Gå til sidens hovedinnhold

Gnistrende V75-omgang fra Bergen - du kan vinne 12 millioner

Spennende V75-omgang med flere herlige objekter! Bankeren blir matchet mot større løp, og taper vel ikke? Husk også på at du kan se alt fra Bergen GRATIS hos oss.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Sendingen begynner klokken 13.00 / V75-1 er i gang klokken 15.00


Bergen Travpark byr på en svært spennende V75-omgang lørdag, og det er en omgang vi trengte å bruke litt ekstra god tid på. Flere av løpene er nemlig svært jevne, og ikke helt lettløste. Bankeren som vi til slutt landet på jakter sin tredje strake seier i Bergen, og vi tror ikke at 2 Ferrari B.R. (V75-4) taper sitt løp om alt går riktig for seg. Våre fyldige V75-vurderinger til lørdag er som følger:

V75-1 : 11 I Am The Tiger – Spennende innledningsløp, og her er det ganske jevnt blant flere. Dog skal I Am The Tiger stå først da den virker å være på vei mot superformen. Gikk et helt spinnvilt løp etter en grov galopp sist, og imponerte veldig da. Til denne starten rykker man skoene, og det skal være et pluss. Håndterer den lange distansen bedre enn noen andre i feltet, og feilfritt tror vi den vinner.

1 Briansfantasie A.H. –
Har hatt masse uttur, og fortjener virkelig en seier. Gikk et voldsomt løp i kulissene etter en grov galopp sist, mens den tredje sist ble sjenert fra en mulig seier. Stod også da 40m foran I Am The Tiger. Malmin får sjansen på lørdag, den er sikret et bra opplegg, og skal helt klart tas på alvor. 13 Royal Baby – Har gjort OK løp i år, men har kanskje enda ikke funnet den absolutte toppformen. Spurtet fint nedover oppløpet sist, og gjorde igjen en positiv innsats. Er god nok til å vinne i omgivelser som dette, og den får stå som en klar outsider. 14 Marvellous Tooma – Så egentlig seiersfarlig ut sist, men speeden ebbet noe til slutt, og det ble dermed kun en 2-plass. Kommer ut med fine rapporter i ryggen etter en liten pause nå, og Hamre er opp på sin springer. Er en naturlig og tidlig gardering.

3 Jan Alki –
Spurtet positivt i Sverige sist, og holder sin fine form. Nå er det voltedebut, og det er alltid et usikkerhetsmoment for hester som kommer fra Nederland. Må uansett med om løpet garderes.

Vår rangering : A : 11 B : 1-13-14-3-10-8 C : 12-6-7-5-2-4-9-15

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag på EKSPERTEN til lørdagens omgang i Bergen. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 995.

V75-2 : 8 Oriola – Er i en helt fantastisk form, og vant enkelt under sal sist. Tredje sist gikk den et råsterkt løp mellom et par galopper, og er også meget god med vogn. Har tidligere stått 20m bak 9 Osen Prinsessa som den her står likt med, og feilfritt er Oriola en HET vinnerkandidat. SPILLES!

5 Torpa Oda – Er egentlig best i Sverige, men husker nok pisken fra løpet sist i Sverige, og det burde derfor kunne gå bra på lørdag. I det nevnte løpet i Sverige sist ble den sittende bom fast, og kom fulltanket til mål. Så meget formsterk ut, og det skal bli spennende å følge den mot en overkommelig gjeng som dette. PASSES! 9 Osen Prinsessa – Er kapabel, men ikke helt enkel. Nå er den behandlet før denne oppgaven, og den har neppe mange foran seg i mål om den bare går feilfritt. Løpets klare outsider. 3 Nordlys Rosa – Er utrolig spesiell, og svært vrien å regne på. Nå er Ole Anton Svinsholt veldig opp på sin traver, men han pleier ofte å være veldig optimistisk, og vi er derfor forsiktige med å vektlegge det for hardt. Nordlys Rosa er god nok om den har dagen, og plukkes med på mistanke.

10 Kap Tilly –
Blir meldt rett i V75 etter en lengre pause, og da må man ha vært fornøyd med den i jobbene. Er en av de klart beste hestene i feltet på kapasitet, og den må med på gardering.

