Lerum med kanontips i V64-spillet på Färjestad 29. november
Undertegnede serverte meget sterke V64-vurderinger denne mandagen, og det ble en herlig opptur for flere av våre kunder på Eksperten. Thebankonbroadway (3-valg) innfridde som en solid banker, og den lekte hjem løpet fra tet. Ivanhoe Jaam (2-valg) stod først på ranken mot en av dagens tyngste favoritter. På Eksperten ble det fullklaff for tre bonger, og de kostet fra Kr.2 000 (fire andeler a 500) til Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750). Disse betalte ut fra Kr.11 092 til Kr.11 666,-.

Onsdag er det JACKPOT i V86-SPILLET. Det ligger hele 8,6 millioner ekstra i åtterpotten. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre V86-andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

Sendingen begynner klokken 17.45 / V86-1 er i gang klokken 20.30

Åby og Solvalla står for kveldens V86-JACKPOTOMGANG, og det er en helt fantastisk omgang som venter. Det vrimler med spennende objekter i denne omgangen, og vår hovedbanker var alt annet enn en favoritt når dette tipset ble lagt ut. Vi tror dog MYE på 3 Kagan (V86-5) i kveld, og den taper ikke sitt løp om den leverer som den skal.

Våre fyldige tips er som følger:

V86-1 : 4 Ribot – Debuterte for Robert Bergh sist, og den var god til andre da. Husk på at Bergh sine hester nesten ALLTID er bedre andre gang ut etter lengre opphold, og det er nok også Ribot. Sko på alle fire har den fungert ypperlig på før, og det er også på den balansen den har vunnet flest løp. Suser til tet, og siden er dette hesten å slå. SPILLES! 3 Joker Of Steel (denne ble strøket onsdag) – Har pleid å gå uten sko fremme, og den er nok best på den balansen. Var positiv til seier sist, og den er i flott form. På ren kapasitet er dette en god hest i et løp som dette, og det er den vi frykter mest.

11 Ingesson –
Har radet opp med fine innsatser på slutten, og det er dessuten gode rapporter på den etter en liten pause. Sko på alle fire er den vant med, og distansen er dessuten kun et pluss. Kan være løpets skrell, og den må med om man først velger å bruke noen hester.

Vår rangering : A : 4 B : 11-12 C : 7-5-8-1-2

Onsdag er det JACKPOT i V86-SPILLET. Det ligger hele 8,6 millioner ekstra i åtterpotten. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre V86-andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-2 : 10 Kontur – Gjør bare fine løp, og den var meget god i nederlaget sist. Ble da brukt hardt i sluttrunden, hadde flere lengder inn på oppløpet, og den stod på meget bra. Får den bare litt tempohjelp her så skal den ikke bli enkel å stå i mot. Sko på alle fire pleier den å gå med, og det er nok et pluss kontra flere andre i dette feltet. SPILLES! 6 Haitkin AM – Var ikke optimal i debuten for sin nye trener sist, men rapporteres forbedret til kveldens oppgave. Har gjort BEST løp med sko på alle fire, og skulle denne komme seg foran, ja, da kan fort dette være over. Skal med på en tidlig gardering.

5 Galileo Journey – Er kapabel, og god til seier nest sist. Er flink fra start, den møter riktig motstand, og får stå som løpets klare outsider. Sko på alle fire er kun et pluss for denne.

Vår rangering : A : 10 B : 6-5 C : 9-3-7-4-8-2-11-12-1

Onsdag er det JACKPOT i V86-SPILLET. Det ligger hele 8,6 millioner ekstra i åtterpotten. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre V86-andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-3 : 4 Bluehill’s Wind – Har en smellfin oppgave foran seg denne kvelden, og den har normalt en fin mulighet å lede et løp som dette fra start til mål. Galopperte fra seg en seier i V75’en sist, og den kunne altså nesten stått med et dobbelt så stort grunnlag. Har vunnet flest løp med sko på alle fire, og den balansen skal ikke være et problem. Senker en svært billig gjeng nå? MÅ BARE SPILLES! 1 Gloriana N.O. (denne ble strøket onsdag ettermiddag) – Blir neppe veldig mye spilt, men dette er en tenkbar skrell fra rygg leder/tredje innvendig. Fullførte klart bra sist, men måtte da bruke speeden sin for tidlig. Det trenger den ikke gjøre nå, den er sikret et bra opplegg, og må helt klart passes om man først velger å gardere favoritten.

10 Nanny’s Girl – Gikk bra i kulissene sist, og formen er ikke så verst. Sko på alle fire trekker noe ned, men den er uansett såpass bra i et løp som dette at den får stå som en outsider.

Vår rangering : A : 4 B : 6-7-9 C : 2-3-5-8-12

Onsdag er det JACKPOT i V86-SPILLET. Det ligger hele 8,6 millioner ekstra i åtterpotten. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre V86-andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-4 : 4 Optimum Bankrobber – Denne har MYE inne, og den er betydelig bedre enn det grunnlaget den har på konto. Avgjorde lekende lett på en god tid sist, og på den tiden virket det faktisk å være mye å gå på. Viste 12,5 s 1000m i det nevnte løpet sist, og det bare jogget den. Er vant å gå med sko på alle fire, Kenneth Haugstad tror ikke at sporet skal by på utfordringer, og dette ser ut som en meget bra sjanse på forhånd. SPILLES! 1 Forcebewithyou – Feilet fra seg seieren nest sist, mens det ble galopp tidlig sist. Til denne starten blir den solid kuskeplusset, og vi blir ikke overrasket om den går en 15-tid fra tet. Kan overraske!

8 Pinterest – Galopperte seg bort direkte sist, mens den var god i nederlaget nest sist. Jepson får nå sjansen, sporet burde passe perfekt, og den får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 4 B : 1-8-3-6 C : 10-7-9-5-2

V86-5 : 3 Kagan – Dukket opp etter pause sist, og ble bortkjørt av Rikard Skoglund. Havnet på vingel, ble etter hvert bakket ned i køen, og fullførte siden solid til andre. Ble spurtet ned av 4 Estrella Diamante oppunder mål da. Glem ikke løpet denne gjorde mot kanonen Prosecco tredje sist. Dundret da på utvendig, trykket seg til tet etter knappe 1000m, og slo enkelt Prosecco i samløp etter en fantastisk innsats. Hadde man satt Prosecco inn på strek i dette løpet, ja, da hadde den vært storfavoritt, men det er altså ikke Kagan som kun var et 2-valg når tipset ble lagt ut. Er dessuten normalt forbedret med løp i kroppen etter pause, den er kjapp ut med volte, og burde få gratis tet her. Har også vunnet med sko på alle fire, og dette ser rett og slett veldig riktig ut på forhånd. VI ANBEFALER ET FREKT BANKERSPILL!

Velger man å gardere så plukk med 1 I.D. Undeniable som trolig får rygg leder på vår banker, og som kan overraske om ikke Kagan skulle levere helt på topp.

Vår rangering : A : 3 B : 1-4-10-8-11 C : 12-6-7-9-5

V86-6 : 3 Gitte Silvåkra – Var utrolig bra på vinteren tidligere i år (jan-mar), og den kammet med seg fire seire da. Nå virker vinterformen å være ordentlig i anmarsj igjen, og den leverte en strålende sluttrunde sist. Klokken viste 11,6 s 800m, og den hentet MYE på en såpass god hest som Margareta Tooma til slutt. Her kan det bli gratis tet, og da kan fakta dette løpet være over. Soleklar tipsener, og velger man å gå tynt kan den stå alene. 1 Pastorns Lady – Er en annen formsterk traver, og også den leverte en meget sterk avslutning sist (10 s 800m). Er kjapp fra start, og fra eventuelt rygg leder er den normalt med på foto om den går som på slutten. Motbudet.

10 Carry Cash – Var meget god til seier nest sist, mens den vant et billig løp sist. Er meget bra på sitt beste, men må være helt på topp skal den runde vår store ide. Blir derfor kun en outsider fra sitt bakspor.

Vår rangering : A : 3 B : 1-10-5-12-4 C : 7-8-9-2-6-11

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-7 : 8 Rotate – Er feltes i særklasse beste hest, og den er god nok til å mose disse fra dødens. Galopperte fra start i «comebacket» sist, men rapportene på den er ganske positive, og man tror at formen ikke skal være så langt unna. Er BEST, og selv fra et dårlig spor må den tas på alvor mot en overkommelig gjeng som dette. SPILLES! 3 Echelon – Dukket opp etter en treningspause sist, fikk rygg leder, og avgjorde sikkert via siste indre. Er normalt ytterligere forbedret med det løpet i kroppen, igjen vil den få rygg leder, og da kan det fort komme en ny seier via siste indre. Sko på alle fire skal ikke være noe problem. 2 Zen Bi – Ble spurtet ned av nevnte Echelon sist, men var uansett positiv i debuten for sin nye trener. Er normalt MYE forbedret med et løp i kroppen, den har vunnet 12 av 29 løp, og dette skal være en skikkelig bra hest. Leder nok lenge, og får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 8 B : 3-2-5 C : 11-7-9-1-4-10

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-8 : 1 Twigs Honor – Har funnet storformen i regi Goop, og ble altså sittende bom fast sist. Gangen før var den meget god fra dødens. Er veldig kjapp ut når den blir laddet med, og fra eventuelt tet skal det en god hest til for å plukke den ned. Til denne starten blir det BIKE, og sko på alle fire skal normalt ikke være et problem. SPILLES! 4 Your Dreamlove – Fortjener virkelig å få vinne et løp, og nå kan det opplagt være dags. Den gikk et voldsomt løp etter en grov sjenering nest sist, og da hadde vi 12,9/1900m -10,7/900m på klokken. Sist løste den veldig kjapt ut med et stengt hodelag, det ble rygg leder, og den var ikke tom etter sene luker. Sko på alle fire skal ikke være et problem, og fra et nydelig spor bak bilen er i hvertfall vi på vakt. MOTBUDET!

2 Powerbank –
Var bunnsolid fra dødens sist, men det er klart at slike opplegg kan koste mer enn det smaker. Står spennende til spormessig, formen er på topp, og den blir vår outsider.

Vår rangering : A : 1 B : 4-2-6-5-8-3-10-11-7-9 C : -

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.