Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over...
Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Åby og Solvalla. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .1 580

Lerum med sine topp tre høydepunker fra fra 2022:

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med supertips på Sørlandet 3. oktober - tok kassa i både V65 og V4-spillet!
Tipsene til undertegnede var meget sterke denne mandagen på Sørlandet, og det ble fullklaff for den største V65-bongen til Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750) samt den største V4-bongen til Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300). Begge bongene var alene om å ha alle riktige, og det ble altså KASSA i begge spill. V65-bongen betalte ut saftige Kr.386 805, mens V4-bongen betalte ut enorme Kr.287 742,-.

Det var ikke veldig stor omsetning til Sørlandets travpark mandag og Nettavisen omsatte for ca kr 18 000 totalt i V65/V4. Tre andre V65-andelslag fikk tre femmere og totalt spilte Nettavisen inn hele 718 415 kr på Sørlandets travpark mandag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Du ser alle V65/V5/V4-løpene fra Forus og alle V86-løpene fra Sverige i kveld. Sendingen begynner klokken 17.00 / V86-1 er i gang klokken 20.30

Åby og Solvalla står for kveldens GEDIGNE V86-JACKPOTOMGANG, og dette er alt annet enn enkelt. Vi tror på store kroner til de som løser denne rebusen, og de store jackpotkronene skal vi naturligvis være med å kjempe om. Den beste bankeren i kveld kommer ut i V86-4, og det løpet vinner 3 Ackuratess om alt går riktig for seg. Den står alene på våre bonger på ANDELSTORGET. Unntaket er siste info bongene samt systemene. På systemene kan det bli bankerfritt, men det er ikke helt bestemt enda.

Våre komplette tips til kveldens løp er som følger:

V86-1 : 7 Romero – Tar altså turen fra Jägersro til Åby etter et lengre avbrekk, og den reisen hadde vel man neppe tatt uten å være sikre på formen? Romero er en god hest i grunnlaget, den har vunnet 6 av 7 løp som den har gjort i tet, og nå som den er blitt strøket inn ett spor så blir det nok full ladding. Er verdt et forsøk mot en ganske overkommelig gjeng. 8 Shapes – Var meget fin sist, og kom alene til mål da. Er ingen «superhest» i dette grunnlaget, og hvor vil den egentlig havne fra dette sporet? Kan naturligvis vinne, men den blir hardt betrodd, og fra et dårlig spor nøyer vi oss med å ranke den inn som et 2-valg.

Den store outsideren er 12 Juan Les Pins. Dette er en traver med BRA grunnkapasitet, og nå virker den å være skikkelig på gang i regi Rick Ebbinge. Satt bom fast som fulltanket sist, og den så ordentlig morsk ut i målgangen. Gustav Johansson får igjen sjansen, og i kveld gir han garantert denne sjansen. Dette er løpets store outsider.

Vår rangering : A : 7 B : 8-12-11-10 C : 6-5-9-1-2-3

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Åby og Solvalla. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .1 580

V86-2 : 9 Visual Alert – Her er det jevnt, og en bred gardering kan vise seg å være smart. Ideen vår holder bra form, og har gjort fine løp på slutten. I kveld står den perfekt til i smygsporet, det lukter litt kjøring innledningsvis, og da bør ingen bli overrasket om luringen Magnus Djuse dukker opp med Visual Alert. OBS! 6 Samedi – Var enormt god nest sist, men kanskje ikke like god sist. Får på seg en BIKE i kveld, og leverer den som nest sist så har den en fin sjanse. Motbudet.

3 Lady Lee –
Blir et stort skrik i kveld etter at den ble sittende fast sist. Er dog ingen stjerne, men på toppform kan den naturligvis vinne. Dette er for oss løpets outsider.

Vår rangering : A : 9 B : 6-3-4-1-7-5 C : 10-12-8-2

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Åby og Solvalla. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .1 580

V86-3 : 6 Follow Me Now – Spurtet strålende via siste indre sist, og har virkelig funnet formen. Har tidligere matchet vel så gode hester som dette, den får opp en meget god kusk, og blir livsfarlig om det bare klaffer det minste underveis. SPILLES! 5 Woudstra – Fyker til tet, slipper, og kan skrelle via siste indre. Har gjort to løp for sin nye trener, og var god under sal sist. Dette er ingen dum traver, ingen har større fart i kroppen, og her skal man rett og slett være litt på vakt. Motbudet.

3 Gloster Gladiator –
Avsluttet bra mellom hester sist, og den holder formen. Har en spennende oppgave foran seg nå, kusken kjenner hesten, og vi ranker den inn som løpets outsider.

Vår rangering : A : 6 B : 5-3-2-4-11 C : 10-12-1-7-8-9

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Åby og Solvalla. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .1 580

V86-4 : 3 Ackuratess – Så smellfin ut når den bare forsvant fra til seier nest sist. Hadde MYE krefter igjen da, og så mer eller mindre ubrukt ut over mål. Sist så feilet den på den første svingen, men da ble det kjørt voldsomt mot en konkurrent, og det skal litt for å holde seg på beina i en slik fart. Erik Lindegren skyldte dessuten litt på banen den dagen. Gikk enormt bra etter galoppen, og Ackuratess er tydeligvis under en rivende utvikling. Her blir det normalt gratis tet, motstanden er svært billig, og dette er vår beste banker i kveldens jackpotomgang.

Vår rangering : A : 3 B : 7-10-5-1 C : 12-8-9-2-6-4-11

V86-5 : 10 Marabou Brodde – Gikk en sterk sluttrunde nest sist, mens den leverte en voldsom avslutning via siste indre sist. Tapte da knepent, og kom akkurat for sent. Er en utrolig fin hoppe som virkelig fortjener å vinne et løp igjen, og den må bare prøves i kveld. 7 Dublin FI – Har vært ute i knallharde lag i Italia, og gjør en spennende start for sin nye trener i kveld. Er løpets klare outsider, og det skal bli spennende å se om den kan levere som den gjorde på sitt beste i Italia. Motbudet.

1 Lazy Breeze –
Vant enkelt fra tet sist, den utvikler seg fint, og kan vinne igjen nå. Her blir det tet/dårligst rygg leder på 6 Casvabella, og det blir riktig nesten uansett hvordan kusken legger dette opp. Må naturligvis med på en tidlig gardering, og dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 10 B : 7-1-14-6-13-11-12-3-9-2 C : 5-8

V86-6 : 5 Isabella Sisu – Er en hoppe som er herdet mot tøffe årgangshopper, og har utviklet seg fint gjennom sesongen. Sist fikk den aldri helt fritt frem, og selv om det ikke var mye igjen så var den heller ikke helt bunnskrapt. Nå er den kuskeplusset med Magnus Djuse, BIKEN kommer på, og i kveld fester man også på et helstengt hodelag. Sitter trolig tidlig i tet, og siden skal den slås fra den posisjonen. 4 Vilja T.Y.C. – Er kjapp ut, men vi er inne på at Kihlström ønsker ryggen til vår favoritt. Kan da få det sydd opp, og med luker på oppløpet så er den alt annet enn ueffen. Formen rapporteres å være bra fra trenerhold.

3 Carelya – Er en av de med klart best kapasitet i feltet, og den har vært god til seier to ganger på rappen. Minuset er at den trolig må gjøre mye jobb selv, og det er aldri enkelt i V86. Favoritten for mange blir derfor kun en outsider for oss.

Vår rangering : A : 5 B : 4-3-11-13-12 C : 8-10-6-9-7-2-1

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-7 : 11 Deon W. – Dette er egentlig ikke et veldig hardt løp, og vår ide kan fort være helt «klar» om den bare har løftet seg en god del siden løpet sist. Feilet da i kjøring på startsiden, og så siden tung ut i kulissene. Gikk helt greit, men liksom ikke noe mer enn det. På ren kapasitet er det en KANON i grunnlaget, vi forventer at Ebbinge har spisset den litt ekstra inn mot denne oppgaven, og Deon W. står klart først på vår rank. 14 Zacapa U.S. – Kan «ALT» når den først har dagen, og nå som formen virker å komme mer og mer er den verdt litt oppmerksomhet. Åpnet første 1000m etter raske 12,2 sist, og holdt siden enkelt unna nedover oppløpet. Er mer enn god nok i et løp som dette, og den plukkes med på en tidlig gardering.

4 Great Shadow – Spurtet strålende via siste indre sist, men kom akkurat for sent da. Må nå gå med sko på alle fire, og er nok best når den får gå uten baksko. Står uansett bra til her, og med klaff dukker den normalt opp i fremste rekke. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 11 B : 14-4-7-13-15-9-5-10 C : 2-5-6-8-12-1

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-8 : 10 Dirty Martini – Her tror vi på kjøring mellom 1 Global C.Lucky/3 Jeppas Uppercut, og da kan det bli riktig å komme bakfra med sparte krefter. Ideen vårer i BRA form, og den burde kun hatt godt av et par løp i kroppen etter en liten pause. Er giftig på speed, den står i en perfekt rygg fra start, og kan fort sitte fint på det. Spurter ned alle, og fikser flotte V86-kroner? 3 Jeppas Uppercut – Er helt riktig ute i kveld, og fikk altså vinne sist. Er veldig kjapp fra start, og Jansson klemmer nok til direkte. Skulle han greie å ta seg til tet så har den en god sjanse, men vår feeling sier dødens… Motbudet.

Teten tror vi nemlig 1 Global C. Lucky tar, og er den som nest sist så blir den ikke enkel å fange. Har vunnet løp med sko, og den balansen er ikke et problem. Minuset er at den var under pari sist, men skal være forbedret igjen nå. Dette er løpets klare outsider.
Vår rangering : A : 10 B : 3-1-9-6-5 C : 7-12-2-4-11-8

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»