Goop tre dager på rad

Claudia B.R. og Björn Goop innfridde som Nettavisens V65-banker på Bjerke onsdag.
Claudia B.R. og Björn Goop innfridde som Nettavisens V65-banker på Bjerke onsdag.

Björn Goop har vært bankerkusk på Nettavisen både onsdag og torsdag og også fredag blir han bankerkusk under V64-løpene på Bergsåker.

Sportspills meny fredag:
V65/V4 Solvalla: Kihlström/Hultmann i hovedrollen
V65 Biri: Jackpot med Kolle
V75 Drammen: To bankere i jakten på 37 mill
Oddstips : Valencia har noe på gang
Dagens langskudd: Smell for Dortmund

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Børje Andersson

Fredagens travmeny består av ettermiddagstrav fra Solvalla som byr på både V65 og V4. Til kvelden er det V65 fra Biri og V64 fra Børje Andersson hjemmebane Bergsåker. Det ble ikke uventet en svært så favorittpreget V65-omgang på Bergen travpark torsdag kveld og således ingen utbetaling for fem rette. Det innebærer 388 232 kroner ekstra i sekserpotten på Biri fredag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Bergsåker er arrangør av fredagskveldens V64-omgang fra Sverige og sportslig er det en flott omgang som venter. Både Björn Goop og Ørjan Kihlström tar turen nordover til Sunsdvall i kveld, mens Sveriges ledende travtrener Robert Bergh sender ut en rekke hester på hjemmebanen.

Og det er nettopp en Robert Bergh-trent hest som blir Nettavisens V64-banker i kveld, men siden Bergh selv har valgt en annen hest i det løpet, er det Björn Goop som skal kuske vår V64-banker. Glem ikke at Robert Bergh svært ofte velger vekk stallens beste vinnersjanse i løp han har flere stallhester til start.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Vurderinger av Børje Andersson:

Spiken
3 Lingbo Helen og Björn Goop (V64-5/DD-1) fungerade fint på ny balans senast och höjde sig ytterligare från en tidigare hög nivå. Från sitt fina utgångsläge har hon toppchans igen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Luringen
3 Tangen Haap (V64-4) möter rutinerat motstånd, men är bra själv också. Det skulle vara intressant att se hur långt han räcker om han sköter sig och för första gången blir trött i ett lopp. Vi tror att det räcker för en väldigt fin placering.