Gå til sidens hovedinnhold

Gry og millionene

Gry Vigdis Bachmann og Gunda skal hjelpe oss i millionjakten i V75-spillet på Forus lørdag.

Sportspill meny lørdag:
Oddstips 1: Fransk dynamitt senker Southampton
Tippetips: Deilig britisk lørdagskupong
Premier League: Siste nytt om skader og karantener

Fotball på TV: Full oversikt over helgens TV-sendte fotballkamper

V75 Forus: Gunda og Gry i millionjakten

Lørdagens V75 går av stabelen på Forus travbane, og i jokerpotten ligger det fortsatt svimlende 28 millioner kroner som en eventuell alenevinner kan ta med seg.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Da har vi en spennende lørdag i vente, og vi klemmer til med to bankere direkte denne lørdagen. Først ute er 1 Thai Armani i Jærløpet for de 3-årige varmblodshestene i V75-1, og etter innsatsen til seier på 15.9 full vei i den siste starten, er det ikke lett å gardere den flotte 3-åringen til Frode Hamre. Deretter skal 6 Gunda og Gry V. Bacmann i aksjon i et hoppeløp for kaldblodshester i V75-2, og vi tror ikke den sterke hoppa til Bachmann har noen som helst konkurranse til slutt.

Forrige lørdag ble det seks rette og en bråte med femmere på en rekke andelslag på Eksperten, og totalt rundt 150 000 kroner innspilt, og vi satser på at vi kan score full pott denne gangen og for fjorten dager siden hentet vi ut ca 400 000 kroner i gevinster under V75-løpene på Leangen.

Sportspill har lagt ut en rekke andelslag på Eksperten til lørdagens spennende V75-omgang på Forus, og der er det noe å finne for enhver lommebok. Der ligger det spill ute i fra 50 kroner andelen og opp til 2000 kroner andelen (på samtlige av undertegnedes systemer vil 6 Gunda i V75-2 bli bankerspillt), og samtlige spill denne lørdagen finner dere ved å klikke på linken under.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Forus
V5 kl. 14.10
V75 kl. 15.00
V4 kl. 16.06
DD kl. 16.48

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Vi spiller gullhøna til Gry
I et stayerløp for de kaldblodige hoppene i grunnlag under 400 000 kroner i V75-2 kommer seiersmaskinen 6 Gunda til start, og vi tror den flotte hoppa til Sørlandsjenta Gry V. Bachmann lager hakkemat av sine medsøstre til slutt. Vi synes nesten 4-årshoppa fungerer best når Gry selv kjører, og vi bankerspiller.

I den siste starten fosset hun rundt konkurrentene til slutt til en overlegen seier på 29.2 full vei, og ved triumfen på 27.7 full vei i den fjerde siste starten på nettopp dagens arena, avsluttet hun i 22-fart i blendende stil for Gry selv. Vi tror dagens lange distanse er midt i blinken for den sterke hoppa, og vi garderer ikke.

Det er kun galopp i mot slik vi ser det, men når Gry selv har kjørt henne, virker hun veldig stødig. Da tror vi det går greit også på lørdag, og Gry kan kjøre på sikkerhet hele veien, når distansen er lang. Vi tror hun bokfører årets åttende triumf på lørdag, og vi synes dette er snakk om omgangens sikreste vinner.

Vår rangering V75-2: A: 6 B: 7-2-1-9-4 C: 5-10-8-3

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Voldsom sist, vinner igjen?
I Jærløpet for de 3-årige varmblodshestene med 60 000 kroner til vinneren i V75-1 blir 1 Thai Armani storfavoritt, og det er det ikke noe å si på, etter den voldsomt imponerende triumfen på sterke 15.9 full vei i den siste starten. Det var langt i fra optimale forhold den dagen (regn og sur vind), og da var tiden sterk.

Vi bankerspilte 3-åringen i debuten for Frode Hamre, men da gikk han kun et løp på det jevne til tredje på 17.1 full vei. Løp i kroppen og litt balanseendringer så ut til å ha gjort underverker til den siste starten, og med en tilsvarende innsats som sist på lørdag, blir slett ikke Thai Tanic-sønnen lett å skubbe seg på.

Vi er slett ikke sikre på at storfavoritten forsvarer sitt innerspor, men det har lett for å åpne seg opp i denne typen løp, ned startsiden og rundt den første svingen. Da satser vi på at det løser seg for Thai Armani, og normalt har ikke den kapable krabaten blitt noe dårligere med et par løp i kroppen etter litt pause i ny regi.

