untersteiners, og selv om den møter tøff motstand så vil den lede dette lenge. Fullførte klart bra fra dødens sist, og på klokken stod det 14,0 s 1000m. Skulle de mest spilte ikke være helt på topp så kan dette gå veien på en bane som Jägersro. Motbudet.

4 It’s A Girl – Er BEST på ren kapasitet, men er dessverre veldig ustabil (53% galopper i karrieren). Feilfritt = da kjemper den med garanti om seieren. Dette er løpets soleklare outsider.

Vår rangering : A : 11 B : 1-4-2-6 C : 10-5-9-8-3-7

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Jägersro og Solvalla. Andelsprisene er f ra Kr.50 til Kr.1 580

V86-2 : 7 Calgary Games – Har aldri tapt, og er nok den beste hesten vi noen gang har sett på en travbane. I prøveløpet jogget den 11,7/2140mv, og da la den inn spinnville 07,7 s 800m. Hadde full spenst over mål, og så helt ubrukt ut etterpå. Matches mot Prix D'amerique, og på de tidlige oddsene som ligger ute i markedet er den storfavoritt til å vinne det løpet. Er noe helt, helt spesielt, og vi kan naturligvis ikke spekulere mot den i kveld. Vinner med et «kvarter» om Goop vil gi den en skikkelig blåser før turen går videre til Frankrike. ALL IN!

Vår rangering : A : 7 B : - C : 6-1-2-5-4-3-8

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Jägersro og Solvalla. Andelsprisene er f ra Kr.50 til Kr.1 580

V86-3 : 10 Global Duty – Måtte åpne første 1000m på 14,4 sist, den holdt bra, men ble spurtet ned på streken av en smygkjørt konkurrent. Innsatsen var klart bra, og den er neppe noe dårligere med det løpet i kroppen i kveld. Møter en særdeles overkommelig gjeng, og får bare kusken til styringen så burde den dukke opp helt der fremme. Settes frekt først. 11 Höwings Zeus – Fullførte klart bra etter et lengre avbrekk sist, men var noe tung, og det løpet skal ha gjort svært godt. Er mer enn god nok om den leverer på sitt beste, og skal med på en tidlig gardering.

9 Eagle Trot – Var ikke helt på topp sist, men viste nest sist hvor bra den kan være. Tilbake på sitt beste dukker den opp helt der fremme, og får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 10 B : 11-9-2-1-5-3-6-12 C : 4-8-7

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Jägersro og Solvalla. Andelsprisene er f ra Kr.50 til Kr.1 580

V86-4 : 2 Carl Halbak – Satt bom fast som fulltanket tredje sist, og da viste klokken 10,6 s 800m. Nest sist ble den også sittende bom fast, og igjen var det mye krefter igjen. Sist var den kuskeplusset med Magnus Djuse, og da kom den alene til mål fra dødens. På klokken stod det 12,5 s 1400m… Har ikke vært veldig god ut bak bilen tidligere, men i kveld ønsker vel Magnus å teste den litt fra det fine sporet? Skulle han greie å komme seg foran så er løpet over, og favoritten skal stå først på ranken. 4 Conch On Inn – Var svært lovende som unghest, og nå virker den å være på vei tilbake på sitt beste. Var smellfin sist, og hadde full spenst over mål da. Løste dessuten bra fra start, og løser den slik her så kan det bli tet. Motbudet, og et dobbelt a-valg.

6 Red Lady Express – Spurtet bra sist, og er på ren kapasitet god nok. Vi er dog svært usikre på psyken til denne, og den blir kun en bitteliten outsider.

Vår rangering : A : 2-4 B : 6-1-3 C : 5-7-8

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Jägersro og Solvalla. Andelsprisene er f ra Kr.50 til Kr.1 580

V86-5 : 5 Redford – Har kun gjort det OK for Joakim Lövgren, og den kan MYE bedre enn hittil vist for sin nye trener. Vi har nemlig sett denne i Tyskland, og det er snakk om en knallgod hest i grunnlaget. Kommer nå ut etter en treningspause, rapportene går ut på at den skal vise seg frem klart forbedret, og den må virkelig passes i kveld. Settes frekt først. 3 Frankie Godiva – Er knallgod, og jogget unna sist med krefter igjen. Usikkerhetsmomentet i kveld er hvor den havner da det er noen veldig kjappe på utsiden her. Kan naturligvis vinne selv om den skulle havne utvendig leder, men da er det også en favoritt som er mer sårbar. Blir derfor kun et 2-valg for oss.

