Gå til sidens hovedinnhold

Goop har kveldens beste V86-banker

Vår beste banker var kun et 3-valg når vi la ut våre tips! Flere smellfrekke ideer! Supersjokk som du vil like infoen på! Du går vel ikke glipp av våre oppdaterte V86-vurderinger?

Lerum med V86-fest på systemene og flere siste info bonger
Vår faste tråd på Nettavisen fikk kun 7-riktige da vi dessverre hadde bankerspilt 4 Gardner Shaw (V86-6) der. Det ble imidlertid en SOLID opptur for de som kjøpte seg en andel i våre systemer på EKSPERTEN, og samtlige systemer suste inn. Systemene var som følger:
Fire andeler a Kr.1 500 betalte ut Kr.60 174,-
Fire andeler a Kr.1 000 betalte ut Kr.57 680,-
Ti andeler a Kr.400 betalte ut Kr.57 680,-
Tjue andeler a Kr.200 betalte ut Kr.57 680,-
Tjue andeler a Kr.300 betalte ut Kr.60 174,-

Undertegnede fikk også inn SYV SISTE INFO bonger med åtte riktige, og de kostet fra Kr.200 til Kr.750 per andel. Utbetalingene her ble fra Kr.41 071 til Kr.43 558,-.

V75 Påskebonanza - vi gir deg tips til samtlige omganger!
1. april Gävle :
V75-1 - 19.30 / Våre tips er klare torsdag klokken 10.00
2. april Färjestad : V75-1 - 15.00 / Våre tips er klare fredag klokken 09.00
3. april Halmstad : V75-1 - 15.00 / Våre tips er klare fredag klokken 18.00
3. april Forus :
V75-1 - 20.00 / Våre tips er klare lørdag klokken 10.00
4. april Romme : V75-1 - 16.20 / Våre tips er klare søndag klokken 09.00
I omgangen på søndag er det MULTIJACKPOT, og her ligger det minimum 4,9 millioner ekstra i sjuerpotten.

Sendingen er i gang klokken 18.00 / V86-1 starter klokken 20.30

Det er Solvalla og Åby som arrangerer kveldens V86-omgang, og dette er nok årets beste V86-omgang fra Sverige. Innmeldingen til løpene er MYE bedre, og bredden er solid. Vi tror på storcash til de med riktig V86-rekke, og de skal vi være med å kjempe om. 2 Viking Brodde (V86-6) er den helt overlegent beste hesten i sitt løp, og det er vår beste banker i omgangen. Var merkelig nok ingen favoritt når vi la ut våre tips... 2 Moses (V86-2) banker vi også på de flate bongene, for WOW hvor bra den så ut etter pause sist! Våre komplette V86-tips er som følger:

V86-1 : 3 Dream Kåsgård – Er normalt bare BEST i innledningsløpet, og dette er en traver vi tror mye på. Har fått tre løp i kroppen etter pause, og vant enkelt sist. Hadde et sterkt fjorår, og på sitt beste var han helt rå. På Jägersro 30. september gikk han altså 12,2/2140ma etter å ha åpnet første 1000m på 11,3… Gikk da uten sko, og det blir en tilsvarende balanse i kveld. Lar seg rett og slett ikke slå? 1 Express A.P. – Var meget god når den gikk 12,1 sist, og den kommer med toppform til Sverige. Er ikke like kapabel som vår ide, men leder trolig dette lenge. Motbudet! 10 Quantum Roc – Var ikke på topp sist, men enorm etter galopp mot nevnte Express A.P. nest sist. Er ordentlig god på sitt beste, og med kjøring mellom favorittene kan den fort komme inn i matchen.

Vår rangering : A : 3 B : 1-10-5-6-11-12 C : 2-8-7-9-4

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag til kveldens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-2 : 2 Moses – Så helt fantastisk ut etter pause sist, og WOW hvor bra den var da. Jogget en 10-tid, og gjorde det med krefter igjen. Har en STOR sjanse om den er på et slikt nivå i kveld, og det er en motivert favoritt. 5 Go West Young Man – Gjorde comeback etter at vintertreningen var gjort unna sist, og den avgjorde sikkert. Har egentlig vært matchet mot bedre hester enn dette i årgangsløp, og er altså svært grunnkapabel. Til denne starten rykker man også skoene bak, og det vil gi den et ytterligere kick. Motbudet! Leter man på dypet så glem ikke 10 Solkattens Chiron. Kan ALT på en god dag, er fryktelig spurtsterk, og gjør en svært spennende start for sin nye trener i kveld. Rapportene fra Svante Ericsson er positive, og den får stå som løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 2 B : 5-10-9-11 C : 6-1-3-8-7-4

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag til kveldens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-3 : 1 Indi Di Quattro – Løste egentlig ganske bra ut fra innersporet nest sist, og løser den slik her, ja, da burde den ikke havne helt feil på det. I det nevnte løpet nest sist var den helt rå, og fulgte opp sist med en enkel seier. Burde ikke bli fast med to ledige innerspor på oppløpet, og løser det seg bare litt underveis så må sjansene være fine. 3 Cadiz – Fikk press i omganger sist, og selv om den ble treer så skuffet den. Er normalt klart forbedret med det løpet i kroppen etter pause, og får stå som det soleklare motbudet. 6 Digital Lucky – Har vært god to ganger på rappen, og virkelig slått til for sin nye trener. Har mye inne, og gjør seg neppe bort her. Rapportene på den etter en liten pause er fine, og dette er løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 1-3 B : 6-2-11-8 C : 7-9-5-4-10

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag til kveldens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-4 : 4 Alesso (denne ble strøket onsdag) – Har skreddersydde betingelser foran seg i kveld, og dette kan utmerket godt dreie seg om tidlig tet og slutt. Er nemlig lynrask fra start når den blir laddet med, og kan nesten ikke få en bedre oppgave enn dette. Svante Båth er opp på sin springer etter pause, og det er første gang ut en slik skal spille. Vår soleklare tipsener! 7 Sedin U.S. – Er noe bedre enn raden, og dette er fakta en ganske bra hest i grunnlaget. Til denne starten fester man på en BIKE, og den skal trolig gå skoløs rundt for første gang i karrieren. Klaffer det bare fra et dårlig spor er det denne vi frykter mest. 2 Don’t Be So Shy – Fullførte helt OK sist, og den holder sin meget solide form. Er kjapp i vei, og fra tet/eventuelt rygg leder så dukker den nok opp i fremste rekke. Må med om løpet først garderes.

