Godbiter i kø i Trondheim

Beauty di Quattro og Edvard Kristiansen.
Beauty di Quattro og Edvard Kristiansen.

Tirsdagens lunsjtrav på Leangen byr på en vidunderlig flora av underspilte hester.

Sportspills meny tirsdag:
V4 Lindesberg: Vi byr på frekk DD-banker
V64 Jägersro: Jackpot og Carsten knallfrekke danske V64-banker
Oddstips 1: Ranheim har fått opp dampen

Tippetips: Full fest i Tippeligaen
Dagens dobbel: Viking taper for første gang

Storfavorittene stod i kø foran mandagens V75 på Momarken, men ingen av disse var egentlig i nærheten av å vinne. Og til tross for at ingen favoritter vant, var det likevel en kupong som kom helskinnet gjennom og vant eventyrlige 41 millioner.

Det betyr at det er litt "mindre" å vinne for en eventuell alenevinner til lørdagens voldsomme jackpotomgang i V75-spillet fra Solvalla. Nå må en heldig alenevinner "nøye seg" med ca 70 millioner kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Jackpot til kvelds
Jaja, lenge før det skal vi blant annet gjennom en tirsdag fullspekket med høydepunkter. Det hele starter med V4 fra sommerbanen Lindesberg i Sverige, før Leangen overtar som lunsjtravarrangør. Til kvelden melder Rolf Lerum om en flott V65-omgang fra Forus. I Sverige er det jackpot og 895.063 SEK ekstra i sekserpotten til V64-løpene på Jägersro.

Nå er det over til Leangen der de underspilte objektene som alltid florerer. Eller hva skal vi si til følgende (og dette er bare et lite utvalg):

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

- Kapable 3 Yankee Hall (V5-1) nede om et åttendevalg og markert på 2,5 prosent kl 10.00 tirsdag formiddag i et løp der favoritten 6 Thor Va Bene blir overspilt så det holder

- Treårige 2 Bettini (gikk i veggen sist på Biri) blir lunsjomgangens desidert største V5-favoritt. Markert på vanvittige drøye 70 prosent.

- At formsterke 9 Theodor (som hadde slått mitt superdrag Alsaker Regent sist på Leangen uten oppløpsgalopp) er nede som et 7.valg og markert på ca 5 prosent kl 10.00 tirsdag og må være en av dagens godbiter, dersom ikke dyktige Ola Martin Aasen allerede i årsdebuten presenterer en opplagt 1 Fjord Jerven (som dog blir veldig mye spilt etter lang pause). 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Heidis gulljente
Det er noen av "bukettene" fra undertegnede i en omgang der jeg bankerspiller meget formsterke 10 Beauty di Quattro i V5-4/DD-1, til tross for bakspor på sprint. Men i et felt der det er langt mellom de som ikke synes Leangen-oppløpet ikke er for langt,  må det være klar fordel hoppa til Heidi Ytrestøyl fra Malvik. Hoppa som så dunderfin som fastlåst sist på Biri.