Klikk her for V5-forslag Jarlsberg

5 Glideable Volo er den beste hesten i V5-3. Normalt skal han sette konkurrentene på plass nok en gang. Han gjorde et godt inntrykk i V75 sist da han knepent måte seg seg slått av Rex Palema. Distansen taler i hans favør i dag. Vi tror formkusk Frode Hamre setter fart direkte og at Glideable Volo dermed vil være tidlig å finne i tet. Frode Hamres dyktige stalljente Susanne Stenlund eier storfavoritten og sørger nok for at sin øyensten er fit for fight til kveldens løp. Vi garderer på det store forslaget med en skikkelig kupongrenser. 12 Wilson Star debuterer for Kim Åge Rokkan. Rokkan er kjent for å være en kar som forvandler hester på kort tid. Wilson Star imponerte storveis tidligere i sesongen og vant fire løp i Bergen.

Flere tips fredag:
Her finner du Håkons V75-tips
Dobbelt jackpot i V75: Her kan du spille om gigantpotten
Klostersterskogen:Rogalending vinner i Skien

Tippetips: Vil du ha 12 rette på en fredag?
Oddstips: England-dobbel til 11,90 i odds

13 Frøen Balder får tipset i V5-1. Kapasitetsmessig er han trolig den beste hesten, men galoppfaren er alltid tilstede. Voltestart er ingen fordel, men sporet er bra for hans del. 10 Gygrid står hver meter av distansen. Skulle han unngå galopp har han absolutt vinnersjanse. Formen er meget bra. 11 Kosak takler distansen og står gunstig inne i løpet grunnlagsmessig. Han rader ikke opp seire, men skal regens i dette selskapet. 4 Karrus er mildt sagt galopplysten. Her kan han kanskje komme til tet og da minsker muligens galoppfaren. Storebroren til kjempetalentet Sjeikens Gull er en stor outsider med Høitomt bak. Karrus er aktuell om han ikke atter en gang blir skremt av galoppspøkelset.

Lever eksperttipset fra Sportspill her

3 Elita D.C. (V5-2) kommer fra Paw Mahonys stall i Sverige. Treningsrapportene er positive og hun er kjapp ut. Fra tet blir det neppe enkelt å slå hoppa som skal kunne rundt 1.17 på distansen. Hun er dessuten radikalt kuskeforsterket i dette oppgjøret. 1 Genoa var meget oppløftende i comebacket sist. Fra førstespor er hun garantert en "smørreise". 4 Gidde Malin er en traver med større kapasitet enn mange tror. Hun hadde krefter igjen ved målpassering sist og starthurtigheten kan bringe henne inn i striden om hun unngår dødens. 7 Pia er bra på sitt beste, men varierer i preastasjonene. Med hardt tempo han 10 Shadow Of The Wind dukke opp sammen med uromomentet 6 Olivia Park.

9 Welita (V5-4) gjorde en kjempeløp i V75 sist på Jarlsberg. Sørlandshoppa ledet stort mot gode hester, men kunne ikke svare en fantastisk Bleke Prinsessa som spurtet forbi i sluttfasen. Leverer Welita et løp av samme kaliber i kveld har vi faktisk vondt for å se noen som kan matche henne. På strek står en formtoppet konkurrent. 5 Kongsrud Terna advarte vi sterkt for sist. Da vant hun til 27 (!) i odds. Hun har sin beste tid på året akkurat nå og bør derfor regnes igjen. 2 Langaard Tiril er ikke travsikker, men farten er stor. Hun er god for en plass i toppen uten galopp.

Annonse: Øivind Grøstad melder om rødt lys på en av V75-omgangens største favoritter og byr på et vidunderlig spilleobjekt

1 Minotaur L kan lede V5-finalen fra start til mål. Sist holdt han koken flott til tross for at han måtte trave utenfor lederen og bare Taste Of Cocktail ble for god den dagen. Tom Erik Solberg pleier ikke å misse starten og vi tror på tet for Killingmo-traveren. 4 License Plate er kanskje den verste i mot. Jeppe Juel varsler full ladding for å komme til tet. Havner han i dødens er det over, men vi ser ikke bort fra at han vinner med løp i rygg. 9 Baltic Dream vant fra tet sist. Var trøtt da, men er sikkert ytterligere forbedret med det løpet i kroppen. Denne gangen blir det løp på vent. Vi tror han er like god på kortspeed og markerer på samtlige forslag. 6 Pippi's Tibur var tung i kroppen sist. Kan trenge flere løp, men er knakende god når han viser seg fra sin ypperste side. 5 Riccione Ås har slitt med mye sykdom. Er mer enn god nok på sitt beste, men også han trenger sannsynligvis løp i kroppen etter løpsopphold. 2 Ringo Active er en luring. Formen er på topp for rogalendingen.

For V5-forslag tast her .

INNLEVERINGSFRIST:
V5
kl 18.35 (løp 2-6)

PROGRAM

HJEMMESIDE