Lerum med nye V86-gevinster 28. juli - samtlige systemer satt i Boden!
Undertegnede kom ikke helt i mål på de flate bongene denne onsdagen, men samtlige FEM SYSTEMER som ble levert satt som de skulle. Fifty Cent Piece innfridde som den klare bankeren i omgangen, og Mindyourvalue W.F. (2-valg) stod alene i a-gruppen. Systemene betalte ut som følger:
* 2 systemer a Kr.6 000 (20 andeler a Kr.300 / 4 andeler a Kr.1 500) betalte ut Kr.33 288,-
* 3 systemer a Kr.4 000 (20 andeler a Kr.200 / 10 andeler a Kr.400 / 4 andeler a Kr.1 000) betalte ut Kr.32 677,-

Lerum med stor V86-suksess til Eskilstuna 21. juli!
Tipsene satt bra denne onsdagen, og det ble en ordentlig opptur på flere av våre andelslag på Eksperten. Undertegnede lagde to SISTE INFO V86-tråder, og på en av disse ble det åtte riktige på samtlige bonger. Dessuten satt SAMTLIGE systemer som ble levert inn. Bongene/systemene betalte ut som følger:
* 7 bonger a Kr.500 (fem andeler a Kr.101) betalte ut Kr.24 887,-.
* 4 bonger a Kr.1 000 (fem andeler a Kr.200) betalte ut Kr.26 297,-
* 2 bonger a Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300) betalte ut Kr.26 815,-
* 2 bonger a Kr.2 000 (fire andeler a Kr.500) betalte ut Kr.27 429,-
* 1 bong a Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750) betalte ut Kr.28 609,-
* 2 systemer a Kr.6 000 (fire andeler a Kr.1 500 / tyve andeler a Kr.300) betalte ut Kr.29 957,-
* 3 systemer a Kr.4 000 (fire andeler a Kr.1 000/tyve andeler a Kr.200/10 andeler a Kr.400) betalte ut Kr.27 967,-.

Lerum med V65-fest på Biri 19. juli - Kr.960 ble til Kr.12 938!
Undertegnede serverte meget solide V65-tips til Biri denne mandagen, og det meste av bonger satt som det skulle. Det mellomste forslaget med en innleveringspris til Kr.960 betalte ut fantastisk fine Kr.12 938 (de litt større V65-bongene ble ganget med TO). På Eksperten ble det levert 21 V65-bonger, og samtlige fikk 6-riktige minst en gang. Du var vel med på denne V65-festen?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 13.00 / V75-1 er i gang klokken 15.15


En av årets flotteste V75-omganger i Norge venter på Biri lørdag. Det skal kjøres fire storløp denne lørdagen, og svært lite skiller i disse løpene. Trenerne kommer med hestene sine i flott form, og mange har hatt siktet innstilt på nettopp denne helgen. Det vil overraske oss mye om ikke det vanker en solid bunke med tusenlapper til de som greier å løse V75-rebusen, og her kan faktisk hele potten gå. Lørdagens beste V75-banker kommer ut i finalen, og vi tror ikke at 15 Kong C.K. taper om alt går riktig for seg. Har rett og slett utrolig mye inne, og feelingen vår er at den jogger rundt disse i sluttrunden. ALL IN!

Våre fyldige V75-vurderinger til løpene på Biri er som følger:

V75-1 : 1 Madelen LTC – Årets NM for hopper er svært jevnt blant de beste, og det skiller ytterst lite på de fem første som vi ranker. Ideen stod til 1,4 i odds i fjorårets NM, men ble kun tredje fra tet da. Har slitt etter den kom inn på stallen til Malmin/Trond Anderssen, og var heller ikke mer enn hva den måtte være etter pause sist. Vi forventer den dog forbedret til denne starten, nå rykker man skoene foran, og fra dette sporet er vi litt inne på at den blir å finne i rygg leder. Luringen Dalen får sjansen, og her skal man rett og slett være litt på vakt.

