Goop i hovedrollen

Bjørn Goop er vår bankerkusk i lunsjen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Bjørn Goop er vår bankerkusk i lunsjen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Tirsdag spilte Nettavisen inn nesten 200 000 kroner på Momarken.Fra Axevalla onsdag så byr vi på nye godsaker!

Sportspills meny onsdag:
V76 Bjerke: Herlig meny på Bjerke
V5 Bjerke: Vi byr på en frekkis i V5-5
Tippetips: Liverpool vil til Wembley
Oddstips: Köln får tillit
Oddstips Super-G: Vi må spille Jansrud

Fra Momarken tirsdag 3. februar så serverte vi meget sterke V65-tips. Nettavisen sin reduserte V65-bong med en innleveringspris på Kr.480 betalte ut FLOTTE Kr.8 406,-. I V5-spillet så fulgte vi opp, og her gikk Nettavisen sin lille bong med en innleveringspris på Kr.160 inn med brukbare Kr.2 552,-.

På Eksperten så satt 15 av våre V65-lag samt at alle V5-bongene gikk inn. Når kruttrøyken hadde lagt seg så viste fasit at vi spilte inn ca 180 000 fra Momarken denne tirsdagen. En riktig så bra start på uken!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er alltid kjekt å gå på en ny mnd med blanke ark, og nye muligheter. Høydepunktet fra mnd som gikk kom i V75-spillet på Leangen 24. januar hvor vi spilte inn formidable 1,2 millioner til våre kunder.

Det andre høydepunktet fra samme mnd kom dagen etter på Solvalla hvor vi igjen gjorde det skarpt i V75-spillet. Nå spilte vi inn 200 000 til våre kunder i vårt store favorittspill.

Fra Biri førstkommende lørdag så er det DOBBEL-JACKPOT i V75-spillet etter at omgangen på Bjerke ble uløselig. Fra Biri 7. februar så ligger det dermed svimlende 6.636.092 ekstra i syverpotten.

I spillboksen under kan du allerede i dag kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til millionær. Husk at kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Axevalla:

V4: 12.20

DD: 12.37

Løp ellers denne onsdagen: V76 på Bjerke med start kl.19.00.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I en VIDÅPEN LUNSJ fra Axevalla denne onsdagen så velger vi å banke 9 Guvenør Sund i V4-1. Sjekk ellers ut følgende:

V4-1 : 9 Guvenør Sund – Har et SVÆRT billig løp foran seg, og uten noe tull på veien så skal dette dreie seg om en solid mulighet. Hadde ikke noe banejobb i kroppen før løpet sist, og den ble derfor noe stum i steget sitt tilslutt. Det man også skal være klar over er at innersporet den dagen ikke var som best. Den løp seg rett og slett trøtt. Nå har den fått seg en blåser i kroppen etter pause, den får Bjørn Goop opp, og mot denne billige gjengen så må sjansene være gode. SPILLES.

V4-2 : 6 Crazy Foot Mambo – Har fått seg to løp i kroppen etter pause, og nå sist så fikk den seg en ORDENTLIG blåser. Åpner altså på 10-12,5, og det at den da får melkesyre tilslutt er ikke så mye å si på. Når den vant fjerde sist på samme distanse så jogget den 16,1/2140m fra tet. Kjører seg tidlig til tet nå, får dempe litt, og holder unna!? PRØVES!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V4-3 : 6 I Saw Her – Er bedre enn raden, og skulle den komme seg foran her så blir den normalt sett ikke lett å ha med å gjøre. Nå sist så bombet den til tet, før Takter valgte å slippe, og dermed så ble det rygg leder. Feiler i stengt posisjon mot oppløpet, og det var krefter igjen. Er ikke 110% aksjonsmessig, men henger den bare sånn noenlunde i sammen her så burde den være med på foto. OBS!

V4-4 : 10 My Paparazzi – Vi prøver oss med en SMELL i finalen. Vi snakker her om en hest som har møtt klart tøffere motstand enn dette tidligere, og den skal bli spennende å følge etter pausen. Slet ved noen anledninger i fjor med aksjonen, men da den vant lekende lett på 16,4/2140m fjerde sist så fungerte den bra. Duger på 80% form, og den er verdt et forsøk i helt riktige omgivelser.