Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Vi har en svært innholdsrik torsdag foran oss, og det er altså JACKPOTKVELD i vente. På Forus er det V65-JACKPOT med deilige 560 302 ekstra i sekserpotten, mens fra Dannero er det V64-JACKPOT med hele 1 157 824 ekstra i sekserpotten. Vær OBS på at i tillegg til våre vanlige V65/V64-andelslag har vi også lagt ut V6-andelslag til disse omgangene. Dette finner du naturligvis på : Eksperten

Her skal det dreie seg om V4-lunsjen til Mantorp, og vi skal til lukene med følgende:

V4-1 : 8 Riptide R.D. – Var god på samme tid i fjor, og vi følte den var veldig på riktig vei før løpet sist. Da var den dog ikke optimal, men vi er inne på at den da ble felt av banen. På sitt beste er den god nok å skrelle, og mot en ganske formløs gjeng er den alt annet enn ueffen. Vi liker også at den er blitt strøket inn ett spor. OBS! Tungt spill blir det på 5 Fromheaven Idzarda. Vær dog litt OBS på at hestene til Per Henriksen har 0 seire på de 18 siste løpene i Sverige…

V4-2 : 10 Crono Delleselve – Her er det enten en eller ganske mange. Riktignok har Crono Delleselve rørt det veldig mye til for seg, men den så helt rå ut i prøveløpet, og da jogget den 15,0/2140mv med masse krefter igjen. Vi hadde 13,5 s 1000 på klokken. Her er det med veldig få unntak billig i mot, og feilfritt taper den neppe i billige omgivelser som dette.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 6 Comes With Age –
Spurtet bra etter et optimalt opplegg sist, og var ikke langt bak gode Illfindmywayhome i mål. Da viste klokken 10,3 s 800m. Er en meget god hest i grunnlaget, og den duger her om den leverer opp mot hva den kan. SPILLES!

V4-4 : 5 Onion San Tooma – Her har altså Reden kjøpt inn en ny traver fra Jevgeni Ivanov, og ingen bør få sjokk om denne plutselig er enormt forbedret. Reden har hevet hester som han har kjøpt fra Ivanov noe helt enormt tidligere, og vi har en mistanke om at det kan skje igjen. Når det gjelder Onion San Tooma så spurtet den riktig så oppløftende sist, og den er ikke så verst. Soleklar tipsener. Bak denne er løpet åpent.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.