*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Grønt lys fra Ohlsson

Ulf Ohlsson (her bak Loy Lavec) Foto: hesteguiden.com

Ulf Ohlsson velger bort sit førstevalg og gir grønt lys for Nettavisens V65-banker på Solvalla fredag ettermiddag.

27.06.14 13:02

Sportspills meny fredag:
V64 Bergsåker: Millionjackpot med Børje
Nettavisen i Sverige: Les mer om Børje Andersson
Oddstips 1: Odd skal til cupfinalen
Oddstips 2: Sarpsborg får tilbake angrepsessene

Tipsene til V65 og V4-løpene på Solvalla er utarbeidet av Kurt Leirvåg og Nettavisens internasjonale travekspert Carsten Rabjerg.

Det har vært en eventyrlig uke for Nettavisens trav- og galopptips. Sist søndag så prikket Rolf Lerum to V5-spill på Eksperten på Sørlandet (som hver ga drøye 67 000 kroner i utbetaling).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBEDTirsdag kveld ( 23.juni) var han på farten igjen under V65-løpene på Momarken. Systemspillet (fire andeler a kr 1000) suste inn med deilige 95 835 kroner tilbake. I tillegg ble det en hel bråte femmere på diverse andre andelslag og totalt over 150 000 kroner innspilt. På Nettavisen ble det fire femmere (a kr 622) på hans mellomste V65-forslag (innl.pris kr 400) og pene 2 488 kroner tilbake.

Torsdag kveld sa det aldeles pang under V65-løpene på Øvrevoll. Nettavisens fremragende galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen har levert strålend tips i lang tid, men torsdag "toppet" de. Tre systemspill suste inn med seks rette og drøye 83 000 kroner tilbake på hvert av dem. I tillegg ble det femmere på alle øvrige spilleforslag og ca 300 000 kroner innspilt.


Det betyr at Nettavisen har spilt inn ca 700 000 kroner siden søndag og fredag jakter vi flere gevinster. Fredagens består av ettermiddags-V65/V4 fra Solvalla og ettermiddagsV5 fra Odense. Til kvelden er det millionjackpot i V64-spillet fra Bergsåker og Forus travbane innleder sin trippelhelg med en feiende flott V65-omgang.

Ohlsson i kanonform
Bergsåker-kusken Ulf Ohlsson er i ferd med å gjennomføre sin beste sesong noensinne og står per 26. juni med 160 seire i 2014. Bare i juni har Ohlsson vunnet 30 løp allerede og til fredagens V65-omgang på Solvalla er han igjen meget sentral. Nettavisen var i kontakt med Ohlsson på telefon i formiddagstimene fredag og han var som alltid både svært imøtekommende og informativ. Nettavisen byr på to V65-bankere i dag.

Først ut er den fireårige vallaken 4 Bart M.M. i V65-2. Hesten som eies og trenes av Morten Waage (mannen bak Beanie M.M.) så helt lysende ut i sin siste start. Da kusket Ulf Ohlsson, men han har valgt å kuske Reijo Liljendahl-trente 11 Antonio A.M. i dag.

- Jeg kusker fast for Reijo Liljendahl og derfor har jeg valgt å kuske 11 Antonio A.M. i dag, men slik 4 Bart M.M. kjentes ut sist, så kan ikke jeg hente 20 meter på den idag. Hadde jeg valgt "fritt", hadde jeg uten tvil valgt å kjøre 4 Bart M.M. Bart M.M. blir ikke mer enn et tredjevalg i spillet og selv om favoritten 7 Voulez Vouz er den mulige tethesten, så ble fristelsen for stor og vi bankerspiller 4 Bart M.M. i dag. Den skal kuskes av Bjørn Goop som er inne i en vanvittig seiersstim om dagen.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Beste vinnersjanse
Ulf Ohlsson har flere gode vinnersjanser i ettermiddag og på forhånd var han helt klar på at 3 Marine Brodda i V65-6 var hans beste vinnersjanse.

- Motstanden ser ikke tøff ut på forhånd, og selv om hoppa ikke var helt kjørbar sist på Bergsåker (vant likevel overlegent(, så må jeg tro på klar vinnersjanse med denne. Går hun feilfritt, så skal hun legge dette feltet på rygg, var den klare meldingen fra Ohlsson til Nettavisen fredag. Vi bankerspiller i både V65 og V4.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.