Goop i hetluften

Bjørn Goop er på plass i Åmål torsdag.
Bjørn Goop er på plass i Åmål torsdag. Foto: Foto Hesteguiden.com

Björn Goop vant tre løp på Bjerke onsdag. Torsdag er han på plass i Åmål og kusker flere av favorittene i V4-spillet.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Mats Persson.

Vi har en mildt sagt hektisk torsdag foran oss på trav- og galoppfronten. Hele fem stevner skal avvikles og Nettavisen har naturligvis tips til samtlige. Moroa starter i Åmål som byr på lunsjtrav og V4. Deretter fortsetter det med lunsjtrav fra Bjerke. Til kvelden er det storstilt jackpot i Boden der drøye 1,8 mill SEK ligger ekstra i sekserpotten. Bergen travpark byr på V65, mens også Täby galoppbane er i sving med V65 fra Stockholm.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det ble en strålende kveld Nettavisens svenske traveksperter under V75-løpene på Jägersro tirsdag kveld. Det aller minste spilleforslaget til Mats Persson og Børje Andersson her på Nettavisen ( innl.pris kr 130) satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 2 474 kroner.

Spiken
7 Global Investment (V4-1) har en minst sagt lämplig uppgift då han står lika start med hästar som bara tjänat tiondelen av det 11-åringen sprungit in.Det var dock ett tag sedan han visade riktig gnista, så på det stora systemförslaget dubblar vi med 1 King Cobol som får loppet. Antingen i ledningen eller i rygg på en hårddragande (?) Olympic Pine.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Luringen
5 Max Not Sand (V4-2) kom bort på Lindesberg senast, men vann just på Åmål näst senast. Han fungerar med andra ord bra på 800-metersbanan och klarar dessutom distansen fint. Han kan vara draget i ett öppet lopp.