*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Grønt lys fra Holmestrand

Foto: Hesteguiden.com

Vi tok en telefon til Holmestrand tirsdag ettermiddag og fikk grønt lys på vår V65-banker på Bjerke onsdag. Sjekk våre jackpottips.

Bjerke travbane arrangerer en meget spennende jackpotomgang i V65-spillet denne onsdagen, der det ligger drøye 1,4 millioner kroner ekstra i sekserpotten ettersom det ikke ble utbetaling på fem rette sist onsdag. Spillerne kommer til å sende Frode Hamres seiersmaskin 11 Ultimate Lindy avgårde i V65-1 som den aller største favoritten, vi finner vår hovedbanker i V65-4.

Klikk her for å se våre V65-tips til Bjerke

Det handler om 3 Atom Flisa som gjør en meget spennende start etter lang pause. Hoppa som kommer ut etter nesten ett års pause, har havnet i trening hos meget dyktige Jan Kristian Waaler i Holmestrand. Waaler er mest kjent som Norges kanskje dyktigste travtrener på varmblodsungdommer, men en og annen kaldblodshest dukker opp i hans trening fra tid til annen. Atom Flisa har vunnet fire av de tolv løpene hun har gått i en sparsomt startet karriere. Vi tok en telefon til Waaler tirsdag ettermiddag og etter å ha pratet med ham var vi aldri i tvil om bankerspillet.

- Hoppa kan helt sikkert gå ned mot 28.0 på distansen og skal laddes fra start, sa Waaler. Hun trener strålende og skal ha svært mye å hente dersom vi klarer å holde henne frisk, mener Waaler. Med slike meldinger fra Jan Kristian, ligner det grønt lys onsdag og hoppa blir vår hovedbanker denne jackpotonsdagen og vi bruker også Atom Flisa banker i V5-spillet. I morgentimene onsdag er hoppa kun et andrevalg i spillet og det gjør ikke bankerspillet mindre spennende.
Rangering V65-4/V5-1: A: 3 B: 1-4 C: 8-11-6-15-5-10-9-12-13-2-14-7

Klikk her for å se våre V65-tips til Bjerke

V65-1 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Frode Hamre sender altså ut seiersmaskinen 11 Ultimate Lindy i den første avdelingen og amerikaneren har gjort alt rett i Norge. Fire starter har gitt fire seire og hesten har overbevist hver gang. Med økende grunnlag skjerpes naturligvis også motstanden, og ellevtespor på en sprint på en rask Bjerkebane kan være en risiko. Vi bankerspiller på de minste forslagene uansett.

2 Ashleigh's Legacy er trolig hesten som kan utfordre. Dersom dansken tramper rett fra start, har han vist at han er kapabel. Han får neppe tet (Olav Mikkelborg ladder nok igjen med 4 King Volo), men hadde vi vært sikre på at dansken hadde fått tet hadde vi nok betalt for denne også på de minste kupongene. 12 Oslo Kronos var overlegen i et billig lunsjløp sist, men sjanseløs mot Ultimate Lindy 18. januar. 10 French Open er ikke helt sjanseløs dersom det skulle bli hardkjør hele veien.
Rangering V65-1: A: 11 B: 2-12 C: 10-6-3-4-1-8-9 D: 7-5

V65-2 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
To flotte fireåringer tar opp kampen mot mer garvede konkurrenter i den andre avdelingen. Vi setter 3 Smedviktor først. Torbjørn Smedsruds fra Fåberg i Gudbrandsdalen har en flott traver her og etter en svært middels innsats nest sist, var det klar bedring igjen sist. Kunne aldri hente tettravende Bottem Faks, men avsluttet bunnsolid til sølv etter drøye spor i den siste svingen. Fra et flott startspor kan årets første viktoria være innen rekkevidde her.

9 Kile Sjefen innfridde som vår lunsjbanker på Bjerke i sin nest siste start. Sist på Klosterskogen holdt hesten flott fra dødens, men var sjanseløs til å utforde vinneren Spik Elden som satt i tet (den samme Spik Elden som satt fast med vinnerkrefter i V75 lørdag). Her kommer Kile Sjefen til å få et smygløp. Passes tidlig. 1 Lex Lodney fikk med seg over 165 000 kroner i sin debutsesong som treåring. Litt uviss form etter pause, men startsporet er strålende.

11 Bottem Faks ble etterhvert et mega stallskrik på Biri i sin siste start og vant meget lett etter å ha overtatt teten på et tidlig tidspunkt. Nå er det bakspor og skjerpet motstand. 8 Gingvar spurtet friskt i kulissene sist og hadde flott fart over mål sist. Nå setter Gunnar Austevoll seg opp, må på bongen. Full vei for 6 Hjortejegern er ikke noe pluss, og hesten var heller ikke på topp sist. Nja.
Rangering V65-2: A: 3 B: 9-1-11-8 C: 6-7-12-2-10-5

Annonse: Øivind Grøstad har hatt fantastiske tips til Bjerke i år. Onsdag lanserer han et sjokkdrag i V65-2

V65-3 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Den tredje avdelingen har blitt et riktig fint spilleløp for fireårige norskfødte varmblodshester. Til tross for tolvtespor setter vi 12 Lucky Lane først. Den Trond Anderssen-trente Lindy Lane-sønnen avsluttet meget friskt til fjerde i Widding-løpet nest sist og gjorde en ny flott avslutning til andre sist på Bjerke. Er under rivende utvikling og onsdag tror vi Lars Anvar Kolle kommer til å være mer offensiv.

