Goop tar ikke turen forgjeves

Ringreven Olle Goop setter seg opp bak en spennende 4-åring i V65-4 på Bjerke i kveld.
Ringreven Olle Goop setter seg opp bak en spennende 4-åring i V65-4 på Bjerke i kveld.

Nestor Olle Goop tar turen i fra Sverige for å kjøre et par hester på Bjerke i kveld, og vi tror ikke han reiser tomhendt hjem.

Det er tre stevner det kan spilles til denne onsdagen hos Norsk Rikstoto, og etter at lunsjløpene på Jägersro galopp i Sverige er over denne onsdagen, kan det spilles til en V5-omgang på Charlottenlund i Danmark på ettermiddagen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Det hele avsluttes så med V65-spill til landets hovedbane Bjerke i kveld, og på Bjerke bankerspiller vi to flotte 4-åringer. Den første dukker opp i V65-1, og da snakker vi om 9 Jarli Svarten. Den hesten kuskes av Per M. Hvattum, og vi tror den dyktige amatøren sitter bak en vinner.

Vår andre banker for kvelden kuskes av Olle Goop, og da sikter vi til 4 Frozen Royalty i V65-4. Den hesten impnerte oss voldsomt sist, og vi tror nestor Goop sitter bak en vinner i kveld. Det smeller så det holder rundt om på de forskjellige arenaene om dagen, men vi tror ikke det blir spinnvilt i kveld.

Forrige onsdag ble det ingen suksess for oss i spillet i en rebus som ga over 800 000 kroner for seks rette, men onsdag for fjorten dager siden spilte vi inn 450 000 kroner på Eksperten på Bjerke. Undertegnede prikket også V65 i Skien på langfredag på et system (rundt 57 000 kroner inn), og det er nye vinnersjanser med undertegnede og Nettavisen i dag.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 19.00
V5 kl. 20.06
DD kl. 20.28

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Ryggløp gjør susen?
Et sprintløp for kaldblodshester innleder denne V65-rebusen, og favoritt blir 9 Jarli Svarten. Han innledet årets sesong med å vinne på 28.6 full vei på Jarlsberg 28. mars, og da avsluttet han siste tusen i 24-fart. Sist skuffet han muligens litt, ved å gi seg siste 50, og da fikk han sølv på 28.3 full vei.

Han har gått i tet i begge de to første startene så langt i år, men i kveld blir det et ryggløp, Vi tror det bare er en klar fordel, og på fart er det ingen av dagens konkurrenter som matcher ham. Med ryggløp til 300 igjen blåser han rundt denne gjengen til slutt, og vi velger å bankerspille favoritten.

Vår rangering V65-1: A: 9 B: 6-5-12-1 C: 13-2-3-10-7-15-14-4-11-8

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Voldsomt imponerende sist
Vi fant vår andre banker for kvelden i et varmblodsløp i lavt grunnlag i V65-4, og da snakker vi om 4 Frozen Royalty. Vi på Nettavisen har tilgang til ATG`s løpsarkiv, og etter å sett det siste løpet til ham, kan vi ikke gardere i kveld. Der vant han på 16.4 over 2660 meter, og hvilket løp han gikk.

Bjørn Goop sendte ham i angrep fra køen 1200 igjen, og 900 igjen satt han i tet. Siden forlot han de øvrige konkurrentene til en totalt overlegen seier (vant med 50-60 meter), og vi synes hesten så nærmest ukjørt ut. Det var første starten etter litt pause, og han er da trolig forbedret til kvelden dyst.

Vår rangering V65-4: A: 4 B: 1-10-9-5 C: 3-11-12-2-7-6

V65-2, 2640 meter voltestart
Et stayerløp for varmblodshester med hester fordelt over tre distanser venter oss i V65-2, og løpet teller kun ni deltagere. Storfavoritt blir 7 Relight My Fire, men vi finner det litt vanskelig å stole på favoritten. Han vant et langløp på 17.3 i den nest siste starten, men sist ble det galopp.

Det var trolig seieren som gikk fløyten på galoppen sist, men all den tid han var svært nære galoppen også nest sist, velger vi å gardere. En svært positiv innsats til seier på 17.0 full vei leverte 3 L.J.`s Dreamcatcher i årsdebuten, og han er neppe noe dårligere til i kveld, med løp i kroppen etter pause.

Vi har litt vondt for å plassere 4 Il Pizzailo (usikre på hvor god denne er), men når han står på strek, med Vidar Hop i sulkyen, må han trolig vurderes tidlig. Vi tror heller ikke 5 Chanto Revenue (fordel av distansen, og Solberg opp igjen) eller 8 Barrack (høyt toppnivå, men uviss form), er sjanseløse.

