*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Goop og bare Goop

Staselige Wine And Dine her med Olle Goop i forbindelse med en Derbykvalifisering på Bjerke i fjor høst.

Björn Goop har hatt en strålende helg og mandag kusker han vår vår V4-banker på Färjestad.

06.05.14 09:19

Ny uke og nye muligheter for alle travinteresserte og vi har en svært spennend uke foran oss. Lørdagens V75 går av stabelen på Jarlsberg, men med all respekt for denne så er det ingen tvil om at ukens store sportslige høydepunkt finner sted kommende søndag når Charlottenlund inviterer til Copenhagen Cup og ekstra V75.

Mandag er det Färjestad som starter "showet" når Karlstadbanen byr på V4 og V5 som i Årjäng søndag er det norske hester på farten. Til kvelden har Nettavisens internasjonale travekspert Carsten Rabjerg ansvaret for V64-tipsene til Halmstad, mens undertegnede har jobbet med V65-løpene til Leangen siden fredag og gleder seg til å tilby nye Alsaker Regenter (vant som vidunderlige V5 og DD-banker sist mandag).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED

Goop og Goop
Her skal det dog handle om Färjestad og i første rekke V4-spillet og det betyr også at det skal handle Björn Goop. Superkusken sitter seg opp bak både vår V4 og DD-banker (men det er to forskjellige hester).

Lenge siden sist
Når "norske" C.C. Simon feide over mål som bunnsolid vinner fra dødens i det femte løpet på Färjestad forrige mandag, var det samtidig Goop-stallens første stallhest som vant løp på flere uker. Ja, faktisk hadde stallhestene til Björn Goop startet 41 ganger uten seier. Seieren med C.C. Simon ga dog vårblomstring og den siste uken har Goop-stallen selet ut fem vinnere, deriblant tre stykker i Årjäng i går.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Vunnet sportrekningen
Den staselige femåringen 4 Wine And Dine (V4-1) blir vår V4-banker denne mandagen. Daguet Rapide-sønnen er norskfødt og var faktisk med i Derbykvalifiseringen i fjor høst. Gjorde da et strålende løp til tredje, kun slått av Baldini og Thai Investment. Wine And Dine stod faktisk oppstallet hos Forustrener Geir Gudmestad i sin tid. Hos stall Goop har hesten startet åtte ganger og vunnet en gang. Årsdebuterte med mersmak på Åby 24. april og avsluttet flott til andre da bak seiersmaskinen Happy Days. Spor fire bak bilen i ettermiddag og selv om hesten tullet seg vekk på galopp i sine to siste løp i fjor høst, er ikke dette en spesielt usikker hest. Vi bankerspiller fra et flott startspor.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED

Lei av Horpestad
Søndag lanserte jeg Tom Horpestad og fireårige Monfalcone som mitt drag og førstevalg mot Björn Goops storfavoritt Kasper Roc i V64-2. En middels Kasper Roc vant løpet, mens Tom Horpestad og Monfalcone stod igjen i starten og galopperte. Slik er det med Horpestad, det ender stort sett i galopp. I V4-3/DD-2 i dag sender han ut fireåirge 6 Montdore som blir knepen favoritt på bekostning av 12 Lookh Magic og Björn Goop. Også Montdore kan dette med å galoppere og 12 Lookh Magic holder kanonform. I DD-spillet velger jeg derfor å spille den beste kusken og bruker andrevalget 12 Lookh Magic som min DD-banker.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag