Greve utfordrer til duell

Magnus Jakobsson kjører årsdebuterende Greve E. på Romme i formiddag. Foto: hesteguiden.com.
Magnus Jakobsson kjører årsdebuterende Greve E. på Romme i formiddag. Foto: hesteguiden.com.

Det er flotte løp på Romme i formiddag. Særlig gleder vi oss til duellen mellom My Ovi og Greve E..

En ny uke er i gang, og denne uken kommer for alvor til å stå i den nordiske forbrødringens tegn. I tillegg til spill til Sverige hver ukedag og søndag er Momarken arrangør for Unionstravet kommende lørdag. I dag innleder Romme med lunsjtrav, mens vi gleder oss til oppgjøret mellom Shaq Is Back og Mr Picolit på Axevalla i kveld. På norsk side av grensen er det Drammen som er arrangør for kveldstravet.

Mer fra sportspill.no:
Langoddsen: Formløs motstand for Lens

Våren er for alvor i emning og med den kommer det ut gode hester. En hest i den kategorien er definitivt 10 Greve E. (V4-3/DD-2). Hesten innledet karrieren nølende, men sprang ut i full blomst i fjor som 5-åring da han vant 5 løp på 19 starter og tjente storfine 408 500 svenske kroner. Ytterligere 10 trippelplasseringer ble det også på hesten, som i følge sin trener ser fin ut foran årsdebuten. 

Klikk her for å se alle Nettavisens andelslag på Eksperten.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av forslagene i boksen under.


Der trenger han å være nær toppformen for å hamle opp med ett år yngre 6 My Ovi. Hesten er matchet i steintøff V75-konkurranse, og har havnet helt feil til i de seneste løpene. Nå er selskapet - med unntak av Greve E. - langt mer overkommelig, og kusk og trener Leif Witasp varsler et offensivt opplegg.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av forslagene i boksen under.


Mange fine hester er på farten i V4-2/DD-1. 1 Prince di Poggio blir muligens favoritt, men det skal mye til at han forsvarer sporet. 5 T.X. All In som er ute etter teten, 6 Persos Smokie og 3 Rolf East er alle hester godt over gjennomsnittet.  


Det er grunn til å merke seg at det også er V5-spill til Romme i formiddag. En meget fin 4-åring er på farten allerede i V5A-1, nemlig 10 Zirkon Hoss. Hesten er ubeseiret etter to starter og har imponert i begge sine starter så langt.