Goop dominerer på Färjestad

Foto: hesteguiden.com

Bjørn Goop vant seks av sju løp på Färjestad onsdag og har allerede vunnet 54 løp på Karlstad-banen i år.

Sportspills meny mandag:
Lunsjtrav Leangen: Full tillit til 62-åring
Oddstips: Köln endelig på rett kjøl

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Vi har tips til fire baner denne mandagen. Det starter med V4 fra Färjestad, fortsetter med lunsj/V5 fra Leangen og til kvelds er det V65 fra Mantorp og ikke minst en knallspennende dobbel V5 fra Drammen. Vi har hatt en eventyrlig tipsflyt de siste fire ukene, men i helgen ble det i all hovedsak stang ut. Da er det bare å bla om og vi har god tro på gevinster denne mandagen.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Det er altså Färjestad travbane i Karlstad som er vertskap for mandagens V4 fra Sverige. Bjørn Goop har som vanlig vunnet flest løp i Sverige dette året og på hjemmebane Färjestad har han allerede vunnet 54 løp på kun 207 starter. Det er er voldsom seiersprosent og så sent som sist onsdag vant Bjørn Goop seks av de sju løpene han kjørte. Da er det kanskje ikke så overraskende at Goop er mannen bak vår V4-banker denne mandagen. Og den bankeren dukker opp allerede i V4-1.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Derbyhest som banker
11 Uroy heter hesten og denne har allerede vunnet to av sine fem starter i karrieren. Bjørn Goop valgte å ta denne flotte Juliano Star – sønnen ut i Derby-kval med med kun fire starter i kroppen. Der ble det riktignok galopp, men hesten skal etter rapportene trene meget fint hjemme etter det løpet. Motstanden skremmer ikke denne mandagen, men klart bakspor på banen i Karlstad trekker ned. Nå er det så klasse i denne hesten at Goop sender han nok frem med en gang tempoet har lagt seg for 4-åringen som han selv er medeier i er mer sterk enn speedig. Vi klarer ikke se hvem i feltet som skal kunne hamle opp med en frisk Uroy og bankerspiller i V4-1.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

Barcelona også på travbanen?
7 Barcelona har skuffet litt i det siste for hun innledet året så bra. Hesten med det meget velklingende navnet har mye å slekte på. Nå er rapportene fra trener Kjell Wallin at grunnen til de skuffende innsatsene er at hun har vært for hissig og ikke fått nok luft underveis. Blir draskylapper istedenfor helstengt hodelag mandag, samt hun får på sjekken slik hodet kommer litt opp. Vi skal huske på at Høvding Lavec–datteren har møtt mange av de beste i sitt kull, så hun har en hardhet i kroppen som ikke mange i dette løpet har. Sporet trekker jo klart ned, men bare Wallin finner seg en brukbar posisjon skal hun kunne kjempe om seieren. Nede som et fjerdevalg i V4-3/DD-2 og er således et svært interessant objekt denne mandagen.