2 Tobrosboy Augustinu har skuffet fra tet to ganger på rappen. Sviktet med galopp i teten ut av den siste svingen som vår V75-banker nest sist (hadde nok tapt uansett) og svek påny med galopp ut av den siste svingen sist. Nå varsles det ryggløp, på kapasitet tror vi Gate Open-sønnen er best. 7 K.L.M. Budweiser holder strålende form, selv om det ble galopp sist. Fra spor sju må det klaffe ned startsiden, men feilfritt skal han være med i kampen om seieren. 9 F.P. Asset gjorde muligens karrierebeste sist med seier til tross for dødens. Har en nydelig rygg her på startraske Tobrosboy Augustinu og må nesten tas på alvor her også. 8 Hot Gun har vunnet tre strake seire på Biri i svært billige omgivelser. Vi har ikke noe spesielt tro på at den fjerde kommer her.

6 Absolutely Pellini har to strake og selv om motstanden er vesentlig skjerpet her, tror vi det er mer å gå på. 10 Saevous var overbevisende i seiersløpet sist, møter nå en helt annen verden av motstand. Ikke helt sjanseløs, det var veldig fin stil på hesten sist. 1 Prince Moonlight Fun gjorde noen ålreite innsatser som treåring, men heller ikke mer. Fra sitt nydelige førstespor, er hesten en minioutsider her.
Rangering V65-3: A: 12 B: 2-7-9 C: 6-8-10-1-4-5-3 D: 11

V65-5/V5-2 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Svein Olav Ruud har en riktig fin traver i 6 Tuxi Titan og hesten var strålende i seiersløpet sist til tross for et tøft løp. Når Tuxi Titan er på sitt beste, så tåler han å gjøre jobben selv og motstanden er ikke noe skarpere denne onsdagen. Fin vinnersjanse.

8 Osingen innfridde som folkebanker i V75 i Bergen i sin siste start. Det var fra tet på sprint. Nå er det åttendespor, full vei og skjerpet motstand. Her blir det ikke noe walkover. Vi nøyer oss med andrevalget. 4 Tonar piler trolig til tet, men holder usikker form om dagen. Trolig vil Kristian Malmin satse på ryggløp. Tredjevalget. 12 Raggmunken må nok gå den tunge veien, men knakk Osingen derfra i sin nest siste start. Aktuell feilfri. 5 Våler Best ble prøvd i tet sist, ikke uventet ga hesten seg derfra. Nå blir det ryggløp. 1 Ovedølen og 11 Kjeltringen mangler fortsatt noe på toppformen, men kan som kjent mye begge to.
Rangering V65-5/V5-2: A: 6 B: 8-4-12 C: 5-1-11-2-9-7 D: 10-3

Klikk her for å se våre Dagens dobbel-tips til Bjerke

V65-6/V5-3 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Det ligger an til fartsfest i V65-finalen. Været er strålende i hovedstaden (trolig rundt ti-tolv plussgrader når dette feltet slippes avgårde) og Bjerkebanen garantert lynrask. Når flere kusker melder full pepper fra start i dette løpet, åpner det seg opp og vi velger faktisk å sette 12 Trinitro først til tross for et meget begredelig startspor. Ungheststjernen til Morten M. Ottersen/Ola Vindegg har kommet strålende tilbake etter skade og levert to topprestasjoner nå. Med forventet høyt tempo, kan Trinitro spurte ned alle.

4 Riccione Ås hadde vært førstevalget vårt dersom ikke Malmin hadde varslet kjøring for tet. Vi er helt sikre på at Riccione Ås er best med ryggløp, men formen er uansett bra. 3 Lincoln Frontline jager også teten. Satt i den posisjonen på Biri i sin siste start, men skuffet en smule den dagen ved ikke å vinne. Outsider her. 1 Buddy (må bli fint løp fra dette sporet), 8 Highfive Kemp (enklere motstand enn vanlig), 9 Image Crown (får et smørløp herfra) og 11 Shining Lantern (solide løp hjemme i Bergen) er alle skumle dersom det løser seg underveis i en spillemessig strålende V65-finale.
Rangering V65-6/V5-3: A: 12 B: 4-3-9-11 C: 1-8-10-5-7-6 D: 2

V5-4 - Varmblodshester. 2140 meter voltestart.
Mer eller mindre ustartede hester på farten i den fjerde V5-avdelingen og da er det ikke lett å være spiller. Vi setter toppstammede 6 Zandras Rebell først. Søstera til Tinita Love debuterer i løpsbanen i en alder av fem år, etter et litt intetsigende prøveløp. I et uoversiktlig løp får hun vinnertipset. 7 Hot Vacatioon H. har vist veldig fin fart mellom galoppene og feilfritt må det være en bra vinnersjanse. 1 Tooting Jeppas står fint til og profiterer på det. Bak disse er det naturlig nok svært åpent.
Rangering V5-4: A: 6 B: 7-1-2 C: 8-12-9-10-4-5-8-11

Klikk her for å se våre V5-tips til Bjerke

V5-5 - Varmblodshester. 2140 meter voltestart.
Monteløp med tretten deltagere over tre distanser avsluttet kveldens V5-veddemål på Bjerke. Kapasitetshesten 1 Key To Cash debuterer i monte, og får meget dyktige Siv Emilie Løvvold som rytter. Det kan være så enkelt som tet fra start til mål, men Key To Cash har galoppert fryktelig mye i travløp. Monte kan passe godt.

12 K.N. Wind var veldig god vinner i monte tredje sist, men har ikke lykkes i to påfølgende travløp. Skal duge her. 3 Whatson Line utstyres med Line Gundersen i sin montedebut. Til tross for litt usikker form setter vi Stenberg-traveren tidlig på. 13 Væsterbro Maestro var positiv fra lederryggen sist i et travløp på Biri. Nå er det montedebut sammen med meget flinke Liv Pedersen. Aktuell direkte.
Rangering V5-5: A: 1 B: 12-3-13 C: 10-6-2-8-9-4-11-5-7

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.