Vår rangering V65-2: A: 7 B: 3-4-8-5 C: 1-2-6-10

V65-3, 2100 meter autostart
I den tredje avdelingen skal landets beste varmblodshopper i aksjon, og selv om løpet kun teller åtte deltagere, er det blitt en sportslig perle. Storfavoritt blir 2 My Happiness E.P., men all den tid hoppa trengte et par løp i kroppen, før hun fant formen i fjor, velger vi å gardere henne i årsdebuten.

Det er dog ingen tvil om at Credit Winner-datteren er best på kapasitet, men det er enten himmel eller helv....med disse hestene til trener Bo Westergård. Hun gikk solide 11.1 full vei som fjerde i et løp i Frankrike i den nest siste starten, og i den siste starten på Charlottenlund vant hun på 13.1 full vei.

Mulig det er en banker, men vi garderer. En litt intetsigende innsats til seier på enkle 16.8 full vei, leverte 3 Juniata Hanover i debuten her til lands, men 3-årshoppa som gikk 10.7 som best i fjor, lignet en racermodell. Det er full form på både 4 Fleetfoot Hanover og 5 Bold And Fresh, og begge krysses. 

Vår rangering V65-3: A: 2 B: 3-5-4 C: 1-8-6-7

V65-5, 2100 meter autostart
Et flott kaldblodsløp har vi å se frem til i V65-5, og vi synes løpet inneholder veldig mange vinnerkandidater. Vi setter vi 5 H.G. Imar fremst, men vi synes ikke det lyser toppform av ham. Han mangler den helt rette spensten i steget, og vi synes han gikk på det jevne til fjerde på 26.0 full vei sist.

Han sitter dog normalt tidlig i tet i kveld, og da skal han normalt kjempe om seieren. Garderinger er dog påkrevd (ga seg for lett i fra tet i et par løp på Bjerke i februar), og 6 Brødsjø Odin skal være tidlig aktuell. Han har vunnet tre av de fem siste startene, og sist ble det en lett seier på 26.8 på en sprint.

Det kan dog fort bli "dødens" på ham i kveld, og siden det også er opp en liten klasse for hans del, garderer vi bredt på vårt største spilleforslag. Det må tempo til på løpet for at 12 Nordby Ask skal rekke frem, men det kan det fort bli. Han fikk sølv på 27.2 over 2600 meter sist, og viste da fin form.

En rekke gode løp i Sverige i år har 4 Lome Hero gått (bl.a. sølv på fine 26.0 full vei nest sist), og han står fint til i kveld. Kjetil Djøseland tar neppe den lange turen i fra Stavanger uten litt ambisjoner med 3 Kleppe Slauren, mens verken 10 Myhreng Eldi eller 11 Moe Hrym er helt uten vinnersjanser.

Vår rangering V65-5: A: 5 B: 6-12-4-3-10-11 C: 9-2-1-7-8

V65-6, 2100 meter autostart
Et mildt sagt vanskelig varmblodsløp i relativt høyt grunnlag har vi å vurdere i V65-finalen, og vi helgarderer likegodt på våre to største spilleforslag. Vi har nesten like god tro på andrevalget som sistevalget i spillet på ranken hos Norsk Rikstoto, og det sier sitt om hvor vrient dette er.

Sistevalg i skrivende stund (kl. 10.30) på ranken hos Norsk Rikstoto er nemlig 7 Kilkenny, og det må være steingalt. 6-åringen til Hans Chr. Holm satt bom fast som helpigg med draskylapper og ørepropper spart sist (fikk ikke premie på 13.3 på en sprint) etter litt pause, og han så lysende ut.

Kapasiteten er udiskutabel, og kveldens DD-drag er nevnt. En positiv innsats til seier på 15.8 full vei leverte 2 French Prestige sist, og han må regnes tidlig. Vi er usikre på om 4 Herecomesthesun når teten, men gjør han det, er han stekhet. For tøft ute sist, men før det vant et sprintløp på 13.2

Det ble feil for 6 Tristar Merci sist, men han vant to løp på rappen forut for den starten (tidlig aktuell hvis han kommer inn i matchen fra et dårlig spor). 11 Nozler vant på 14.0 full vei sist (aktuell med en tilsvarende innsats i kveld), mens 10 Tyko Marje varslet form sist (tredje på 12.6 på en sprint).

Vår rangering V65-6: A: 7 B: 2-4-6-11-10 C: 12-8-1-3-9-5