Vår rangering : A : 8 B : 5-9-3-10-7 C : 4-6-1-2

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag på EKSPERTEN til lørdagens omgang i Bergen. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 995.

V75-3 : 5 Kolnes Brage – Har løftet seg enormt etter at man begynte å rykke skoene, og sist var den bedre enn noen gang. Kom da alene til mål, og det på en meget god tid. Kan nok ned mot 27,0 på distansen, og da blir den ikke enkel å hente tillegg på. SE OPP! 12 Kavaleren – Er en av hestene som kan greie å hente tillegg, og den har virkelig funnet formen. Vant veldig enkelt sist, og da jogget den 26,0/2100ma med krefter igjen. Er det opplagte motbudet, og vi dobler opp a-gruppen.

9 Ros Faksen – Hadde en dårlig dag nest sist, men var likevel med i seierskampen mot 11 Honannas Trolljeger da… Sist var den igjen et lekkert skue, og dette er en 4-åring under en rivende utvikling. Er en av de som kan vinne dette, og er en selvskreven markering på bongene. Outsideren. 11 Honannas Trolljeger – Var mindre spilt enn Ros Faksen i løpet på Bergen Travpark tredje sist, men avgjorde da noe turbetont fra dødens. Sist senket Honannas Trolljeger en billig gjeng, men var igjen fin. Utvikler seg veldig bra, og er en hest som naturligvis skal med på gardering.

3 Il Salvador – Ble dradd med til en 27-tid nest sist, og kan neppe mer enn 29 om den skal gjøre noe selv. Det kan rekke en bit, men trolig er en 3-4 plass maks?

Vår rangering : A : 5-12 B : 9-11-3-4 C : 10-6-8-2-7-1

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-4 : 2 Ferrari B.R. – Vi hadde en mistanke om at denne kom til å tenne veldig til igjen når den kom tilbake hvor den trives best, og det viste seg å være veldig riktig. Var brenngod fra dødens sist, og etter 09,5 s 1000m vant den utrolig enkelt. Har startet to ganger i Bergen tidligere, og ved begge anledninger har det blitt seier. Vinner normalt dette fra dødens, og det er snakk om en veldig motivert tipsener. 5 Always On Time – Spinner til tet, og på lørdag velger man nok å kjøre den foran. Det ble feil for den etter pause sist, og det løpet velger vi bare å se bort fra. Nå passer betingelsene MYE bedre, og det er i slike løp som dette den skal regnes. Motbudet.

7 Lionel – Var oppløftende sist, og fullførte fint etter 10,0 s 1000m. Vi har en mistanke om at Gøran vil kjøre litt med den på lørdag, og har den en dag som for eksempel tredje sist, ja, da er den ikke ueffen. Løpets klare outsider. 6 Rafolo – Vinner nok ikke her, men ser veldig formsterk ut (bom fast som fulltanket sist), og skal passes i litt enklere omgivelser i tiden som kommer.

Vår rangering : A : 2 B : 5-7 C : 6-3-1-4-8

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-5 : 10 Idu Bork – Konkurrerer mest mot seg selv på lørdag, og den kan fakta vinne dette selv om den skulle være innom en galopp på veien. Imponerte noe kolossalt når den vant sist, og da viste klokken 21,8 s 950m… Her er det mildt sagt ikke veldig hardt i mot, og vi tror MYE på denne favoritten.

1 Glitrende Tider – Har funnet formen nå, og gikk en sterk sluttrunde sist. Går nok litt under 28 på distansen, og den vil lede dette lenge. Motbudet. 2 Jippi – Er variabel, men den har fin fart i kroppen sin, og på kapasitet er den fakta ikke så verst. Har ganske spennende betingelser foran seg nå, og det er en tenkbar skrell om favoritten skulle røre det til for seg. 5 Korrappen – Gikk et voldsomt løp etter galopp sist, og vi hadde 23,9 s 300m på klokken. Slår ikke Idu Bork, men skulle den feile så er ikke Korrappen borte i et løp som dette.

9 Bjørkevarg – Har fin grunnkapasitet, og det er en hest vi venter litt på. På lørdag får Tengsareid sjansen, og også dette er en tenkbar skrell om man først spekulerer.

