Gå til sidens hovedinnhold

Gnistrende millionomgang i V86-spillet onsdag

To bankere! Vi har kontroll på hestene fra Italia! Superobjekt så lysende ut som fastlåst sist! Du tar vel rygg på våre oppdaterte V86-tips i jakten på storcashen?

Sendingen begynner klokken 18.00 / V86-1 er i gang klokken 20.30


Vi har hatt flere solide oppturer i V86-spillet, og 24. februar suste samtlige systemer inn. De kostet fra Kr.200 per andel til Kr.1 500 per andel, og betalte ut fra Kr.57 680 til Kr.60 174! Det ble også fullklaff for SYV SISTE INFO BONGER som kostet fra Kr.200 per andel til Kr.750 per andel. Her kunne man hente ut fra Kr.41 071 til Kr.43 558. I mars kom høydepunktet 31.mars, og igjen suste samtlige systemer inn. Systemene kostet igjen fra kr.200 per andel til Kr.1 500 per andel, og nå betalte dem ut fra Kr.20 464 til Kr.45 457.

I kveld jakter vi naturligvis videre, og håper at den første solide oppturen kommer for april-mnd i V86-spillet. På de flate bongene banker vi 1 Erv Zet (V86-6) og 2 Missle Hill (V86-8). Våre V86-tips er som følger:

V86-1 : 4 Emoji – Blir enormt hardt betrodd i innledningsløpet, og det er også snakk om en knallgod hest. Har trent 16-2000m som raskest, og Flemming melder at den har trent sterkt i vinter. Er noe variabel fra start, men den kan løse ordentlig om den er på hugget. Skulle den få tet, ja, da er dette løpet over, og det er snakk om en motivert favoritt. 9 Adde S.H. – Ble meldt mot eliten i årsdebuten sist, og når den innledningsvis ble hengt opp i sporene så kunne det naturligvis ikke gå. Så dog veldig pigg ut, og Untersteiner er fornøyd med sin springer. Er billigere ute nå, den har fått et løp i kroppen etter pause, og med tempo kan den fort komme på lette bein nedover oppløpet i et løp som dette. Overrasker? 6 Gina Mearas – Tok en turbetont seier sist, men var likevel meget god etter å ha gjort jobben selv. Fra dødens har vi faktisk 06,3 s 400m på klokken… Selv om den nå møter hingster/vallaker så er denne såpass god at vi ikke tør å avskrive den. Outsideren.

Vår rangering : A : 4 B : 9-6-5 C : 1-8-7-2-3-10

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-2 : 7 Big Shot – Er i en helt enorm form, og løpet den gjorde etter en grov startgalopp sist var av det svette slaget. Taklet altså ikke et trangt spor i volten, og galopperte direkte. Spurtet voldsomt, men kom akkurat for sent. På klokken stod det faktisk 12,5/1900m – 08,2 s 500m. Det gjorde den med krefter igjen. Blir nå enormt kuskeplusset med Magnus Djuse, og løser dette seg bare fra et noe vrient spor, ja, da duger den. OBS! 11 Royce Rolls – Utviklet seg strålende i regi Björn Goop i fjor, og hadde et sterkt år da. Femte sist jogget den altså 10,8 med krefter igjen… Rapportene på den før årsdebuten er fine, og den er tidlig på vår rank. MYE SPILL vil det komme på 4 Zoara’s Club. Gocciadoro er altså tilbake i Sverige, og nå har han fått stall som er knyttet til Solvalla. Zoara’s Club vinner trolig dette om den leverer på topp, for det er snakk om en meget god hoppe. Vær dog litt OBS på at den feilet direkte bak bilen nest sist, og med en overvurdert kusk i Mika Forss opp i «jollen» så nøyer vi oss faktisk med å sette den på outsiderplassen.

Vår rangering : A : 7-11-4 B : 1-10 C : 5-3-6-9-2-8

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-3 : 7 Bucefalo Gielle – Var enormt bra i nederlaget mot klart bedre hester enn dette nest sist, og dette er en bra hest i grunnlaget. Er kjapp fra start, og Persson klemmer nok til direkte. Burde ha en bra sjanse om den bare ikke havner feil på det. 3 Remburs R.D. – Ble tatt i mot med varme servietter sist, men trykket seg så til tet ca 900m fra mål. Solgte seg dyrt, og var bunnsolid i nederlaget. En kjapp sprint er neppe et pluss, for den åpnet ikke noe spesielt bak bilen tredje sist. Favoritten blir derfor kun et 2-valg for oss. 5 Hector De Sajan – Står med en råtten rad, men dette er en hest som er best i tet, og der kan den komme nå. Er nemlig veldig kjapp i vei, og på fem forsøk i tet har den vært fire ganger blant de to beste. Er alt annet enn ueffen om den leverer på sitt beste, og skulle komme seg foran.

Vår rangering : A : 7-3 B : 5-2-12-4 C : 9-10-1-8-11-6

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-4 : 3 Zolder AS – Var veldig bra når den vant under krevende forhold i Italia sist, og dette er en FIN hest som vi gleder oss å se i Sverige. Kommer altså ut i ny regi, og den har trent 16-2140mv med en sluttrunde i 12-fart. Rapportene er rett og slett ordentlig gode. Sporet passer perfekt, den tåler å bli brukt underveis, og vi blir ikke sjokket om den går en lav 12-tid. SPILLES! 6 Benedetto O.P. – Kommer ut fra Gocciadoro sin stall, og også dette er en meget god hest fra Italia. Har vunnet 9 av 13 løp, og var ordentlig god etter pause sist. Er OK fra start, den kan garantert en lav 12-tid, og er det soleklare motbudet. Vi låser dette løpet på disse to fra Italia, og føler at de er noen klasser over de øvrige i dette feltet.

Vår rangering : A : 3-6 B : 10-4-1 C : 5-8-7-11-9-12-2

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-5 : 9 Versace Broline – Har fått to løp i kroppen etter at vintertreningen er gjort unna, og denne har SUPERFORM i kroppen! Var enormt tapper i nederlaget i årsdebuten nest sist, og fulgte opp sist med å bli sittende bom fast som absolutt fulltanket. Det var første gang ut for Joakim Lövgren, og inntrykket var altså enormt bra! Står i et spennende smygspor nå, og blir det bare litt tempo så må sjansene være gode for at den runder en gjeng som dette. SPILLES! 7 Halo AM – Blir veldig «HYPET» opp i kveld, men vi er vel ikke helt solgt på denne. Viste et OK talent for Lugauer i fjor, og debuterer altså for Riordan i kveld, Har vært ekstremt lenge borte, men trent 16/1600m. Kan naturligvis vinne direkte, men vi vil se denne vise litt tøffhet i løpene før vi går hardere til på den, og den blir kun et 2-valg for oss. 5 Oche Trot – Dundret til tet sist, og jogget 15,3/2140ma på et enkelt sett. Nå er det tøffere i mot, men den går en 14-tid fra tet, og da vil den lede dette lenge.

Vår rangering : A : 9 B : 7-5-4-6-2-8 C : 10-3-1

V86-6 : 1 Erv Zet – Gikk 13,1 s 800m på en sugen bane sist, og ble kun plukket ned av SVÆRT GODE Mellby Imperial. Erv Zet er under utvikling, og i kveld går den 14,0 fra tet på en kjapp bane. Vi tror ikke den taper et løp som dette om den leverer som vi håper/tror, og dette er en favoritt som vi tror MYE på. Velger man å gardere så er det naturligvis 10 Max Håleryd vi frykter mest. Var god til seier sist, men var ytterst nære å feile på oppløpet, og ikke helt 100% da. Nå må den vinne dette løpet fra dødens, og med tanke på at den ikke var helt 100% sist, ja, så er vi skeptiske til det.

Vår rangering : A : 1 B : 10-4-3-6 C : 5-7-8-9-2

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V86-7 : 5 Peakadilly – Her er det ekstremt åpent, og ingen er helt sjanseløse. Vi plukker faktisk med oss samtlige hester, og dette er det dyre løpet i omgangen. Vår ide var OK i årsdebuten, men ventes ytterligere forbedret med et løp i kroppen, og nå rykker man også skoene bak. Møter riktig motstand, og den skal helt klart passes. 1 Tony Afrika – Har en skreddersydd oppgave foran seg, og på sitt beste kan den lede dette løpet fra start til mål. Stallformen til Kolgjini er dog usikker, og det er også grunnen til at vi kun ranker den som et 2-valg. 6 Four Guys Dream – Er BEST, men kommer ut etter en lengre pause, og trenger fort en blåser i kroppen? Man vil nok ikke tømme denne direkte, og det går også rapportene ut på. Vår outsider.

Vår rangering : A : 5-1 B : 6-3-4-9-2-8-7-10 C : -

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V86-8 : 2 Missle Hill – Var helt enorm i fjor, men dessverre ikke i sin beste form under Elitloppet hvor den ikke presterte helt på topp. I årsdebuten i fjor pullet den i mål på 10,4, og så helt magisk bra ut. Rapportene på den før åresdebuten i år er også svært sterke, og det vil overraske oss mye om ikke dette dreier seg om tet og slutt. Jogger nemlig en 10-tid i «blinde», og da blir vi overrasket om den taper et løp som dette. VI BANKER!

Vår rangering : A : 2 B : 5-6-10 C : 1-4-9-7-3

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.