Goop har favorittene

Bjørn Goop kjører flere av dagens favoritter på Axevalla.
Bjørn Goop kjører flere av dagens favoritter på Axevalla. Foto: hesteguiden.com

DD-banker mot en av dagens tyngste favoritter! Mulig skrell med toppform i kroppen! Vi skal forsyne oss av "lunsjbordet" på Axevalla torsdag!

Uken ble innledet på et meget sterkt sett! På Leangen mandag så ble det nemlig fullklaff på 15 av våre V65-lag! Det store forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på 1 344 suste også inn. Snittutbetaling var på bongene var ca 15 000. Totalt sett så spilte våre forslag inn ca 250 000, og vi gratulerer dem som tok rygg på oss.

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

I tillegg så ble 2.valget Bottem Viktor bankerspilt i DD-spillet mot dagens nest største favoritt Villmix. DD-oddsen ble flotte 31,60. Her fikk vi 50 kr på forslaget til 200, og 100 kr på forslaget til 400 kr.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Er du klar for en strålende weekend? Det er vi! Sjekk ut følgende:

Fredag: Dobbel-jackpot i V65-spillet på Solvalla. Her ligger det hele 2 828 788 ekstra i sekserpotten.

Lørdag: Dobbel-syverpott i V75-spillet på Sørlandet. Det betyr at ca 4 millioner ligger ekstra i ukens syverpott, og at er du alene om å få syv, ja, da kan du hente ut fantastiske 18 millioner!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi kom ikke helt i mål under V64-omgangen på Jägersro tirsdag, men endel fine vinnere ble servert. Touche (7,6%) serverte vi topp info på mot dagens tyngste favoritt! Saline DK (15,6%) var en annen godbit som innfridde, og bankeren Quick Fix holdt lekestue i finalen.

Nå tar vi nye tak fra Sverige, og på Axevalla torsdag byr vi på følgende:

V4-1 : 1 Xena Tim – Ble det litt feil for sist, men innsatsen var uansett bare helt grei. Tidsmessig så var den imidlertid klart godkjent. Gangen før så avslutter den flott i 13-fart. Hadde et sterkt fjorår, og med en blåser i kroppen etter pause så er vi klart inne på at nå kan sesongen starte for Xena Tim også i år. Har her spennende betingelser foran seg, og den har tidligere vist seg å være KJAPP ut når man ladder med den. Stor OBS som må med på alt i et småskummelt løp!

V4-2 : 1 Star Advisor Joli – Hadde et strålende fjorår hvor den leverte det ene sterke løpet etter det andre. Var også OK i årsdebuten på en snøbane. Feiler da i fra seg en mulig plass på trippelen mot gode hester. Har nå skiftet regi, og den er kommet inn på formstallen til Sofia Aronsson. Dette er spennende, og dette er en hest som vi gleder oss å følge på det nye stedet. Er KJAPP ut, og utgangsposisjonen er riktig. PRØVES DIREKTE!

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

V4-3 :6 Chippen Ås – Var solid direkte for Thomas Dalborg sist, og selv om seieren var noe turbetont så gav den et reelt inntrykk direkte. Var faktisk ikke satt opp for den oppgaven, og vi lot oss imponere. Med det løpet under vesten så forventer nok Thomas den enda et knepp forbedret til denne starten, og mot en motstand som ikke skremmer skal mulighetene være gode. Distansen er intet minus, og denne må med på alt!

V4-4 : 14 Thorn Bird – Her er det VELDIG åpent, og garderinger er å anbefale. Ideen vår kom ut sist etter at vintertreningen var gjort unna, og den er GOD direkte. Avgjør mer enn sikkert oppunder mål, og den fikk et pluss i kanten av oss. 14,7 s 1000m stod det på uret. Trenger selvfølgelig litt flyt i fra en slik utgangsposisjon, men får den først det, ja, da burde den være het! SE OPP!