Vår rangering V75-1: A: 1 B: 5-8-3-7-2 C: 9-10-4-6

V75-3, 2550 meter autostart
Et stayerløp for varmblodshester i Bronsedivisjonen støter vi på i V75-3, og vi finner hele seks vinnerkandidater. Det er ned en klasse for både 5 Independent O. og 9 Standup And Fight, og da skal begge regnes tidlig. Begge har gått veldig mange fine løp i høst uten å vinne, men det kan endre seg nå.

Førstnevne gikk et sterkt løp til fjerde på 14.7 full vei bak svært gode Ruth Reerstrup&Co i den nest siste starten, og da er det selvsagt klart billigere i mot ved denne anledningen. Sistnevnte gikk pigg i mål etter sen luke i den nest siste starten (sølv på 17.3 over aktuell distanse), og sist avsluttet han også godt.

Der fikk han fjerde på 17.8 full vei, og i det løpet var gode Golden Feline en vinner. Sporet er perfekt for hans del på lørdag, og vi synes han er lite spilt med 11% av innsatsene på seg. Favoritt blir 11 Mr. Viento, og det er full form på ham. Sporet trekker litt ned, men med litt flyt på veien, kjamper han trolig om seieren.

Han var overlegen ved triumfen på 15.9 over en sprint sist, og han gikk også et sterkt løp nest sist. Det er opp en klasse for 7 It`s All In The Game, men han har voldsom form (vant på 15.1 full vei sist). Forbedret med løp i kroppen etter lang pause er trolig 4 Jacuzzi O., mens 12 C.C. Boy holder uforandret fin form.

Vår rangering V75-3: A: 5-9 B: 11-7-4-12 C: 3-10-8-6-2-1

V75-4, 1600 meter voltestart
Et sprintløp for kaldblodshester har vi å forholde oss til i V75-4, og dette må være snakk om dagens mest åpne løp. Vi kan fort få en smell, og vi garderer da følgelig veldig bredt. Vi tror 6 Rai piler til tet, og på en god dag, kan 4-åringen lede rundt om. Han speedet inn til en enkel seier på 29.4 full vei sist, og bekfreftet da form.

Han opptrer dog litt variabelt, og således ikke til å stoles på. En svært spennende start i regi Eirik Høitomt gjør 8 Ulan Bator, og det er uvanlig optimistiske toner fra trenerhold. Da må vi ta rogalendingen på alvor, og Ulan Bator som har velkjent kapasitet, må krysses tidlig (slo gode Tangen Jerkeld fjerde sist).

Pent til står 1 Hauan Prinsen, og 3-åringen som er herdet i tøffe årgangsløp, bør vurderes tidlig. Han er kjapp i vei, og fra tet/rygg leder, tror vi han kjemper langt fremme (lite spilt med kun 5% av innsatsene på seg). En kjapp sprint er neppe noen fordel for 2 Hirvonen, og vi synes ikke han skal være favoritt i dette løpet.

Han fikk tredje på 29.0 full vei sist med galopp, og han er usikker. Usikker er også 7 Ramsjveren, og det er vel stor fare for at han henger tidlig i tårnet (dog klart god nok feilfritt). God nok på sitt beste er også 10 Vikar, mens den fartsfyllte duoen 14 Alm Tarita og 15 Super Gullet, også er aktuelle med litt flyt på veien.

Vår rangering V75-4: 6 B: 8-1-2-7-10-15-14 C: 3-5-11-13-9-4-12

V75-5, 2040 meter autostart
Et varmblodsløp for hopper i grunnlag under 200 000 kroner støter vi på i V75-5, og vi finner fire hete vinnerkandidater. En av dagens største favoritter blir 9 Scarlet Gede, og i en feilfri utgave blir 4-årshoppa til Kristian Malmin tung å stå i mot til slutt. Hoppa imponerte i tre seiersløp, før hun gikk på et tap sist.

Kanskje ikke helt som best den dagen (sølv på 18.1 full vei bak Thai Chaiyo), og det gjør oss litt betenkte. Vi tror heller ikke lørdagens veldig raske bane (ligger an til topp forhold), er noen fordel for henne (risikoen for galopp øker da trolig), og da garderer vi. Hun har over 50% av av innsatsene på seg, og det er vel drøyt.

