Give me a penny!

Foto: hesteguiden.com

Nei, så skralt er det ikke, men vi tror at nykommeren Penny K. sørger for å fylle lommene våre fulle av cash på Leangen i kveld. Sjekk våre V5-tips her.

Klikk her for å se våre V5A-forslag.

Det er nærmest en uskreven regel at importer fra Danmark er klart bedre enn det grunnlaget de står bokført med (svært lite penger å kjøre om der nede, og da er de gjerne litt mer herdet enn det pengene på bok skulle tillsi), og vi tror at 6 Penny K. i V5A-4 i kveld ikke er noe unntak.

Verken tidligere trener eller kusken som har kjørt i de aller fleste av 4-årshoppas løp er av de aller beste (stort sett en stallgutt som har kjørt), og når tredjevalget i spillet utstyres med Andre H. Stensen første gangen ut i regi Magne Olsen med flotte treningsrapporter i ryggen, ja så iler vi til med et bankerspill.

Gått som best 15.2 ved tredjeplassen på aktuell distanse i den femte siste starten (og det var en av få ganger en god kusk har kjørt i form av Rene Kjær), og når Strictly Business-datteren ikke støter på konkurrenter av veldig høy klasse i kveld, tror vi på en topp vinnersjanse.

Det er ikke flust av bankerkandidater i dagens rebus (og det kan fort være fine penger på gang), og da satser vi på at det blir suksess direkte i sitt nye hjemland for vår banker for dagen.

Annonse: Grøstad/Lerum`s V5-tips til løpene på Leangen finner du her.

Spilleforslag
Til V5A-rebusen på Leangen har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 216, 540 og 1340 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Innleveringsfrister Leangen
V5A kl. 18.00 (løp 2-6)
V5B kl. 19.00 (løp 5-9)
DD kl. 20.00 (løp 8-9)

Kjøp en bong og se løpene fra Leangen gratis på www.rikstoto.no i kveld.