9 Calina – Kom ut etter pause på Jarlsberg sist, fikk sene luker, og gikk HELPIGG i mål. Står i et ypperlig smygspor nå, den er sikret et bra opplegg, og med tempo vil denne ikke enkel å stå i mot. DOBBELT A-VALG! 3 Miracle Tile – Følger bilen fra start, og blåser trolig til tet. Var toer i fjorårets NM, og stod da til friske 83x i totoen. Er i en bedre form i år, den er blitt tøffere/hardere i kroppen sin, og var utrolig bra til seier etter en sluttrunde i dødens sist. Leder normalt lenge, og får den ikke et for hardt press på seg så kan den lede dette rundt om.

5 Lucky Queen Soa – Blir i overkant hardt betrodd i årets NM da vi er inne på at den trolig må vinne dette fra dødens. Vant riktignok fra dødens sist, men over mellomdistanse blir det tøffere. Er en topphoppe, men uansett en favoritt i fare her. 4 Another Creation – Har fått fire løp i kroppen etter en lengre pause, og er brenngod på sitt beste. Vi liker «OLEG» opp i vognen, og den må med om man først bruker noen hester i V75-innledningen.

Vår rangering : A : 1-9 B : 3-5-4 C : 2-6-7-12-8-11

Klikk på denne lenken for å kjøpe en V75-andel på Eksperten til lørdagens V75-omgang på Biri. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1995

V75-2 : 4 Ramstad Balder – Er det soleklare spillet her, og hesten som bare må prøves. Står i drømmesporet på Biri, og vår klare feeling er at det er denne som får tet. Er behandlet etter det siste løpet, rapportene er fine, og den går også optimalt utstyrt med både BIKE og uten sko på alle fire. Står ikke tilbake for noen her, og vi er altså inne på at den leder dette lengre enn hva mange tror… SPILLES!

9 Mellem Tyr – Ble det riktig for sist, og det gjorde nok godt for psyken til hesten. Var dog utrolig bra, og på klokken stod det 20,4 s 1000m. En oppjaget sprint trenger ikke å være et pluss, men skikker den seg, ja, så kjemper den naturligvis om seieren. Blir hardt betrodd, men på vår rank får den kun plass som et 2-valg. 2 Kinge Svarten – Er egentlig like god som favoritten, men skuffet sist (syk), og formen kan muligens være noe usikker. Er kjapp fra start, den er knallgod på sitt beste, men blir uansett kun en outsider for oss.

1 Storm Teddy – Fikk det sydd opp på Leangen etter en lengre pause sist, avgjorde svært enkelt, og var utrolig fin etter oppholdet. Har mye inne, og trenger ikke å være helt borte fra rygg leder/tredje innvendig. Er trolig ytterligere forbedret med et løp i kroppen. 10 Løv Teddy – Var ikke til sin fordel sist, og formen er noe usikker. Nå har man lagt litt om på treningen, den har fart som duger, og må med om man går utover de vi tror mest på.

Vår rangering : A : 4 B : 9-2-1-10 C : 5-8-6-3-7

Klikk på denne lenken for å kjøpe en V75-andel på Eksperten til lørdagens V75-omgang på Biri. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1995

V75-3 : 4 Kim B.R. – Før løpet nest sist fortalte Magnus Teien Gundersen at denne hadde vært strålende i startvognprøver, og at det kunne dreie seg om tet og slutt. Åpnet også styggfort i det nevnte løpet, og det ble enkelt fra tet da. I forsøket sist kom den frem i dødens på Readyforwine, GV dro hetten på oppløpet, og den så ikke trøtt ut over mål. Det var tydelig at GV prøvde å kun kjøre etter andreplassen når han først havnet i dødens. Nå står den i et perfekt spor bak bilen, den er altså lynrask fra start, og vi er litt inne på at lillesøsteren til Iggy B.R. kan slå til som en skikkelig godbit fra tet i denne finalen. SPILLES!

2 Readyforwine – Vant sitt forsøk enkelt fra tidlig tet, og var ikke tom over mål. Er en knallgod hoppe, men kan den virkelig svare Kim B.R.? Vi er fakta usikker på akkurat det. Er uansett såpass god at den kan vinne fra andre posisjoner også. Motbudet. 3 Creek’s Nu Love – Denne kan fort vise seg å være best av samtlige i årgangen, og har altså vunnet 5 av 5. Vant sitt forsøk med masse krefter igjen, men minuset på lørdag er at Dag-Sveinung Dalen må konkurrere mot to hester fra Stall Gundersen, og det trenger ikke bli veldig enkelt. Plasseres derfor kun på outsiderplassen. Disse tre skiller seg MYE ut.

Bak der ranker vi 10 Bellfire som spurtet strålende etter sene luker i sitt forsøk, og som er mye bedre enn hva mange tror. Kan detonere en bombe om det skulle bli dønn riktig med høy fart.

Vår rangering : A : 4 B : 2-3 C : 10-1-7-9-11-5-6-12-8

Klikk på denne lenken for å kjøpe en V75-andel på Eksperten til lørdagens V75-omgang på Biri. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1995

V75-4 : 2 Fortnite – Kom frem i dødens runden fra mål i sitt forsøk, og plukket veldig enkelt ned 4 Calhoun. Hadde masse krefter igjen, og inntrykket var bra. Her er den sikret et bra opplegg, og på ren kapasitet er neppe mange bedre. Skal stå først, og vi tror mye på denne i årets utgave av Prinsesse Märtha Louises Pokalløp-finalen. Velger man å gardere så er fakta ikke mange sjanseløse.

11 Quick Tile – Blir neppe mye spilt fra et dårlig spor, men denne utvikler seg flott, og hadde masse krefter igjen over mål etter sene luker i sitt forsøk. Malmin skryter over sin 3-åring, og han liker den godt. Blir nesten ikke spilt her, men med tempo er vi inne på at den kan skrelle. OBS! 1 I.D. Exceptional – Løste helt enormt fra start i sitt forsøk, og forsvarte innersporet lekende lett. Vant også sikkert, men stilen på hesten var vi ikke 100% fornøyd med. To ganske tette starter er vi dessuten usikre på hvordan vil slå ut, og spesielt når aksjonen ikke var helt bra i forsøket. Blir derfor kun en bitteliten outsider for oss. 3 Thai Harlem – Fikk en ganske tøff innledning før den landet i andre utvendig sist, fullførte så klart bra, og utvikler seg flott. Er trolig ytterligere forbedret med det løpet i kroppen etter en liten pause, og fra et fint spor er den ikke borte her. 4 Calhoun – Trakk seg litt fra tet i sitt forsøk, og den burde vunnet det enkelt. Nå er den skjerpet i jobbene, det blir trolig skoløst på alle fire, og Herman fester også på en BIKE. Er slett ikke verst på sitt beste, sporet er perfekt, og den må med på gardering.

6 Janko S. – Har skuffet med å slå på galoppen de siste gangene, men den kan bedre enn som så. Stall Gundersen er LEI å ha med å gjøre i disse finalene, og til denne finalen fester man på en BIKE og rykker samtlige sko. Det kan løfte denne en hel del, og den er en av flere som kan vinne denne åpne finalen. 5 Klaas B.R. – Er en annen talentfull 3-åring, og den var bra fra dødens i sitt forsøk. Ventes forbedret til finalen, og skal med om man først bruker noen hester. 7 Kobra Kahn – Skryter Brækken av, og mener denne er en klart bra 3-åring. I forsøket ble den sittende bom fast som fulltanket. I finalen rykkes skoene, og BIKEN sitter på som i forsøket. Er en tenkbar storskrell med flyt.

Vår rangering : A : 2 B : 11-1-3-4-6-5-7 C : 12-9-10-8

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-5 : 5 Valle Grom – Var helt enorm i nederlaget nest sist, og selv etter en ganske tøff førsterunde fullførte den utrolig bra hakk i hel på Brenne Banker/Stumne Fyr. Gikk da 22,8/2140ma, og det var alt annet enn en medhengertid. Sist ble det galopp direkte, og game over. Er meldt skoløs rundt på lørdag, men med tanke på værmeldingen så kan det nok også bli sko. Det er dog balansen som den gikk med nest sist. Er lynrask fra start når den løser, og her klemmer nok Gunnar til direkte. MÅ PASSES!

