Giganten til Truls

Gigant Invalley gjør en spennende årsdebut denne torsdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com
Gigant Invalley gjør en spennende årsdebut denne torsdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com

Jackpot i V65-spillet med 485.084 ekstra! To bankere! Flere spennende objekter! Vi skal i lukene på Jarlsberg, og her er det bare å ta rygg!

Sportspills meny:
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
Tippeligaen: Her er Nettavisens tips
Obosligaen: Les Nettavisens gjennomgang

I lunsjen på Mantorp 6. april så ble det servert KNALLSTERKE V4-tips! 15-oddseren Global Oxygen stod først på ranken, og topp info ble servert! Vi stormvarslet også for 18-oddseren Stardust S.I.R. Alle forslagene våre på Eksperten suste inn, og det gjorde også vårt mellomste forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.420,-. Utbetalingen ble fine Kr.3 457, og totalt sett så spilte vi inn ca 76 000 i denne V4-omgangen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Romme søndag 5. april så var det igjen duket for V4-fest i Sverige! Samtlige forslag satt, og den lille bongen på Nettavisen pålydende Kr.200, ja, den betalte ut flotte Kr.5 581,-. Vi serverte solid info på 28-oddseren Örbäckens Marion, og den stod først på vår rank! Topp info ble også servert på Mr Miles som senket dagens tyngste favoritt! V4-forslagene våre spilte totalt sett inn over Kr.70 000,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Under Klosterskogens gedigne jackpotomgang på lørdag 4. april så spilte vi inn ca 250 000 på våre forslag. Fem av andelslagene inneholdt syv riktige, og den mellomste bongen på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.480, ja, den betalte ut fine Kr.1 032,-.

V75-andelslagene våre finner du ved å klikke her

På førstkommende lørdag så går V75-omgangen på Bergen Travpark, og du husker vel hva som skjedde sist det var V75 på den banen? Alle våre forslag satt, og vi spilte inn over 800 000. Du er vel ikke i tvil om hvem du skal ta rygg på denne lørdagen?

V75-andelslagene våre finner du ved å klikke her

På Jarlsberg denne torsdagen er det JACKPOT i V65-spillet, og det ligger 485.084 ekstra i sekserpotten. Vi velger å gå for to bankere da noen av de øvrige løpene krever endel markeringer.

Her er dagens jackpotobjekter:

V65-1 : 4 Løkki Dino – Er på vei inn i sin beste tid på året, og den er spennende på torsdag. Har varslet form de siste gangene, og nå sist ble den sittende bom fast med alle kreftene sine igjen. Per Vetle Kals opp er et kuskepluss, og sporet ble bra. Blir faktisk veldig lite spilt på torsdag, og denne sjansen kan ikke vi la gå i fra oss! MÅ MED PÅ ALT!

V65-2 : 10 Dallas – Interessant tidsløp med flere potensielle godbiter. Draget vårt har et gaveløp foran seg, når man ser hvor billig den er ute. Går ned flere klasser når det gjelder motstand, og den feilet i fra seg en lav 28-tid sist. Kommer ut skoløs på torsdag, og det tipper vi er et tips fra Eirik Høitomt som kjørte den sist. Vinner feilfritt, og det kan være en banker for de frekke! 13 Hof Lotta – Står også fint inne i dette tidsløpet. Har nå fått fire løp i kroppen etter pause, og oppløpet sist var strålende. Vi har 27,0 s 500m på klokken, og den var ikke tom på det. Virket til å sitte perfekt i hendene på Gunnar Austevoll, og den MÅ med om løpet garderes!

13 millioner i V75-potten på lørdag:

V75-andelslagene våre finner du ved å klikke her

V65-3 : 2 Lionheart O. – Har ikke den beste raden, men den lyver. Kom nemlig helt enormt tilbake nedover oppløpet etter galopp sist, og inntrykket var meget bra. På kapasitet er neppe noen veldig mye bedre, og med toppformen rett rundt hjørnet så må vi bare varsle. Sporet kunne selvfølgelig ha vært bedre, men vi håper at Adrian Akselsen løser de flokene og får den ut i fra start. SPILLES!

V65-4 : 3 Viva Fredrik – Er Eirik Høitomt fornøyd med i trening, og han er opp på den før dette løpet. Gikk flere fine løp i fjor mot klart bedre hester enn dette, og den skal bli spennende å følge i årsdebuten. Her ligger det dessuten an til å bli kjøring, og da kan det fort bli riktig for Viva Fredrik som vi er klart inne på at Eirik gir et ryggløp første gangen ut. Prøves som en FREKKIS! 10 Lady Maltin – For de som jakter på dypet, ja, da kan denne være litt interessant. For det første er den blitt strøket inn et spor, og for det andre avsluttet den sterkt ute i banen nå sist. Vi har faktisk 13,3 s 500m med krefter igjen. Her er det ikke tøft imot, og fortsetter Lady Maltin der den var sist, ja, da kan det gå med flyt.

13 millioner i V75-potten på lørdag:

V75-andelslagene våre finner du ved å klikke her

V65-5 : 4 Gigant Invalley – Er en hest vi liker, og her har Truls Desserud funnet en perfekt oppgave til sin springer i årsdebuten. Blåser normalt sett til tet, og da burde rett og slett dette løpet være kjørt. Glem ikke at vi her snakker om en hest som satt fast bak Viking Va Bene i Derby-kval i fjor. Møter jo ikke noe i nærheten av en slik hest her, og slik vi ser det så må den feile her om den skal tape. Rapportene på den er veldig fine, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro hardt! SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-6 : 7 Broadway Legs – Er motivert i finalen. Har nå fått seg et par løp i kroppen etter pause, og formen virker å være i anmarsj. Fikk aldri sjansen nest sist, mens den fullførte helt OK nå sist i betydelig tøffere omgivelser enn dette. Har en bra sjanse mot billig motstand nå, og den kan fakta vinne dette selv om den skulle havne utvendig leder. SPILLES!

Litt om V5-4 + V5-5:

V5-4 : 6 Brandy – Spennende 3-års løp med flere talenter. Draget kommer ut etter pause, og det er fine rapporter på den. Ble sittende bom fast med mye krefter igjen i sitt eneste løp i livet, og da satt den bom fast bak stortalentet St. Michel Decoy. Med to hester borte i volten så er det ikke helt umulig at det kan bli tet, men den skal uansett regnes. OBS! 8 Valla D’Estino – Ser lysende bra ut, og dette er et talent litt utenom det vanlige. Gikk 12,0 s 800m nest sist, og det var ikke noe å si på at den ikke vant da. MÅ MED PÅ ALT NÅ! 9 Thai Goodwill – Gikk det enormt sterke rapporter på sist, men da ble den aldri kjørt med. «Flyr» over mål, og det var mye igjen på tanken. Vi har da 13,8 s 300m på klokken. MÅ MED PÅ ALT!

V5-5 : 13 Velma – Var ute mot overmakten etter pause sist, og det kunne ikke gå. Har ellers vist fin fart/kapasitet, og i en finale mot ikke den tøffeste motstanden så må den regnes tidlig. Prøves som en frekkis, men her er det åpent, og garderinger er å anbefale.