Gå til sidens hovedinnhold

Goop fikser V64-suksess mandagskveld

To bankere! En favoritt, og en småfrekk! To superdype objekter sover salen på! Svært spennende V64-omgang, og vi går for gull! Du blir vel med på moroa?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Mantorp byr på en svært spennende V64-omgang denne kvelden, og vi har som vanlig jobbet solid med løpene. Vi banker 3 Astronascente Zac (V64-3), og 3 Express Love (V64-4). Sistnevnte var ikke noen favoritt når dette tipset ble lagt ut... De fire øvrige løpene garderes bredt på den store bongen, og vi jakter storcashen i kveld!

Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 12 Amerindienne – Har egentlig ingen optimal oppgave med tillegg på sprint, men på ren kapasitet er den best, og formen er dessuten veldig bra. Feilet fra seg en plass på pallen sist, og hadde gått rundt 12,1 uten galoppen på oppløpet. Skal «HELDIGVIS» gå med sko på alle fire igjen nå, og det er på den balansen den har gjort sine beste løp (9 seire på 14 forsøk). Har fakta aldri vært på trippelen når den har gått skoløs… Burde dessuten komme seg OK avgårde fra springsporet, og vi iler til med tipsnikken.

V64-2 : 10 Chiclet – Her er det veldig jevnt/åpent, og det finnes flere skrellbud som varslet form i sitt siste løp. Vår ide hadde 0,3% av innsatsene på seg når vi la ut våre tips, og den blir neppe mye spilt med en dårlig rad. Har nå fått fire løp i kroppen etter at vintertreningen er gjort unna, og spurtet riktig så bra på Solvalla sist. Kom da til mål med litt krefter igjen, og avslørte at den er under utvikling. Gikk da 15,1/2140ma, og en slik tid er det ikke mange i dette feltet som kan. PASSES!

V64-3 : 3 Atronascente Zac – Mange vil nok spekulere mot denne favoritten i kveld da den skal ut i finalen på Solvalla siste helgen i mai samt at den skal gå med sko på alle fire. Sko på alle fire har imidlertid vært hestens beste balanse hittil i karrieren, og vi er også veldig inne på at Goop vil la den få en ordentlig blåser i kroppen før denne finalen. Er kjapp ut med volte, og her kommer nok Goop fykende med sin springer direkte. Blir normalt sluppet gratis til tet, og siden skal dette være over. VI BANKER!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-4 : 3 Express Love – Hadde faktisk kun 19,8% av innsatsene når vi la ut våre tips, og var under halvparten så mye spilt som favoritten, 4 Namur. Det mener vi dog er helt feil, og Express Love må ha en stor sjanse i et løp som dette. Kommer ut etter å ha blitt fikset på, og den har dessuten trent meget bra i vinter. Når den vant femte sist så holdt den unna for knallgode Comes With Age, og møter ingen av et slikt kaliber her. Om ikke Express Love leverer direkte så vil den nesten miste alle poengene i raden (ettall øverst i raden), og det er nok ikke Nurmos interessert i. Slår til som en godbit?

V64-5 : 2 One Kind Of Art – Var fin i debuten for Oskar J. Andersson sist, og den blir veldig hardt betrodd i kveld. Vinner trolig om den fungerer som sist, men vær litt OBS på at denne ikke har vært veldig stabil i sin karriere, og den har feilet bort en god del penger. Vi nøyer oss derfor med å sette den først, og avstår fra et bankerspill.

V64-6 : 4 Himalaya Sisu – Det er åpent i finalen, og her blir vi ikke overrasket om det skreller til. Ideen hadde 1,1% av innsatsene på seg når vi la ut våre tips, og vil neppe bli mye spilt. Har fått to løp i kroppen etter at vintertreningen er gjort unna, og var tapper i nederlaget sist. Ble da brukt ganske mye underveis, og må få klart godkjent for innsatsen da. Er trolig ytterligere forbedret til denne starten, den er OK fra start, og må helt klart passes mot riktig motstand. OBS!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.