Goop har V64-bankeren

Björn Goop her med norgeskjenningen Red Adair Superb.
Björn Goop her med norgeskjenningen Red Adair Superb.

Tirsdag var vi nære seks rette og kjempegevinst i V64-spillet fra Eskilstuna. Torsdag er det samme gamle visa med Björn Goop som bankerkusk i V64.

Sportspills meny torsdag:
V4 Ørebro: Bankerfri løsning
Lunsj-V5 Bjerke: Høitomt misser ikke straffespark
V65 Bergen: Harde pakker fra Lerum

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens Mats Persson.

Med under en uke til julaften, er det fortsatt full fart i hestesporten og torsdag er det hele fire travstevner som skal avvikles. Lørdag er det som kjent dobbel sjuerpott i V75-spillet fra Bjerke travbane og det forventes meget høy omsetning. For fjorten dager siden ble det som kjent tidenes V75-klaff for Nettavisen, da hele 38 andelslag gikk inn med sju rette og hver seg betalte ut ca 20 000 kroner og vi spilte inn over 800 000 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det har ellers vært voldsom flyt for Nettavisens travtips de siste ukene og bare siden 5. desember har vi spilt inn over 2 millioner kroner.

Tirsdag kveld sa det igjen pang og som sist tirsdag ble det full fest for Rolf Lerums spilleforslag. Hans mellomste V65-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 400) betalte ut hele 10 546 kroner. Utover det ble det seks rette for hele 33 andelslag og over 350 000 kroner innspilt. 20-oddseren og femtevalget 9 Mediaas Odin og Jan Roar Mjølnerød ble fanget på kun to hester i V65-4 og var svært medvirkende til spillefesten.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Her er noen av høydepunktene ellers den siste tiden: 1) Over 800 000 kroner innspilt på Drammen i V75 6. desember. 2) Over 250 000 kroner innspilt i V65 på Leangen 8. desember. 3) Over 160 000 kroner innspilt i V65/V5 på Momarken 9. desember. 4) Systemspill V64 Halmstad mandag 15. desember med 48 000 kroner i utbetaling.

Torsdag er det V4 fra Ørebro som starter ballet, før Bjerke overtar med sitt sedvanlige lunsjtrav på torsdagene. Til kvelden er det V65 fra Bergen travprak som gjelder her hjemme, mens det er Åby travbane i Gøteborg som er vertskap for V64-løpene i Sverige. 

For n'te gang i 2014 så bankerspiller vi en hest kusket av Bjørn Goop når Åby byr på V64 torsdag kveld.

Spiken
5 Ragamuffin (V64-4) avgjorde på styrka senast och med den på förhand värste konkurrenten struken tycker vi det ser ut som en vettig chans till andra raka.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Luringen
6 Shim´s Legacy (V64-1) har gjort bra lopp en längre tid utan att få vinna.Nu ser det lämpligt ut motståndsmässigt så då kanske utdelningen kommer.