Vår rangering : A : 10 B : 1-2-5-9 C : 15-12-4-8-3-6-13-7-11-14

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-6 : 5 Bianca Sisa – Er ekstremt kvikk i uttaket, og med svært offensive Tom Erik Solberg opp i «jollen», ja, så er vi fakta litt inne på at den kan suse til tet. Fikk sene luker sist, men nå lukene kom så plundret den med aksjonen, og var ikke helt kjørbar. Går nok ned mot 12,0 fra tet, kanskje litt under, og den trenger absolutt ikke å være borte i et løp som dette om den først kommer seg foran. OBS!
1 Double Trouble E.P. –
Fikk seg en ordentlig tømmer sist, og man skal være litt OBS på at slike løp kan koste mer enn det smaker. Var altså med på en helt spinnvill kjøring, og første 1000m ble passert på 10,4. Var ikke 100% i gangen over mål, og vi er fakta noe spent på hvordan storfavoritten ser ut på lørdag. Blir kun et 2-valg for oss. 2 Global Undefeded – Har vært et eventyr for eierne, og etter at den innledet med å rade opp for Svein Ove Wassberg så har nå Stall Hamre gjort den ytterligere forbedret. Har rett og slett vært utrolig fin på slutten, sporet er perfekt, og kusken knallgod. Er løpets klare outsider, og en naturlig gardering.

7 Delight Classic –
Er vel ingen hoppe vi er veldig glade i, men innsatsen fra dødens nest sist, ja, den var rett og slett helt uvirkelig god. Kommer nå ut etter en liten pause, og den er behandlet i oppholdet. Sporet trekker dog ned, og vi blir fakta noe overrasket om den vinner fra et så dårlig spor på en oppjaget sprint. Her er det nemlig vingelrisk.

Vår rangering : A : 5-1 B : 2-7-3-6 C : 10-9-4-8

V75-7 : 10 Kinge Svarten – En veldig jevn og spennende finale venter, og her plukker vi med oss en del hester. Kinge Svarten så meget fin ut som fastlåst sist, og kommer til Bergen med toppform. Når vi la ut våre tips så var 1 Mellem Tyr mer spilt, men glem ikke at Kinge Svarten stod 20m bak denne på Klosterskogen 21. november i fjor, og er altså billigere ute nå. SPILLES!

5 Ask Viking – Er egentlig en skikkelig vinnerhest, og når den først finner formen så pleier den å gjøre det skarpt. Var hele åtte ganger blant de to beste i fjor, og kammet også med seg fem seire. Satt bom fast som fulltanket sist, og vi likte virkelig det vi fikk se. Selv om det er tøft i mot her så virket den såpass formsterk sist at vi plukker den tidlig med. 1 Mellem Tyr – Ble det feil for sist, og vi glemmer det løpet. Innersporet har den altså trukket for fjerde gang, og det virker nesten som om den bare løser dårligere og dårligere. Sporet kan derfor bli en felle om den ikke kommer på bedre tanker. Er ekstremt giftig på speed, og løser det seg så er den naturligvis aktuell. 6 Kuven Storm – Har gjort to løp etter pause, og kommet til mål med krefter igjen ved begge anledninger. Er en god hest i grunnlaget når den først finner litt form, og det er en tenkbar «hjemmeskrell».

12 Ask Major – Avgjorde sikkert i Sverige sist, og den holder sin flotte form. Nå har den en vrien oppgave foran seg, og den må være helt på topp om den skal runde samtlige fra denne utgangsposisjonen. Blir kun en bitteliten outsider for oss. 11 Neslands Faksen – Måtte se seg slått av overmakten sist, og det er ikke noe å si på at den ikke greide å svare «umulige» Ulsrud Tea. Formen er stigende, her møter den riktig motstand, og må med om løpet først garderes. 7 Vertigo Dominant – Var indisponert sist, og det løpet bør man ikke vektlegge for hardt. Bjørn Steine hadde aldri tatt denne med til Bergen om han ikke trodde den ville levere et OK løp. På sitt beste er den såpass bra at den kan skrelle.

Vår rangering : A : 10 B : 5-1-6-12-11-7 C : 8-2-4-3-9

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.