Gjentar i lunsjen?

J.C. Supersun er på farten i V5-2 i lunsjen på Klosterskogen i dag.
J.C. Supersun er på farten i V5-2 i lunsjen på Klosterskogen i dag. Foto: Hesteguiden.com

J.C. Supersun var en god vinner på Jarlsberg på fredag, og vi tror hun fortsetter i samme sporet i lunsjen på Klosterskogen i dag.

Spill til lunsjløpene på hhv Bollnäs i Sverige og på Klosterskogen her hjemme starter dagen hos Norsk Rikstoto, før det kan spilles til en V64-omgang til Eskilstuna hos søta bror samt til en V65-omgang på Forus i Stavanger her på berget på kvelden.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


I lunsjen i Skien i dag synes vi det ser ut til å være en relativt åpen omgang (tre løp det kan smelle godt i), og vi tror det kan være fine penger på gang til de som prikker fem rette denne tirsdagen.

Vi likte godt 10 J.C. Supersun som kommer ut i V5-2 i dag, ved triumfen på 16.6 full vei på Jarlsberg på fredag, og det ligner en topp vinnersjanse for henne igjen i dag. Hun holdt unna for klart bedre konkurrenter enn dagens på fredag, og vi tror hun legger på til sin andre strake triumf i dag.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Klosterskogen
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


God på fredag, vinner igjen?
Vi går til et varmblodsløp i V5-2 i dag for å finne vår banker, og da sikter vi til 10 J.C. Supersun. Hun skuffet første gangen ut i regi Lars M. Søvik, men på fredag viste hun litt av det hun kan, ved triumfen på fine 16.6 full vei. Det var gode hester hun holdt unna for på fredag, og det er klart enklere i mot i dag.

Dagens arena har hun tidligere vist at hun takler utmerket (vunnet to løp her før), og ny kusk Lars A. Kolle er i superform om dagen. Bakspor tror vi bare er en fordel med tanke på feilfri avgang, og i en feilfri utgave (tidligere ikke helt stø på beina, men det så stabilt ut sist), tror vi hun runder til en ny seier.

Fine hester på farten
I et kaldblodsløp i V5-finalen er det høy klasse på flere av deltagerne, og en av dem er 2 Hornnes Balder. 5-åringen knuste  gode Stjerneper i fra "dødens" i den siste starten, men han ble spurtslått av smygkjørte Komnes Tuva siste biten der. Ikke noe så si på det, og han vant to på rappen før det.

Således toppform der i gården, og vi tror han sitter tidlig i tet i dag (6 Lykkje Snert fyker til tet, men han skal han en rygg å gå i på full vei). Da tror vi på en topp vinnersjanse, og vi bankerspiller på lillebongen samt i DD. En svært lovenede type er 1 Eigelands Jokeren, og han årsdebuterer i dag.

Han vant hele fem løp i fjor, og imponerte ved flere anledninger. Det går fine rapporter på ham, men sporet er sjanseartet. Teten kan han neppe forsvare, og da må det løse seg underveis for at det skal kunne gå veien i dag. En god hest i grunnlaget sitt er 7 Linnstjernen, og han krysses på storbongen.