6 Scala – Er veldig kjapp, og har løst meget bra ut bak bilen i Tyskland. Føk til tet vel runden igjen sist, og det ble enkelt. Dette er en svært lovende hoppe, men vær OBS på at den nå møter eldre hingster/vallaker, og dette er alt annet enn noen enkel oppgave. Blir derfor kun en outsider for oss.

Vår rangering : A : 5-3 B : 6-7-4-10-9 C : 2-8-11-12

V86-6 : 11 I Love You Sisu – Ser ut til å gå noe under radaren her, men denne er spennende, og skal være et bra spill i et løp som dette. Spurtet riktig så bra sist, og kom til mål med krefter igjen. Har nå fått to løp i kroppen etter pause, kusken kjenner hesten best, det lukter høyt tempo, og da er det aldri feil å komme bakfra med sparte krefter. Senker alt? 12 Friend Of Elves – Spurtet inn til en enkel seier sist, og også dette er en bra hest i grunnlaget. Klaffer det bare litt underveis så er den giftig på speed, og den skal med på en tidlig gardering.

8 Bistro Oak – Var elendig sist, og formen er usikker. Rapportene er imidlertid fine, kusken pleier å hevde seg i disse løpene, og med første BIKE så velger vi å varsle for den. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 11 B : 12-8-7-4-6-1 C : 5-10-2-9

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-7 : 2 Bravo Sabotage –
Var uheldig i V75’en sist, men varslet uansett form da den feilet med mye krefter igjen i stengt posisjon på oppløpet. Er normalt helt travsikker, så det setter vi på utturskontoen. Har en skreddersydd oppgave foran seg i kveld, og dette «stinker» tet og slutt. Har vunnet 10 av 15 løp som den har gått i tet, og den er dessuten knallgod med sko på alle fire (har vunnet 10 løp på den balansen). Er en soleklar tipsener, og en banker for de som ønsker seg flere bankere i omgangen. 4 Global Agreement – Var knallgod fra dødens tredje sist, og den er GOD når den er på et slikt humør. Kommer nå ut etter en liten pause, den har passende betingelser foran seg, og det er den vi frykter mest. Rapportene på den etter oppholdet er nemlig fine.

6 Wish Me Magic – Kommer ut etter en liten treningspause, og Lähdekorpi ligger noe lavt. Det gjør hun dog ofte, og man skal være forsiktig å vektlegge det for hardt. Det vi vet er imidlertid at den tidligere har vært best skoløs, og er usikre på den med sko på alle fire. Fjerde sist var den helt rå når den jogget 11,2 fra dødens, og skulle den levere noe slikt her så er den alt annet enn sjanseløs. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 2 B : 4-6-9-1-7 C : 10-8-5-3

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-8 : 2 Vegas Wania – Var strålende i nederlaget mot 6 Frustration nest sist, og tapte ikke med mye etter en reise i dødens da. Sist spurtet den sterkt, og var ikke helt bunnskrapt over mål. Distansen er kun et pluss, sporet er bra, og den må passes i det som er et veldig jevnt 2-årsløp. 3 Immortal Doc – Så smellbra ut sist, og spurtet meget sterkt da. Vi hadde 12,1 s 800m på klokken, og den var ikke veldig langt bak Vegas Wania da. Utvikler seg meget fint, nå står den endelig i et godt spor igjen, og den er tidlig på vår rank.

6 Frustration – Kan suse til tet, og da vil den lede lenge. Vi har dog ikke blitt sånn veldig imponert av den de to siste gangene, og føler at de vi tror mest på her er bedre hester. Favoritten blir derfor kun en outsider for oss.

Vår rangering : A : 2 B : 3-6-8-1-7-4-5-9 C : -

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»