God tur til Frankrike

Foto: hesteguiden.com

Topphesten Raja Mirchi ladder mot Prix D'Amerique og skal vinne lett på Jägersro i kveld.

Sportspills meny tirsdag:
Dobbel V5 Momarken: Kai i kanonform
Lunsjtrav Forus: Fransk styrke i lunsjen
Oddstips 1: Enkelt for Brentford
Oddstips 2: Nå vinner Storhamar

Etter at lunsjtravene på Åby i Sverige og på Forus her hjemme er over, kan vi se frem i mot V65-spill til Jägersro i Sverige og en dobbel V5-omgang på Momarken i Østfold på kvelden.

Vi har selvsagt tips til begge baner, og i en spennende V65-omgang på den andre siden av kjølen, synes vi en topphest som er på vei mot et av verdens største travløp plikter å vinne.

Vi snakker da om 6 Raja Mirchi i V65-1, og han trenger ingen nærmere beskrivelse, utenom at han er en av Sveriges beste hester gjennom tidene. Nå har ikke Viking Kronos–sønnen startet på to måneder, men trener Lutfi Kolgjini er helt lyrisk til treningsjobbene denne krabaten har gjort de siste ukene.

Han har aldri kjent Raja Mirchi bedre enn han er akkurat nå, og når Kolgjini kommer med slike ord tar vi ham på alvor. Erik Adielsson setter seg i sulkyen i kveld, og det er ikke til å stikke under en stol at det er en solid trygghet for oss spillere at vi får en slik taktiker av en kusk i sulkyen (med Kolgjini selv i sulkyen sitter vi med hjertet i halsen fra start til mål...).

Vi føler oss rett og slett trygge på å bankerspille den flotte 5-åringen, og vi tror han vinner dette løpet lett. Dagens konkurrenter er ikke noen kastekjepper, men når storebror 2 Lavec Kronos står på innsiden med Adrian Kolgjini i sulkyen, lukter det at han slipper direkte til lillebror Raja Mirchi når Adielsson kommer. På det viset kan stallen ha en fin mulighet på dobbeltseier, og vi mener dette skal være snakk om et rent hurtigjobb for Prix d`Amerique-deltageren.

Innleveringsfrister Jägersro
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Det ble litt stang ut i på tipsene i går (bankerne i lunsjen og på Leangen satt dog klokkerent), etter at vi spilte inn rundt 6300 kroner på Sørlandet på søndag, men DD-forslagene på Leangen gikk i hvert fall i pluss. Det er nye sjanser på både Jägersro i Sverige og på Momarken her hjemme i kveld, og da er det bare å si lykke til med spillet!

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Dagens lås!
Duoen 4 Donna Di Quattro og 7 Nugget`s Face i V65-5 er to av de beste 2-års hoppene i Sverige i år, og vi tror de gjør opp om seieren i kveld. 4 Donna Di Quattro har utviklet seg mye den siste tiden, og den siste prestasjonen når hun gikk utvendig for Denim Boko var av det solide slaget. Love You–datteren til Kolgjini har vunnet sportrekningen kontra hovedopponenten, og etter alt å dømme klarer hun å svare ut Nugget`Face. Da slipper neppe Kolgjini, og er hun like bra som sist skal favoritten ha en topp dag for å kunne tukte henne.

7 Nugget`s Face galopperte fra start i den siste starten, men i følge rapportene var det p.g.a at hun fikk for mye feste med broddsko på (Adielsson hadde vært fornøyd med henne etter galoppen). I den nest siste starten måtte hun se seg slått av Denim Boko, selv om hun travet 13,0/1640 meter en kald Novemberdag som 2-åring! Trener Christoffer Eriksson kan melde om en hest som trener bra, og han tror på en fin vinnersjanse selv fra utvendig posisjon.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Dagens outisder!
8 Diplomat Sund i V65-6 har meget stor kapasitet i forholdet til grunnlaget sitt, men Enjoy Lavec–sønnen er ikke pålitelig (galopperer når du minst aner det). I den tredje siste starten når han vant holdt han ganske greit unna til slutt, selv om han måtte åpne første 1000 meter på 12.0 Han har vunnet 6 av 19 løp denne krabaten, og vi tror sjettevalget i spillet blir skummel i kveld!

Sporet ble dårlig, men på Jægersro er det ikke så ille, for der har de skråvinge på startbilen som gjør at hestene i de dårlige sporene skal få en liten fordel. I de siste startene har han vært spillt blant favorittene i løp som V75-hestene Grumetti og Salsa Knight har startet, og det viser at spillerne vet hvilken kapasitet det er i denne Ola Samuelsson-trente 5-åringen. Litt klaff fra start og hesten gjør den jobben han skal gjøre er dette en fin vinnermulighet, og han har kun 17% av spillet på seg!

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.