Gratispenger i Bergen

Foto: Hesteguiden.com

454 170 kroner ekstra ligger i sekserpotten torsdag kveld, når Bergen travpark byr på en herlig V65-runde.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

I det august går mot slutten, er vi på vei inn i en herlig travhelg. Lørdag byr Klosterskogen på en glitrende V75-meny der det garantert ligger store penger i luften og søndag er det stor Derbyfest på Jägersro der det også kjøres ekstra V75. Men allerede torsdag er det nok av utfordringer for spillerne og det hele starter med V4 fra Hagmyren og etterfølges av lunsj-V5 fra undertegnedes favorittbane Leangen. Til kvelden er det jackpotomgang i V65-spillet fra min hjemmebane Bergen Travpark og all den tid Øvrevoll har løpsfri denne torsdagen, kan vi nordmenn også spille V64 til Åby travbane i Gøteborg.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bergen travpark
V65 kl. 18.30
V5 kl 19.41
DD kl. 20.03

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Mandag serverte jeg dere tredjevalget 3 Gigant Invalley (ble spilt opp til andrevalg etterhvert) som en praktfull lunsjbanker på Jarlsberg, og da var det fryktelig surt å ryke på Defi Butterfly på åtte hester i V5-3 på vårt største spilleforslag på Eksperten. Hele kassa på 607 000 kroner gikk, men det er bare å ta nye tak. På Bergen travpark sist torsdag, sist stormvarslet jeg for at storfavoritten Super Brown var i fare og fikk rett i det. At en søvnig og defensiv Kenneth Handeland ikke var våken fra start med min banker Grand Tealight får vi dessverre gjort lite med. Det er altså jackpot i V65-spillet på Bergen travpark i kveld og hele 454 170 kroner ekstra i sekserpotten.

Tengsareid sjeldent stor optimist
Som sist torsdag er Åsbjørn Tengsareid kusken spillerne klamrer seg til og 6 Neslands Loke blir jackpotomgangens største favoritt i V65-4. Undertegnede søker alltid å "spille" vekk overspilte storfavoritter, når det er håp om å få dem vekk, slik tilfelle var med Super brown sist torsdag. Men Neslands Loke kan jeg ikke gardere.

- Jeg har aldri kjent hesten så fin, var Åsbjørn Tengsareids kommentar til undertegnede tirsdag kvelg og da tenkte Tengsareid på løpet Neslands Loke gikk etter galoppen sist på Sørlandet. Kun seks hester stiller til start i V65-4 og dermed får Neslands Loke mye gratis fra sitt 40 meter tillegg. Det er sjelden jeg hører Tengsareid være slik optimist, og all den tid det er snaue halvmillionen ekstra i sekserpotten i kveld, er det ingen fare å støtte seg til en storfavoritt som banker.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Tengs og Rypa
Åsbjørn Tengsareid er en solid kusk og vi synes det er svært spennende når han setter seg opp bak fartsfylte 7 Fjellrypa i V65-2. Fireårshoppa er klart bedre enn raden og møter ikke avskrekkende motstand i kveld. Spor sju bak startbilen på sprint er sjanseartet, men vi innbiller oss at hoppa løser bra bak bilen. Spillernes femtevalg skal med på alle bonger i kveld.

Så ble den atter glemt av spillerne
I V65-6 må vi varsle litt for variable 6 Super Chili. Fireårshoppa er ikke lett å bli klok på, men gjør sine klart beste løp fra tet. Surnet fra dødens sist, men var solid fjerde tredje sist på Jarlsberg og fjerde sist stormet hoppa til tet og vant såre enkelt. Er et sjettevalg i spillet rundt kl 12 torsdag og vi har ikke glemt henne i kveld.