Gå til sidens hovedinnhold

Godt nyttår fra Malmø

Jägersro travbane i Malmø avslutter travåret 2013 og Nettavisen har selvsagt aller siste nytt foran dagens V64-omgang.

Denne artikkelen er tillrettelagt av Kurt Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske ekspert Patrik Fernlund.

Riktig godt nyttår fra oss i Sportspillredaksjonen og i særdeleshet fra Håkon Einar Hansen og Kurt Rune Leirvåg som har båret lasset i travredaksjonen i et fantastisk år for Nettavisen/Sportspill.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Med lanseringen av Eksperten har Nettavisen satt en gedigen rekord for salg av hestespill i 2013 og fra og med 1. januar øker vi satsingen ytterligere. Fra den dagen ankommer Frode Gjesdal Nettavisens travredaksjon og Gjesdal har solid erfaring. Han kommer fra stillingen som tipsansvarlig i Norges ledende fagblad for trav og galoppsport (Trav og Galoppnytt) og de senere årene har Gjesdal vært tipsansvarlig i TGN. Gjesdal har en utsøkt penn og samtidig solid erfaring.

I Sverige har vi som kjent hentet inn Patrik Fernlund som vår travekspert på alt som gjelder svenske løp og i Danmark har Nettavisen skrevet kontrakt med meget dyktige Carsten Rabjerg for hele 2014. Og så må vi selvsagt ikke glemme våre eminente galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen som har levert kanontips gjennom hele 2013 og avsluttet med å spille inn ca 300 000 kroner på de to siste V4-omgangene på Täby galoppbane. Vi tør påstå at ingen tipsleverandører i Norge er i nærheten av denne lagoppstillingen og vi kan love alle våre trofaste lesere at vi skal stå på hver eneste dag i 2014 for å servere best mulig service og tips.

Nyttårsaften er det nok å ta fatt på, og legg merke til tidligere innleveringsfrister:
V4 Eskilstuna: kl 12.20
V65 Forus: kl 14.30
V5 Forus: kl 15.35
V64 Jägersro: kl 15.05
DD Jägersro: 16.17

Innleveringsfrister Jägersro nyttårsaften
V64 kl. 15.05
DD kl. 16.17

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Patrik Fernlunds vurderinger:

Spiken:
8 Napoleon C.D. (V64-2) galopperade på V75 senast men gick riktigt bra efteråt och visade fin form. Kan han tävla barfota bak i dag vore det ett plus och trots sämsta spåret är det en mycket fin segerchans.

8 Truculent (V64-1) har normalt sett en bra chans, och jag spikar på vissa system. Dock megafavorit som ej startat på länge men han har varit fin i ett provlopp efter 1.12,5 i 1600 meter.

Luringarna:
3 Enzo Nova (V64-3) trivs över distansen och höll farten bra bakom tuffa hästar senast.

3 Natascha Crown (V64-6) såg mycket fin ut i comebacken och gick med full fart över mål. Kan få rygg på ledaren här och blir då intressant för det är en bra häst med lopp i kroppen.

Kommentarer til denne saken