Vår rangering : A : 4 B : 7-2-1-6-10 C : 8-3-5-11-9

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag til kveldens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-5 : 8 Mellby Ironman – Robert Bergh har full form på stallen, og i går ble det oppvisning med vår ide Harper Seabrook som også kom ut etter pause. Mellby Ironman har trent sterkt i vinter, og rapportene går i dur. Jobbet 18/2600m her forleden, og man er ordentlig fornøyd med denne før den viktige 4-årssesongen. Distansen takler den bedre enn de fleste i dette feltet, og den er verdt et forsøk direkte! 1 Ingesson – Så veldig pigg og fin ut i oppvarmingen før løpene sist, men galopperte da den ikke fungerte på sin nye balanse. Nå blir det sko rundt, distansen er den riktige, og den skal passes. Dette kan være en hest som Dan Widegren (overtok den før løpet sist) får mye glede av, og vi ranker den altså tidlig på. 6 Hunter Dragon – Er skjev som en banan, men har skalle av gull, og vet hvor målstreken står. Avgjorde sikkert sist, og fungerte faktisk bedre enn nest sist da. Tredje sist ble den for pigg i tet, og ble da plukket ned. Er nybehandlet før denne oppgaven, den ventes forbedret, men over en distanse som neppe er et pluss så velger vi helt klart å spekulere mot denne storfavoritten.

Vår rangering : A : 8 B : 1-6-12-11-2 C : 3-7-9-4-5-10

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag til kveldens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-6 : 2 Viking Brodde – Er den helt overlegent beste hesten her, og vi gleder oss virkelig til å se den igjen etter at vintertreningen er gjort unna. Rapportene fra Stall Nurmos er veldig oppløftende, og den går uten sko på alle fire direkte. I fjor var den helt enorm i årsdebuten, og gikk da 12,5/2640ma. Stod faktisk til 5,8 i odds i Harper Hanovers, og det hadde ingen av konkurrentene i dette feltet stått til. Gjør trolig et toppløp direkte, og den må bare spilles i kveld! 7 Ultion Face – Var bitvis ordentlig bra i fjor, og også denne var kolossalt god i årsdebuten da. Er kastrert i oppholdet, den har trent 14,5/2000m, og man er veldig fornøyd med den før dette løpet. Må med om Viking Brodde garderes! 5 Spickleback Face – Var morsk når den plukket ned Remarkable Feet sist, og viste seg virkelig frem fra sin beste side da. Er meget god på sitt beste, men dessverre noe variabel. Vi ranker den derfor kun som en liten outsider.

Vår rangering : A : 2 B : 7-5-3 C : 9-8-1-11-6-10-4

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V86-7 : 4 M.T. One Wish – Fikk maks etter pause sist, men var uansett helt OK da. Er normalt en god del forbedret med det løpet i kroppen, nå fester man på en BIKE, og med offensive Jepson opp i «jolla», ja, da er vi litt inne på at den kanskje kan komme seg til tet. Fra den posisjonen blir den ikke enkel å ha med å gjøre, og den skal passes her. 2 Woodbury Wine – Avsluttet forrykende i årsdebuten, og «fløy» inn til seier da. Inntrykket var meget bra, og vi likte det vi fikk se. Vi vil dog se litt mer av denne, og spesielt om den må brukes underveis. Vi nøyer oss med å sette den som et 2-valg, men den skal naturligvis i a-gruppen. Skrellen i løpet kan 6 Carlos Stephanie være. Er MYE bedre enn raden, og sist ble den sittende bom fast som fulltanket. Har spart seg opp til en seier, og gjør seg ikke bort med klaff på veien.

Vår rangering : A : 4-2 B : 6-10-13-15-1 C : 14-11-9-12-7-8-3-5

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V86-8 : 4 Laleh Pellini –
Hestene på Stall Goop er på riktig vei nå, og i finalen kan det komme en ny seier. Laleh Pellini er trolig meget godt forberedt etter pause da hun risikerer å miste MANGE poeng om hun ikke presterer direkte (ettall øverst i raden). Var enorm i et forsøk til StoChampionatet i fjor hvor hun var på vei mot en klar seier selv om hun da hadde gått i dødens underveis. Feilet ut på oppløpet i klar ledelse da… Er trolig BEST på ren kapasitet i finalen, og da må den bare plasseres først med tanke på at det er OK odds i den! 12 Archidamia – Gikk et aldeles spinnvilt løp etter galopp nest sist (12,1/1900m). Sist klaffet det ikke helt, men på klokken stod det 11,5 s 800m. Distansen i kveld skal være et pluss, og blir det bare litt kjøring så kan denne komme til slutt. OBS! 6 Lyckans Cash – Varmet dårlig sist, og leverte heller ikke i løpet. I etterkant viste det seg at den var syk, og altså ikke skikket til å prestere på topp. Nå skal den være frisk igjen, og da er den naturligvis tidlig aktuell. Vår outsider!

Vår rangering : A : 4 B : 12-6-1-3-7-2 C : 9-11-5-10-8

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.