*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Gleden er enorm

Juliano Rags og kusk Noralf Brækken.

Nettavisens travredaksjon gleder seg enormt til søndagens V75 med Elitloppet fra Stockholm.

01.06.14 09:40

Det er et privilegium å være traventusiast når våren og sommeren kommer. Da kommer storløpshelgene tett og mon tro om det er noe som større enn Elitloppssøndagen på Solvalla. Etter en lørdag spekket med topp internasjonal travsport, er det enda et hakk opp søndag sportslig sett.

En eventuell alenevinner kan stikke av med 30 millioner kroner i V75-spillet.

Innleveringsfrister Solvalla søndag
V5 kl. 13.40
V75 kl 14.30
V4 kl. 15.50
DD kl. 16.40

Vi nordmenn kan være stolte over at Noralf P. Brækken fikk en plass i hovedløpet med Juliano Rags, og det er ikke første gangen trønderen er på plass i internasjonale travløp. Brækken`s Shan Rags herjet voldsomt tidlig på 90-tallet, og han var også med i Elitloppet. Vi ønsker trønderen lykke til i den store bataljen på søndag, og vi håper det kan klaffe litt i fra et litt dårlig spor.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED

Det skal kjøres to kvalifiseringer til Elitloppsfinalen og begge disse kvalløpene er innenfor V75-rammen. Juliano Rags trakk et kinkig sjuendespor bak startbilen, men det er fire av åtte startende hester i hvert av kvalløpene som går til finalen, så finaleplass er slett ikke umulig.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Ingen walkover for Tekno Odin
Kaldblodseliten møtes også på Elitloppssøndagen i V75-4, og førstepremien er på meget anstendige 300 000 SEK. I det løpet blir vår egen 3 Tekno Odin storfavoritt, trolig den største V75-favoritten søndag. Men skal man spille for å vinne penger, så MÅ patrotismen legges til side og vi advarer både for 8 Månprinsen A.M. (Sveriges nye yndling) og finnen 2 Camri (som har stor fordel av sprint). Helt borte er heller ikke 5 Hallsta Lotus som garantert blir kjørt i rygg i morgen og da er 14-åringen fortsatt dugandes.

Hamre har mange
I V5-spillet som innledes først (de tre siste V5-løpene er også de tre første V75-løpene), har vi stor tro på at Frode Hamres herlige treårshoppe 1 Juanita Hanover sporer hele veien og bruker denne som V5-banker, der spesielt V5-2 ser lumsk ut (heldekk på de større forslagene).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED

Frode Hamre er også godt representert i V75-1 med en annen flott treåring, 5 Chocolate Day, som imponerte stort på Charlottenlund for fjorten dager siden. Litt vanskeligere oppgave søndag med en vrien startside å lese og 4 Onceforall Face på innsiden fra start. Men seiersaktuell garantert.

Men godbiten og bankeren kommer i V75-5
I V75-5 kommer 3 Prince Wind og Pietro Gubellini til å bli ganske klar favoritt. Men det er voltestart og herr Gubellini er neppe så god som de beste svenske kuskene på det. En som ihvertfall kan det er Johan Untersteiner som får tillit bak 6 Okhotoj Goj. Og denne er det verd å merke seg først som sist. Trener Marcus Lindgren som er svært ålreit fyr er ikke den som skryter på seg mye. Men nevnte 6 Okhotoj Goj stod tidligere i trening hos Samuel Rehn og viste voldsom kapasitet under ham som tre-og fireåring, men det klaffer liksom aldri.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Blir ikke favoritt
6 Okhotoj Goj debuterte for nevnte Marcus Lindgren i et V64-løp på Halmstad 12. mai. Det var første starten siden 10. september i fjor og altså åtte måneders pause. 6 Okhotoj Goj strøk til tet og holdt et jevnt hardt tempo underveis og vant på sterke 13.9/2140 meter. Søndag er distansen 500 meter lenger, men 6 Okhotoj Goj vant to løp på denne distansen for Rehn. Fra sjettespor i volta bærer dette mot tet og da er mye gjort, det meste faktisk. All den tid vi ikke har bedre bankeralternativer søndag, skal vi til lukene på 2. valget 6 Okhotoj Goj søndag.

To hester er nok?
Vi må gå tynt i noen løp og velger å kun spille to hester i V75-3 og spiller 2 Panne De Moteur og 4 Raja Mirchi. Lutfi Kolgjini hadde en strålende lørdag og stallhestene hans imponerte voldsomt. Raja Mirchi er en kanonhest og lenge var vi inne på å bankerspille. men det er heller ingen tvil om Ørjan Kihlstrøm bak 2 Panne De Moteur er en vesentlig bedre taktisk kusk enn Kolgjini og da står vi på to hester i V75-3, vel vitende om at det flere hester som kan flytte beina i det løpet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Fantastisk DD-banker
I V75-7/DD-2 blir finske 1 Express Duo og Pekka Korpi mange sitt halmstrå søndag. Hesten er bra den, men det sannelig også motstanden. Vi skal til lukene på real frekkis i dette løpet og lanserer Hans Owe Sundberg og 9 Charrua Forlan som har gjort noen helsvette seiersløp i det siste. Spor ni trenger ikke bli feil i det hele tatt på denne sprinten og DD-oddsens kommer til å være meget spreke på denne søndag.
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag