Gå til sidens hovedinnhold

Grønt lys fra Hamre i V5-lunsjen på Jarlsberg

Frode Hamre melder grønt lys på norgesdebuterende Cool Trix i V5-5 i tirsdagens V5-lunsj på Jarlsberg.

En ny strålende trav-og galoppuke er vel i gang med en rekke jackpotomganger i vente. Kommende lørdag er det Gulljackpot i V75 på Leangen, blant annet med Josef Kleins æresløp som et av flere sportslige høydepunkt. Tirsdag er det det Supertirsdag på Bjerke med 1 mill ekstra i sjuerpotten. Fredag er det stor V65-jackpot til lunsj i Boden med hele 917 639 SEK ekstra i sekserpotten. Søndag er det jackpot i V64 fra Jägersro galoppbane med 362 425 SEK ekstra i sekserpotten og søndag er det også duket for gedigen V75-omgang fra Solvalla med blant annet UET-kvalifiseringer for fireåringer.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder tirsdagen så har den sitt soleklare spillemessige og sportslige høydepunkt på V75-omgangen på Bjerke i kveld, der det altså er en million ekstra i sjuerpotten. Før den tid skal vi både gjennom V5-lunsj på Jarlsberg og V4-lunsj fra Rättvik.

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om dagens V5-lunsj på Jarlsberg. Det er såkalt fransk lunsj med ekstra store pooler i vinner og plass, mens det er internasjonalt spill til V5-omgangen. Denne har spillestopp kl 11.35. Frode Hamre presenterer en ny USA-født treåring i V5-5 og 4 Cool Trix ligner en klink vinner.

Grønt lys fra Hamre
Treårige Cool Trix har startet en gang i USA, det var 4. juni. Landet på 11.5 da med oppløpsgalopp og hadde nok havnet på 10-tallet uten den galoppen. V5-5 er utskrevet med grunnlag under 12 000 kr og Frode Hamre gir tilnærmet grønt lys i norgesdebuten. 4 Cool Trix blir min soleklare V5-banker og bankerspilles også i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bra sjanse for Kvikk Blesen
I V5-1 har 5 Kvikk Blesen en fin oppgave på papiret. Han kunne ikke svare ut gode Gylden Joker og Alm Kevin mot mål sist på Bjerke, men tok en enkel seier på Momarken nest sist. Har vist solid form over lang tid og blir et ganske klart førstevalg for meg i V5-1 som ellers er blitt ett flott spilleløp.

Kan ta årets første i dag
5 Fantasio De Cuy blir nok spillefavoritt i V5-2 og Erik Skaugs tøffe franskmann har naturligvis god vinnersjanse. Mitt drag i løpet heter uansett 6 C.C. Eastside. Mikkelborg-traveren avsluttet strålende sist og er kvikk i vei. Gjestekusk Hans Christian Holm kan sende hesten inn til årets første seier i dag.

Blir storfavoritt, men.....
Spillerne har stor tiltro til 3 Only Be Kind To Me i V5-3. Fireårshoppa til Hans Petter Arnesen var en hit tidlig i treårssesongen, men har ikke helt klart å følge opp. Frakjørt fra lederryggen i Hoppederby-kvalifiseringen, men var ifølge rapportene syk da. Skal trolig prøves i tet i dag, men med uviss form synes jeg hoppa blir for tungt betrodd i V5-3 og jeg garderer bredt.

Mer fra HC og Mikkelborg
Olav Mikkelborg har pådratt seg ryggproblemer og meldt avbud til dagens V5-løp på Jarlsberg og kveldens V75-løp på Bjerke. I hans sted er det Hans Christian Holm som får sjansen bak Mikkelborgs stallhester på Jarlsberg. 9 Wishmaster avsluttet som en vind til fjerde sist på Jarlsberg og det var hestens første start på tre måneder. Har en fin oppgave foran seg i V5-4/DD-1 i dag og blir mitt frekke førstevalg.