Gigajackpot langfredag!

Kongerød Gutten og Espen Grohs skal i aksjon i V65-4 på Klosterskogen langfredag.
Kongerød Gutten og Espen Grohs skal i aksjon i V65-4 på Klosterskogen langfredag. Foto: Hesteguiden.com

Det ligger tett oppunder 2 millioner kroner ekstra i sekserpotten i Skien langfredag, og da er det bare å løpe til lukene!

Det smalt så det holdt hele veien på Momarken skjærtorsdag, og ingen klarte verken å prikke fem eller seks rette i V65.

I og med at det allerede lå hele 600 000 kroner ekstra i sekserpotten på Momarken, ender det opp med svimlende 1.998.252 kroner ekstra i sekserpotten i V65-spillet i Skien langfredag. Bedre betingelser for spillerne er det nesten ikke mulig å få, og vi sier løp og spill!

Kurt Leirvåg kastet seg direkte over startlistene til Klosterskogen fredag, etter løpene på Momarken i dag, med slike enorme summer å spille om, og Kurt har da naturligvis lagt ut spill i andelslag på Eksperten. Kurts og undertegnedes andelslag finner dere ved å klikke på linken under, og vi sier lykke til med fredagens spill!

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Det går slag i slag på travfronten i påsken, og det er høyt aktivitetsnivå også på langfredag. Det hele starter opp med spill hos Norsk Rikstoto til lunsjløpene på Eskilstuna i Sverige, og dit kan det spilles både V4 og V5.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Klosterskogen i Skien overtar stafettpinnen med V65-spill på ettermiddagen med spillestopp kl. 14.30, og rett i etterkant av at påsketravet er dratt i gang i Skien, kan det også spilles til en V64-omgang på Färjestad på den andre siden av kjølen, med spillestopp kl. 15.05

De som ikke har fått dosa si etter dette, kan så spille til en V65-omgang på Umåker hos søta bror på kvelden, og da bør det det spillende publikum hos Norsk Rikstoto være fornøyd med utvalge denne langfredagen.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Innlveringsfrister Klosterskogen
V65 kl. 14.35!
V5 kl. 15.43
DD kl. 16.05

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Klar fordel favoritten
I et kaldblodsløp i relativt lavt grunnlag i V65-4 blir 12 Kongerød Gutten klar favoritt, og det skal han også være. Han har funnet en strålende form nå på slutten, og innsatsen til sølv på fine 30.1 full vei sist, var sterk. Han vant på 32.1 full vei forut for den starten, og vi tror han vinner igjen i dag.

Grohs-traveren møtte gode hester i grunnlaget sitt på Jarlsberg i den siste starten, men det gjør han ikke i dag. Det er mildt sagt svak kvalitet på de øvrige deltagerne i dette løpet, og vi ser kun en forbedret 15 Trø Cato i mot. Han står dog litt ille til, og da bankerspiller favoritten, uten å tvile veldig.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Utfordrer storfavoritten?

I et varmblodsløp i høyt grunnlag i V65-1 blir 4 Gigant Queen klar favoritt, og det er det ikke noe å si på. Hoppa til Frode Hamre har funnet et nytt gir nå på slutten som skoløs utstyrt med yankeevogn, og hun fikk full uttelling for sin fine form, ved å vinne hoppefinalen på 14.5 full vei sist.

Det blir etter alt å dømme tidlig tet i dag, men den posisjonen kan kanskje vise seg å bli gal. Frode Hamre uttalte etter den nest siste starten, at han ikke kunne sitte i tet med hoppa på full vei (slapp da til stallkompis Tristar Merci den dagen), da han var redd for at hun kunne bli for hissig undeveis.

Hun har da også gitt seg litt siste biten på full vei fra tet før, og hun har også slått på galoppen flere ganger i Skien tidligere (vant dog sist hun gjestet dagens arena). Da velger vi å sikre oss med 6 Cherry Va Bene, og han er neppe noe dårligere enn favoritten på sitt beste (han er herdet i tøffe lag).