*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Glenn Kramer vant dobbelt

Drammentrener Glenn Kramer Stenberg vant med to storoutsidere på hjemmebane i kveld.

14.01.08 21:56

Etter søndagens avlysning på Momarken var det klart at spillerne var spillelystne denne mandagskvelden. Omsetningen i V5A rundet to millioner, og her gikk det oppskriftsmessig for seg til å begynne med. Banen var blytung etter snø og mildvær de siste dager.

2 Kick Off Laser fikk Asbjørn Mehla i sulkyen siden Gunnar Eggen fortsatt har kjøreforbud etter å ha fått et nytt epilepsiaktig anfall onsdag. Mehla løste det vriene startsporet, og fra tet var 6-åring fullstendig overlegen igjen. Dermed er hun ubeseiret, og vi tror det går en stund før hun taper - ihvertfall på hverdagene.

5 Lois Line var Nettavisen andre banker for dagen, og også her var det snakk om tet fra start til mål. Det så litt trøgt ut i siste sving, men når Bjørn Steinseth trakk ørehetta ble det enkelt tilslutt for den fine Rite On Line-hoppa.

Mye galopper i den tredje avdelingen der også 5 Jan Odin var innom doble galopper den første runden. Likevel var Gunnar Austevoll oppe i andre utvendig, og i den siste svingen fløy Moe Odin-sønnen til tet og vant enkelt som andrevalg.

14 kaldblodshopper i lavt grunnlag hører ikke hjemme i V5-spill med to millioner i omsetning, men de som gjorde som Nettavisen fikk betalt. Her kom nemlig Stenbergs første bombe da han vant med 12. valget 6 Thess Mina. Hun ledet før hun plutselig spratt på siste borte. Hoppa fant travet og kunne ta seg forbi Engas Tingeling som likegodt galopperte på oppløpet.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: hesteguiden.com

Dermed var verdien 2.129 kroner før den siste avdelingen. Nettavisen var med på det lille 104 kroners-forslaget samt 10 ganger på samlebongen til 1.040,-.

Fryktelig uflaks
I V5A-finalen feilet vår tredje banker for dagen, 4 Moments Tail, inn i den første svingen og havnet helt sist. "Fordel spor-hestene" 7 Amazing Love og 8 Jet Halbak holdt tempoet oppe der fremme med nestfavoritten 3 Magic Carpet Ride i lederrygg. Runden fra mål angrep Geir Vegard Gundersen i stor fart med Moments Tail som fosset til tet inn i den siste svingen. Hun fikk noen lengder, men etter et fint løp i 3. utvendig tok femtevalget 11 Super Simon opp kampen. 50 meter fra mål hadde Thor Borg avgjort duellen mot vår uhyre tapre banker.

Dermed ble det 9.392 kroner til de som løste A-rebusen, mens Nettavisens trofaste igjen måtte se seg slått på målstreken (det lille ville gitt 2.454 mens det store hadde utbetalt 24.540,-)

Stenberg igjen
I V5B-3 klarte hjemmetrener Stenberg å ta sin andre stallseier da 2 Nebbenes Lykken kneblet lenge ledende 7 Svene Frøy kloss før mål i nok et svakt lavgrunnlagsløp.

Gunnar Austevoll var veldig optimistisk med 4 Sugar W. i V5B-4/DD-1 og det skulle vise seg riktig. Etter å presset seg til tet var det i realiteten aldri snakk om saken, selvom både 11 Art On Wallstreet og 9 Smok`n Miracle avsluttet bra til de neste trippelplassene.

Avslutningsløpet gikk til en sterk 4 Vir og Olav Mikkelborg som klarte å holde den usikre favoritten i rett gangart. Nettavisens dd-drag 11 Paro gjorde et flott løp til andre etter tredjespor og dødens.

Klikk her for fullstendig løpsresultater

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag