Lerum med supertips på Sørlandet 3. oktober - tok kassa i både V65 og V4-spillet!
Tipsene til undertegnede var meget sterke denne mandagen på Sørlandet, og det ble fullklaff for den største V65-bongen til Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750) samt den største V4-bongen til Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300). Begge bongene var alene om å ha alle riktige, og det ble altså KASSA i begge spill. V65-bongen betalte ut saftige Kr.386 805, mens V4-bongen betalte ut enorme Kr.287 742,-.

Det var ikke veldig stor omsetning til Sørlandets travpark mandag og Nettavisen omsatte for ca kr 18 000 totalt i V65/V4. Tre andre V65-andelslag fikk tre femmere og totalt spilte Nettavisen inn hele 718 415 kr på Sørlandets travpark mandag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Mantorp er sist ut denne mandagen, og her venter en aldeles strålende V64-omgang. Det store sportslige høydepunktet skjer i finalen hvor Sikta mot stjärnorna med hele 300 000 til vinneren skal kjøres. Den beste bankeren i kveldens omgang kommer ut i V64-2, og der står vi alene på 3 Hilda Avenue.

Ta rygg på følgende:

V64-1 : 2 Isabell Trot – Er mye bedre enn raden, og har form til å skrelle i innledningsløpet om det bare klaffer litt underveis. Det gjorde det ikke sist, og den ble sittende fast da. Er kuskeplusset med Magnus Djuse, den står i et perfekt spor, og mot helt riktig motstand skal man være på vakt.

V64-2 : 3 Hilda Avenue – Fikk endelig vinne sist, og det var fortjent etter at har vært uheldig ved flere anledninger på slutten. I seiersløpet sist viste den 13,6 s 800m, og innsatsen var solid. Her er det svært billig i mot, kusken er knallgod, og fra et nydelig spor bak bilen er det snakk om en svært motivert favoritt.

V64-3 : 2 Bad Manner – Er på vei mot formen, og leder fort dette løpet rundt om. Fullførte godkjent nest sist, mens den var med på et trehesters målfoto sist. Er kjapp ut med volte, den har veldig fine betingelser foran seg, og vi setter den frekt først. Ellers er dette løpet svært jevnt, og her plukker vi med oss litt hester.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-4 : 12 Ekas Zalming – Dette er et langskudd, og vi trenger litt flaks for å sette det. Spor 12 på en sprint går normalt ikke, men denne er i en såpass god form at vi likevel prøver oss. Sist ble den sittende bom fast som fulltanket, og dette er en ordentlig formtoppet traver. Kusken må sjanse på startsiden, og skulle han greie å komme seg fint gjennom, ja, da duger denne i massevis i et løp som dette. OBS!

V64-5 : 2 Mega Star –
Denne pleier å vinne noen ganger hvert år, men har altså ikke fått vinne i år. Er en utrolig seig tetløper, og har den først dagen, ja, da er den alt annet enn enkel å knekke ned. Har gjort 13 løp i tet, og det har blitt 10 seire… Kan egentlig ikke få så mye bedre betingelser enn dette, og her skal man rett og slett være litt på vakt. KAN SKRELLE!

V64-6 : 1 Joe Dalton – Innledet svært lovende, men selv om den har tjent over en halv million så har nok man uansett ikke vært helt fornøyd med sesongen. Etter pause sist var den strålende fra dødens på 10 Jikken, og falt virkelig med flagget til topps. Er lynrask fra start, og feilfritt kan dette dreie seg om tet og slutt. Var omtrent uspilt når vi la ut våre tips, men vil nok trende oppover utover dagen. SE OPP!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.