To veldig gode løp til hhv sølv og tredje på landets hovedbane Bjerke, har 6 Minnie Madness gått nå på slutten, og med Vidar Hop i sulkyen på lørdag, er hun snakk om en opplagt vinnerkandidat. Forbedret med løp i kroppen etter litt pause er trolig 8 Thai Monroe, og hun har et veldig høyt toppnivå på sitt beste.

Hun fikk sølv på 14.7 over en sprint i Nils Brekkes Pokalløp sist, og hun er vel lite spilt, med kun 4% av innsatsene på seg på lørdag. Teten er innen rekkevidde for 5 P.P.`s Perfect (fjerde på 16.1 full vei i tøft lag i den siste starten), og hun kan hun lede rundt om. Tom E. Solberg opp er neppe noe minus, og vi krysser tidlig.

Vår rangering V75-5: A: 9 B: 6-8-5 C: 11-3-2-4-1-7-10-12

V75-6, 1600 meter autostart
Et sprintløp for kaldblodshester venter oss i Adolf Idsøes Æresløp i V75-6, og vi synes løpet inneholder mange vinnerkandidater. Vi får plass til fem hester på vårt største spilleforslag, men vi skulle gjerne hatt råd til flere. Det blir gjerne litt tempo på disse løpene, og tøft tempo i front, vil 10 Røster profitere på til slutt.

Han står bokført med tre strake triumfer, og seieren på 26.7 full vei i den siste starten, ble sikker til slutt. Han er ikke snakk om noen utpreget sprinter, men han har sprintet 25.1 før. Det er opp en klasse for 2 Ulsrud Ulf, men vi tror han duger også her. Lett ved triumfen på 28.2 full vei sist, og han står helt perfekt til.

Favoritt blir 1 Dag, men vi tror ikke han kan forsvare teten (3 Argr G. plystrer til tet). Da kan det bli sjanseartet for favoritten, men han skal selvsagt regnes hvis det løser seg underveis. Han holdt unna til en knepen seier på 26.8 over aktuell distanse sist (sprudlet ikke der), og han fikk sølv på 25.7 sist han gjestet Forus.

Tilbake i slag kan 3 Argr G. lede rundt om, og han er lite spilt med kun 6% av innsatsene på seg. Han var voldsomt god i sommer, og vi synes han varslet litt form igjen sist (galopperte som trippelaktuell ut i oppløpet). 7 Dag Odinson står litt sjanseartet til, og formen på ham er litt dunkel (får stå som en outsider).

Vår rangering V75-6: A: A: 10 B: 2-1-3-7 C: 5-12-11-9-8-6-4

V75-7, 1600 meter autostart
Et sprintløp for varmblodshester i Sølvdivisjonen runder av denne lørdagen på Forus, og vi velger å stå på to hester i dette løpet. Det ser ut til at 3 Underpaid Hanover er på vei mot en ny formtopp nå, og han står perfekt til på lørdag. Han var tilbake som en vinner på 15.3 full vei sist, og vi tror på en topp vinnersjanse.

4-åringen til Frode Hamre har hatt en strålende sesong med 8 triumfer og nesten 400 000 kroner innkjørt så langt, og tilbake der han var ved triumfen på 13.0 over aktuell distanse øverst i raden (voldsomt god fra "dødens" der), ja så skal de øvrige konkurrentene få litt å bestille (lite spilt med 13% av innsatsene på seg).

Det er trolig ingen som nekter 6 Taran teten i dette løpet, og han kan lede rundt om på lørdag. Vi synes Wiig-traveren er spennende på kryssene, med kun 7% av innsatsene på seg på lørdag. Han var i ferd med å kneble Hitchcock i den siste starten, når galoppen kom kort før mål, og da gikk han glipp av en lav 12-tid.

Favoritt blir 9 Lightsonlightsoff, og 5-åringen til Frode Hamre skal selvsagt tilmåles solide vinnersjanser. Han så helt lysende ut ved triumfen på 14.5 full vei sist, men vi føler at han er litt bøsere fra tet, enn bakfra. Vi mener også Underpaid Hanover er en liten klasse bedre enn ham, og da dropper vi favoritten.

Vår rangering V75-7: A: 3-6 B: 9-1-10 C: 4-8-10-5-12

Kommentarer til denne saken