Graver etter gull på Sørlandet

Gull Tider blir vår småfrekke V65-banker i søndagens jackpotomgang fra Sørlandet. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com
Gull Tider blir vår småfrekke V65-banker i søndagens jackpotomgang fra Sørlandet. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com

Vi har en strålende JACKPOT V65-omgang i vente fra Sørlandet denne søndagen. Vi klinker til med en herlig banker, og jakter store kroner.

Det var duket for V5-fest fra Drammen lørdag. Alle forslagene våre satt, og vi spilte inn over Kr.100 000,-. På våre minste forslag til Kr.150 så banket vi Deep Sea Dream (V5.4) samt 2.valget Masaya (V5.5) mot en av dagens tyngste favoritter.

Vi hadde også en HERLIG kveld på Bollnæs fredag, og på Ekspertenlagene våre så inneholdt 13 lag 6-riktige. Totalt så spilte vi inn Kr.78 000 til de som var inne og kjøpte seg en andel. Fra Sverige på søndag er det JACKPOT i V64-spillet med hele Kr.1 208 486 ekstra i potten, og vi anbefaler deg på det varmeste å prøve en av våre Ekspertenbonger til Örebro. Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Så over til Sørlandet som det skal dreie seg om her. Også på Sørlandet er det JACKPOT med ekstra kroner i potten. Kr.411.856 ekstra ligger det ekstra i V65-potten denne søndagskvelden. Bankeren som vi knaller til med er Gull Tider. Den har trent som en vinner, og nå virker det til å løsne for den. Vi byr ellers på et par smelldype objekter, og dette er rett og slett en omgang som vi gleder oss mye til.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Sørlandet :

V65 : kl. 18.00

V5 : kl.19.00

DD : kl.19.20

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Vi skal til lukene med følgende objekter…

V65-1 : 7 Gull Tider – Lett eller vrient? Vi tror fakta at innledningen kan løses veldig billig denne søndagen, og vi tror hardt på Gull Tider. Den viste fremgang etter pause nest sist, og da feiler den i fra seg en tid på ca 28,0/2180m oppunder mål. Nå sist så hadde Tom Erik Solberg justert på utstyret, og i stedet for et åpent hodelag så hadde han satt på et stengt hodelag. Dette medførte en klart mer fokusert hest, den var ikke i nærheten av galoppen, og vi har faktisk 24,8 s 1000m på klokken på et bra sett. Travet altså 27,7/2120mv, og den oppførte seg for første gang på lenge. En utstyrsendring kan altså ha slått veldig positivt ut her, og fortsetter den der som den slapp sist, ja, da taper den aldre innledningsløpet. Topp mulighet, og denne tror vi mye på.

V65-2 : 1 Broken Tail – Dette er et småskummelt løp. Thai Festival som blir TUNGT betrodd har vist en slett moral, så får vi se hvordan den kjemper på søndag. Den vi plasserer først blir helt sikkert ikke mye spilt, men et finere løp enn dette kan ikke Broken Tail få. På Jarlsberg nå sist så ble det feil for den, og den hadde ikke marginene med seg da. Er den i nærheten av det som den viste fjerde sist, ja, da duger den så det holder i disse enkle omgivelsene. Fullfører da skikkelig fint bak to gode hester som Reveleer/Delamain, og slike hester finnes ikke i dette feltet. Må passes denne søndagen, og vi roper et varsko.

V65.3 : 8 Bertani B. – Kom ut etter pause nå sist, og den gjør et helt OK løp. Den trengte den blåseren i kroppen. Etter dette løpet så har den trent fantastisk bra, og i et jobb for ca en uke siden så knuste den Ringo Playmate i et jobb. Nevnte Ringo Playmate ble tredje på en 14 tid/2100m tidligere i denne uken. Svært interessant info er altså snappet opp, og det på en hest som garantert ikke blir mye spilt. I et ikke så altfor tøft felt så går vi for et sjokk, og dette er ser vi frem imot. OBS!

V65-4 : 9 Kosak – Radet opp i 2011, og den kammet med seg syv seire på Norske Travbaner da. Har de siste årene gått helt greit, men den har ikke hatt samme gnisten som i 2011. Nå er hesten solgt, den har skiftet trener, og den kommer ut med kruttsterke rapporter i kroppen sin. Har altså vært ute i et rutineløp før dette løpet hvor den har gått 25,8/2100m, og da leverte den et oppløp i 16 fart. Ja, du leste riktig. Mjølnerød er lyrisk til sin traver, og tar derfor den lange turen til Sørlandet denne søndagen. Prøves direkte, neste gang kan den nemlig være «oppbrukt»…

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V65-5 : 1 Thai Investment – Er i bunn og grunn en topphest, og den gjør en spennende start i ny regi denne søndagen. Vi snakker her om en hest som ble fjerde i Norsk Travkriterium, og sjette i Norsk Derby. Den har avslørt ved flere anledninger STOR kapasitet, men den så også rett som det var ikke helt bra ut aksjonsmessig. Har Geir Kihle fått denne tilbake i full skikk så kan det fort dreie seg om tet og slutt på søndag. Treningsrapportene er veldig fine, og den har jogget 16/2100m i jobb. OBS! 8 Taran – Kom ut etter en lengre pause nå sist, og den var blitt operert i knær i denne pausen. Wiig fant rygg leder til sin traver, og der ble den sittende bom fast med krefter igjen på tanken. Vi synes at aksjonen på den så betydelig bedre ut enn tidligere, og da skal man tenke på at banen denne dagen var knallhard. Akkurat det har aldri vært et pluss for denne. Hadde slått Hitchcock uten galopp fjerde sist, og den duger i massevis her om den henger i sammen like fint som sist. OBS!

V65-6 : 11 Rocky Dun Dee – Har virket MYE forbedret etter at den ble kastrert for en tid tilbake. Var god etter pause nest sist, og da ble den i tillegg sjenert i den siste svingen. Nå sist så gikk den helt rått mellom to galopper (Plundret litt på svingene), og vi har 12,3 s 500m på klokken med krefter igjen. Innsatsene var lysende god! Nå kommer den ut på en distanse som normalt sett er et pluss for den, og dette er i våre øyne et HETT objekt i det som er en jevn finale. MÅ BARE PRØVES PÅ SØNDAG!