Gigantisk jackpot på Bjerke

Tom E. Solberg setter seg opp bak vår V65-banker på Bjerke i kveld.
Tom E. Solberg setter seg opp bak vår V65-banker på Bjerke i kveld.

For første gang i år er det over en million i jackpot på et norsk V65-stevne. Bjerke byr på godsaker for spillerne i kveld.

En ny hektisk og spennende helg på travfronten står for tur, og fredagen åpnes opp med spill til lunsjløpene på Solvalla i Sverige hos Norsk Rikstoto.

Der kan det spilles både V65 og V4 med spillestopp hhv kl. 12.45 og 13.45, og Frode Gjesdal er tipsansvarlig til løpene i Sverige for Nettavisen.

Her finner du Frodes tips til Solvalla

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Til kvelden denne fredagen er det V64-spill til Umåker på den andre siden av grensen samt V65-spill til Bjerke her hjemme som gjelder for de spillesugne hos Norsk Rikstoto, og på landets hovedbane er det Jackpot med hele 1 130 175 kroner ekstra i sekserpotten.

På lørdag er det V75 på Bjerke med svimlende 37 millioner kroner til en eventuell alenevinner, og det er tradisjonsrike Jakob Meyers Pokalløp som er det store høydepunktet sportslig sett.

I det løpet årsdebuterer Tekno Odin, og det er selvsagt spennende. I tillegg skal fenomenet Lannem Silje ut i H.M. Kongens Pokalløp, og da er det kun seks løp igjen å finne ut av på Bjerke på lørdag.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Innlveringsfrister Bjerke
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Tilbake i vinnersirkelen

Det har vært litt stang ut nå på slutten for 5 Brødsjø Odin som kommer ut i V65-3 på Bjerke i kveld, men i kveld tror vi han er tilbake som en vinner. Han så veldig fin ut i et V75-løp sist, men han ble sjenert til en kort galopp midt på oppløpet der. Da gikk han glipp av tredje, og en tid på 27.5 full vei.

Formen virker således til å være helt på topp, og vi har vondt for å se at han ikke sitter tidlig i tet. Fra spiss forsvarer han seg godt, og vi tror han leder rundt om. Dagens konkurrenter egner seg ikke til å skremme, og da tror vi 5-åringen som vant hele syv løp i fjor, bokfører årets første triumf i kveld.

Kapasiteten er enorm på 6 Bravo Turbo, men han var veldig svak sist. Han må være en "mil" forbedret for å kunne tukte våre banker, og det varsles et deffensivt opplegg med denne. Vondt for å vinne løp har 2 Striks, mens de øvrige deltagerne ikke har vist noe, som skulle tillsi at de slår vår banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Litt rusk i maskineriet

I et varmblodsløp i V65-2 blir 9 Relight My Fire storfavoritt med hele 70% av innsatsene på seg, men vi synes det er litt rusk i maskineriet på stall Hamre om dagen. Alt går ikke som på skinner nå (to tredje som best på fire hardt spilte hester på onsdag), og da sikrer vi oss med en gardering.

Relight My Fire imponerte ved triumfen på 16.6 full vei første gangen ut for Frode Hamre, men ved triumfen på 17.0 full vei i den siste starten, var han ikke plettfri i aksjonen til slutt. Det blir et løp bakfra i fra spor 9, og vi ser ikke bort i fra at tetløpende 5 Illusion S.E., kan bli vond å fange til slutt.

Sistnevnte viser en stadig stigende formkurve med noen løp i kroppen etter litt pause, og ved triumfen på 15.4 over en sprint i den siste starten, slo hun lett en så god hest som Sigge D.K. Sterkt det, og hun har kun 13% av innsatsene på seg i kveld. Spennende det, og vi krysser på alle bonger.