Goop har nøkkelhestene i lunsjen

Björn Goop har flere fine muligheter i lunsjen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Björn Goop har flere fine muligheter i lunsjen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Smellfrekk DD-banker! Herlig godbit i finalen som er bedre enn raden! Vi er klar for en ny V4-fest! Du blir vel med på moroa?

Sportspills meny:
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Det ble en ny DEILIG opptur i V4-spillet fra Sverige torsdag 9. april. Alle våre V4-forslag satt på Eksperten, og det gjorde også det mellomste forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 432). Det betalte ut fine 4 594 kr. Totalt sett så spilte våre forslag inn over Kr.80 000 fra Hagmyren denne herlige torsdagen.

Våre V4-tips satt enormt bra sist uke, og vi har spilt inn godt over 300 000. Objekter som Örbäckens Marion (vinnerodds 28,00), Global Oxygen (vinnerodds 15,15), Stardust S.I.R. (vinnerodds 18,28) har blitt servert.

Du har vel fått med deg Nettavisen sin kraftig økte satsing mot Sverige i 2015? Ta rygg da vel, neste gang kan det nemlig være din tur å vinne!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nå sparker vi i gang en ny uke, og dette er en uke som vi virkelig gleder oss til! Av spesielle høydepunkter vil vi nevne: Sesongåpning på Øvrevoll torsdag. Dobbel-syverpott i V75-spillet på Bjerke lørdag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi startet V4-uken fra Sverige med nok en gang å sette alle V4-forslag. Sjettevalget Bascaphi In var med på samtlige bonger, men dessverre så ble det veldig favorittpreget bakover. Den lille bongen på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.144 betalte ut Kr.536,- DD-bankeren vår, Comeonhill, ja, den lekte seg, og imponerte stort fra tet.

Nå kan vi by på følgende til Rättvik:

V4-1 : 10 Wojtyla Gene – Vi prøver oss med en mulig skrell i innledningen hvor vi tror fem hester kan vinne løpet. Ideen er bedre enn raden, og den gikk helt enormt i kulissene nest sist etter galopp. Rapportene på den fra trening er veldig gode, og den duger på kapasitet. Kan overraske med flyt, og den fortjener litt oppmerksomhet. OBS!

V4-2 : 5 On Track Piraya – Var ute i V75’en sist, og den fikk aldri helt sjansen da. Gikk PIGG i mål, og vi hadde 12,5 s 800m på klokken med krefter igjen. Her møter den på en langt billigere gjeng, og sjansene for at Bjørn Goop innfrir med denne favoritten skal være stor. MOTIVERT!

På lørdag er det DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet. Hele 18 millioner venter en alenebong, og vi har en strålende meny er i vente. Allerede i dag kan du kjøpe deg inn i våre V75-andelslag på Eksperten:

V75-andelslagene våre finner du ved å klikke her

V4-3 : 9 Junior Troy – Dette er for oss dagens aller beste spill. Riktignok er distansen uvant for Junior Troy, men det tror vi uansett ikke blir noe problem. Har nemlig flott fart i kroppen sin. Gikk en MORSK sisterunde nå sist i V75, og vi har faktisk 12,3 s 1000m / 10,4 s 500m på klokken. Står her i en rask rygg fra start, og vi tror bestemt at Bjørn Goop får dette løpet kjørt opp i halsen med Junior Troy! Topp mulighet, og en V4-banker for de frekke! Hadde usle 11% av innsatsene på seg når vi la ut tipsene!

V4-4 : 10 Anders Gigant – Har MEGET BRA form i kroppen sin, og den må tas på alvor her. Var veldig tapper i nederlaget nå sist, mens den avsluttet som en vind etter at den ble hindret nest sist. Blir kraftig kuskeplusset med Jorma Kontio nå, sporet er perfekt, og motstanden er ikke så altfor hard. SPILLES!