7 Vetle Petter – Ble det feil for i tøffe omgivelser sist, og det løpet velger vi bare å se bort fra. Nå møter den «sitt grunnlag», og selv fra et spor litt langt ute vil nok Røren være med litt direkte. Duger i et løp som dette, og vi dobler opp a-gruppen. 2 Bråtnesfaks – Kan ALT på en god dag, og løpet som den gjorde fjerde sist var av det helt uvirkelige slaget. Jogget da 22,4/2100ma, og gjorde det etter å ha humpet rundt på 25-26 tider over en lengre periode. Er nybehandlet før løpet lørdag, og viser den takter som fjerde sist, ja, da kan utmerket godt vinne dette. Må regnes som en stor outsider. 3 Stensvik Martin – Er variabel, og aldri helt enkel å regne på. Var klart bra i nederlaget mot Pave Faks sist, og møter ikke en så bra hest her. Dukker opp på foto om den har dagen.

1 Magnums Othello – Ble sittende bom fast i årets NM, og den holder sin flotte form. Er sikret et nydelig opplegg fra innersporet, og må ikke regnes bort med luringen Svein Ove Wassberg i vognen. 10 Alsaker Pumbaa – Imponerte sist, men vær litt OBS på at førsterunden da gikk i 21-fart. Så det så litt bedre ut enn hva det kanskje var? Vi er dessuten usikre på hvor glad den er i sølebane, og nøyer oss med å ranke den inn som et 6-valg.

Vår rangering : A : 5-7 B : 2-3-1-10 C : 6-4-8-12-11-9

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-6 : 4 Kick Off Classic – Har vært utrolig god de to siste årene i NM, og den fortjener virkelig å vinne NM i år. For to år siden var den en klar moralsk vinner etter store deler av løpet i dødens. I fjor gikk den en morsk sluttrunde i tredjespor, og var ikke veldig mye slått av 10 Ferrari B.R. Står i et bra spor i år, og klaffer det bare litt underveis så kan det endelig være duket for en NM seier. PS. Formen til Kick Off Classic er dessuten strålende, og den har vært knallgod de siste gangene. SPILLES!

10 Ferrari B.R. – Har vunnet NM to år på rad, og den har gjort det på en meget solid måte. Nå er Oleg opp på sin springer før årets NM, og mener den er bedre nå enn i tidligere NM. Tåler å bli brukt underveis, den trives på Biri, og er det soleklare motbudet. 8 Iggy B.R. – Er ungdommen i feltet, og det pleier ikke å være feil. Gikk bunnsolid i årsdebuten sist, og vi likte det vi fikk se av den da. Distansen på lørdag er kun et pluss, og med tempo kan denne fort komme med kjempekreftene sine. Dette er årets store NM-outsider!

11 Red Bar –
Er veldig bra, og kommer med toppform. Var meget god som treer i fjorårets NM, og den er like god som noen annen i dette feltet om den først har dagen. Skal derfor med om man bruker noen hester. 3 Lionel – Har hatt en fantastisk karriere, og er en rålekker hest å skue i banen. Foran årets NM er Gøran Antonsen opp på sin springer, den kan muligens få tet nå, og trenger ikke å være helt borte om den har dagen.

Vår rangering : A : 4 B : 10-8-11-3 C : 2-12-1-9-7-6-5

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-7 : 15 Kong C.K. – Tror vi bestemt konkurrerer mot seg selv i finalen, og blir det bare ikke helt feil på veien så må sjansene være store for at den runder samtlige. Er behandlet etter det siste løpet, den har trent sterkt, og man melder fra trenerhold at man bare tror den vinner. Går nok enkelt 26 på en bra bane, og den virker ganske overlegen i grunnlaget sitt. VI BANKER! Begynner man først å gardere finalen så er det svært jevnt, og det skiller lite. 8 Gullfakse T.M. – Har imponert noe kolossalt på slutten, og er under en rivende utvikling. Senker nok rekorden sin mye, og må med om favoritten garderes. 1 Sjøli Basse – Spurtet voldsomt sist, og også denne utvikler seg strålende. Har dessuten trukket vinnerloddet i sporlottoen, og vil normalt være med helt der fremme i en feilfri utgave. Slår neppe Kong C.K., men er en HET kandidat på trippelen.

Vår rangering : A : 15 B : 8-1-4-13-5 C : 10-7-2-6-3-9-11-14-12

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.