Goop vinner mest

Bjørn Goop er på vei mot et nytt landschampionat i Sverige.
Bjørn Goop er på vei mot et nytt landschampionat i Sverige. Foto: Foto Hesteguiden.com

Bjørn Goop har blitt presset av Ulf Ohlsson i kampen om det svenske kuskechampionatet i år. Nå er kampen over. Goop kusker vår V64-banker fredag.

Sportspills meny fredag/lørdag:
V75 Drammen lørdag: Herlig omgang med to bankere
V5 Drammen lørdag: Silje får ikke være med i V75
V65/V4 Solvalla: Ny fest i formiddag?
Oddstips 1: Fulham med best snitt
Oddstips 2: Må tenke på Champions League
Dagens langskudd: Fiorentina kan ryste Juventus

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Mats Persson.

Vi har en strålende travhelg foran oss, der det store høydepunktet naturligvis er lørdagens V75-omgang på Drammen travbane.

Fredag er det V65/V4 fra Solvalla på ettermiddagen, og all den tid Øvrevoll har avsluttet sin sesong for vinteren, er det ikke galopp senere på ettermiddagen. Til kvelden er det jackpotomgang i V65-spillet fra Jarlsberg som gjelder her hjemme, mens V64-løpene fra Sverige kommer fra Romme. På Jarlsberg venter 445.654 kroner ekstra i sekserpotten ettersom det ikke ble utbetaling for fem rette.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det har foregått en durabelig kamp mellom Bjørn Goop og Ulf Ohlsson de siste månedene om det svenske kuskechampionatet. For noen uker siden var Ohlsson helt opp i ryggen på Goop, men de siste ukene har Goop igjen dradd i fra og per 4.12 har Goop fjorten seire til gode på Ohlsson. Begge kuskene er på plass til fredageskvelden V64-omgang i Romme, og Nettavisens Mats Persson velger seg Goop som banker med en hest, med en hest som i morgentimene fredag ikke er favoritt.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Spiken
7 Tivoli (V64-3) har stigande form efter ett tävlingsuppehåll. Nu har han ett lite utsatt läge, men det brukar Björn Goop lösa bra och vi tror att han är starkast till slut.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Luringen
4 Blås Undan
(V64-4) har mycket galopper i resultatraden, men vann senaste felfria lopp och både läget och distansen ser lovande ut den här gången. Det kan bli långt fram för hästarna 20 meter bakom om Blås Undan håller sig på benen.