Goop overlegen på hjemmebane

Foto: hesteguiden.com

Bjørn Goop dominerer voldsomt på hjemmebanen Färjestad og fredag er som vanlig hakk i plata.

Fredagens travmeny starter opp med V4 fra Färjestad, der vi hadde slik suksess forrige fredag. Til kvelden er det Biri travbane som overtar showet med en flott V65-omgang.

Sportspill serverte flotte tips torsdag og under lunsjtravet på Bergen travpark satt lillebongen (innl.pris kr 150) klokkerent. Pene 663 kroner ble det tilbake der, mens det mellomste V65-forslaget på Klosterskogen (innl.pris kr 384) betalte tilbake 1322 kroner. V4-utbetalingen på Ørebro ga kun 73 kroner tilbake da det ble ren favorittparade der, men vi traff uansett på alle våre tipsforslag på de tre banene vi hadde tips til torsdag.

Innleveringsfrister Färjestad
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Det er altså i Karlstad og nærmere bestemt Färjestad travbane det skjer når V4-spillet avvikles fredag. Det er hjemmebanen til Bjørn Goop og i 2012 tok den godeste Goop hele 79 seire der på kun 296 kjørte løp. 2013 har startet på samme måte. 13 seire på 41 kjørte løp og Bjørn Goop vinner altså ca 30% av løpene han kjører i Karlstad. Statistikken er altså på vår side når vi forn n'te gang bankerspiller Bjørn Goop denne fredagen.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Overlegen på kapasitet
Vi beveger oss til V4-4 for å finne vår banker. 4 Yum Yum var meget fin første gang ut etter lang pause der hun vant sikkert fra tet. Vi tror på samme oppskrift denne fredagen selv fra et litt trangt fjerdespor, men Bjørn Goop har løst større utforringer enn det. Thai Tanic–datteren virker fornuftig så normalt går starten fint og da kjører Bjørn Goop seg tidlig til tet. Yum Yum skal normalt være mye forbedret med løp i kroppen og vi blir ikke overrasket om den 4-årige hoppa kan gå en lav 17-tid på distansen og da vinner hun dette løpet. Banker i V4-4.

Aarum har luringen
Dagens V4-løp starter med et kaldblodsløp. 8 Vinnmin mener vi er den beste hesten i feltet på kapasitet, men Moe Odin–sønnen kommer ut etter en lengre pause så formen er litt usikker. Rapportene fra kretsen rundt hesten er bra og når dyktige Dagfinn Aarum får sjansen bak denne seiershesten,så synes vi han bør spilles. Spor åtte på en kjapp sprint er jo neppe noe bra utgangspunkt, men favorittene i løpet 5 Atlas M.O og 3 Mia Mollyn er begge avhengige av at de har en topp dag når det gjelder humøret deres for de begge kan stoppe når som helst. Finner Aarum seg en fin posisjon med Vinnmin, så mener vi dette skal være en meget bra vinnersjanse og da skal Vinnmin strekes i V4-1.