Gidde og Kongen gir deg vinnerbongen

Foto: Hesteguiden.com

To klare bankerkandidater i dagens lunsjtrav i Drammen. Toppformede Gidde Malin (V5-3) mener vi er den sikreste. Kongen er også en vinner om han ikke galopperer i V5-4/DD-1.

Klikk her for V5-forslag Drammen

5 Gidde Malin (V5-3) er i kjempeform. Han er god fra start og sikrer seg trolig teten direkte. Hun har vært fastlåst i to løp på rad med masse krefter igjen. I et veldig overkommelig selskap tror vi hoppa er en klink vinner. Kusken har signalisert full satsning i dag.

7 Kongen vinner V5-4/DD-1 lett uten galopp. Han slår 3 Tønder fra dødens i feilfri utgave, men vi stoler ikke helt på stortalentet fra Grimstad. Kongen har imidlertid vist stor klasse i sine siste starter og med Høitomt i sulkyen er han i de beste hender. Vi synes det er snakk om en opplagt bankerkandidat. Av motstanderne er det kun 3 Tønder som på kapasitet skal ha en sjanse. Vi tror han overtar dersom Kongen skulle svikte.

V5-1 og V5-5/DD-2 er dagens spillenøtter. Vi anbefaler bred gardering og aller helst helgarderinger.

Lever ekspertkupongen til dagens V5 her

1 Brødsjø Blesa er enklere ute nå en før og får tipset siden hun virker å være i form. 3 Stjerne Sjefen er som de fleste i dette feltet ingen vinnerhest. Formen er derimot riktig god og distanse og spor passer som hånd i hanske. Kan lede hele veien. 4 Marine Stjerne avsluttet godt sist. Ikke utenkelig at hoppa tar sin første seier på to sesonger i dag. 10 Dæmro Gutten liker distansen og med de rette ryggene har han sjansen.

Nå kan du spille andelslag på nett

3 Non Stop M (V5-2) kan ikke tape om hun når teten. Hun vokser en klasse i den posisjonen og endelig kommer hoppa ut på kortdistanse. Vi forstår de som benytter henne som banker i dag. Formen er strålende for femåringen til Atle Gustav Hoel. 9 Glady L trenger smygløp for å komme til sin rett. Den toppstammede fireåringen er meget spurtsterk noe hun beviste sist. 7 Karisma Vang har vært god i det siste. Står langt ut på bilvingen og trenger klaff for å vinne. 4 Giant Profiti er kjapp på en sprint. Ikke ufarlig om hun ikke tapper seg for melkesyre slik hun har gjort ved et par anledninger tidligere.

Tast her for V5-forslag eller trykk her om du ønsker DD-tipset.

PROGRAM

HJEMMESIDE


INNLEVERINGSFRISTER:

V5 kl 13.37 (løp 1-5)
DD
kl 14.12 (løp 5-6)

Husk at dagens V5-løp sendes på Nrk2 i dag kl 13.30.